ΣΑΣ ΑΓΑΠΑΩ ΟΛΟΥΣ!!..ετσι απλα....
''΄Όταν μέσα μας έχουν εκλείψει οι αιτίες της πράξης, τότε η πράξη η ίδια δεν άγεται από τα συμπτώματα, αλλά εκδηλώνεται αυθόρμητα και αυτούσια, ως αγαθοσύνη. "
Αμαλιτσα κι εδω το ιδιο..συννεφια..ψυχρα και αερα 6-7bft....σουπερ δλδ!
ΣΑΣ ΑΓΑΠΑΩ ΟΛΟΥΣ!!..ετσι απλα....
''΄Όταν μέσα μας έχουν εκλείψει οι αιτίες της πράξης, τότε η πράξη η ίδια δεν άγεται από τα συμπτώματα, αλλά εκδηλώνεται αυθόρμητα και αυτούσια, ως αγαθοσύνη. "
γμτ με πηρε ο υπνος... 10 ωρα δεν σχολαει η εκκλησια? προλαβαινω δε προλαβαινω τη θεια Ευχαριστια...
Καλημερούδια.....Eλα μωρέ θα σε περιμένουνε δεν μπορεί!! Ευτυχώς εμεις οι καθολικοί έχουμε κάθε Σάββατο βράδυ και μια....απογευματινή παράσταση !! Είναι η ίδια λειτουργία και σπάνια με βλέπει η εκκλησία μου την Κυριακη παρ΄όλο που η δική μας Κυριακάτικη λειτουργία αρχίζει στις 10.30 !! Φαντάσου δηλαδή τι λαμόγιο είμαι..... Ντάνυ μου ναι μας τα πληρώνουνε αλλά ο Κυριακάτικος υπνάκος είναι ανεκτίμητης αξίας....ειδικά αν έχεις πάει στην λειτουργία του Σαββάτου και δεν θα υποστεί διακοπές....
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Nαταλία-Νεφέλη την 27 Σεπ 2009 11:11 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.