ΑΚΟΛΟΥΘΩΝΤΑΣ ΤΟ ΤΑΟ

Άβαταρ μέλους
VasilisM

Δημοσίευση από VasilisM »

Ok! @};-
Πολέμα και Οραματίσου
Nαταλία-Νεφέλη

Δημοσίευση από Nαταλία-Νεφέλη »

Τι εννοείς Βασίλη μου ότι δεν ένιωθες την ανάγκη; Μου φαίνεται λίγο περίεργο αυτό που λες, συγνώμη δηλαδή κιόλας....γιατί εγώ μετά τον δεύτερο βαθμό ένιωθα ακόμα πιο επιτακτική την ανάγκη του αγγίγματος!! Αυτό με γείωνε και μετά προχωρούσα και στον διαλογισμό!! Μήπως ΄τέλικά είμαι όντως ανάποδη;;
Άβαταρ μέλους
VasilisM

Δεν έχει να κάνει με κανονικό και ανάποδο.. εγώ απλά νιώθω λιγότερη την ανάγκη να κάνω την διαδικασία με τις θέσεις. Βασικά κατευθύνω την ενέργεια όταν διαλογίζομαι με την πρόθεση, μετά όμως κάνω στα πέλματα και στα γόνατα.. Αλλά δεν το σταμάτησα, εχθές ας πούμε έκανα μια αυτοθεραπεία. @};-
Πολέμα και Οραματίσου
Άβαταρ μέλους
Spooky

Δημοσίευση από Spooky »

Μπράβο Βασίλη !!

Ειλικρινά...
Όσο μπορείτε μακρυά απ' το Δυτικό Reiki.

Τι βαθμό έχεις;
Και πού;
Ήθελε λέει να 'ναι ελεύθερος...
Σκοτώστε τον !!

Ν. Καζαντζάκης
Άβαταρ μέλους
Danielli
Site Admin

Δημοσίευση από Danielli »

Spooky έγραψε:Όσο μπορείτε μακρυά απ' το Δυτικό Reiki.
Δηλαδή?? Υπάρχει ανατολικο -δυτικό??
Kι αν υποθέσουμε ότι υπάρχει...εμεις εντό στο Ελλάντα είμαστε επι του ανατολικού?? :-?
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Danielli την 26 Σεπ 2009 11:22 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Όμως και θα στο πω, γιατί είναι βιωμένο, μέσα στην ανοιχτή καρδιά, αλλάζουν όλα και όλοι...
Γιατί η ανοιχτή καρδιά ξέρει να συγχωρεί και να προχωράει
Και αυτό από μόνο του είναι Σκοπός!
Άβαταρ μέλους
Spooky

Δημοσίευση από Spooky »

Δεν θα το 'λεγα !!!
Ήθελε λέει να 'ναι ελεύθερος...
Σκοτώστε τον !!

Ν. Καζαντζάκης
Άβαταρ μέλους
Danielli
Site Admin

VasilisM έγραψε:Δεν έχει να κάνει με κανονικό και ανάποδο.. εγώ απλά νιώθω λιγότερη την ανάγκη να κάνω την διαδικασία με τις θέσεις. Βασικά κατευθύνω την ενέργεια όταν διαλογίζομαι με την πρόθεση, μετά όμως κάνω στα πέλματα και στα γόνατα.. Αλλά δεν το σταμάτησα, εχθές ας πούμε έκανα μια αυτοθεραπεία. @};-
Βασίλη , όταν είμουνα στον 2ο βαθμό για περίπου εξι μήνες, άρχισα να ανακαλύπτω με περισσότερη εμπιστοσύνη στις δυνατότητες μου για τον διαλογισμό,και με συνέπαιρνε αυτη η μαγεια οπότε τον λίγο ελευθερο μου χρόνο, τον αφιέρωνα σε κατευθυνόμενο διαλογισμό ή αυτοσχεδίαζα, παραμελώντας την αυτοθεραπεία, ως δευτερεύουσα διαδικασία...

Με την αυτοθεραπεία όμως έχει διαρκεια η κατανομή της ενέργειας σε όλα μας τα πεδία, και με αυτην ως διαλογισμό μπορεις να επικεντρώνεσαι στη μαγεία της ύπαρξης σου... :x

Σκέψεις.. @};-
Όμως και θα στο πω, γιατί είναι βιωμένο, μέσα στην ανοιχτή καρδιά, αλλάζουν όλα και όλοι...
Άβαταρ μέλους
Δωρουλα
Site Admin

Δημοσίευση από Δωρουλα »

Όσο μπορείτε μακρυά απ' το Δυτικό Reiki.
Γιώργο να σου πω τώρα περί αυτού του θέματος ότι για να μεταφερθεί απο την Ανατολή στη Δύση το Ρέϊκι χρειάστηκε να αλλάξει μορφή τότε για πολλούς λόγους και το βρίσκω απόλυτα φυσιολογικό, καθώς η κουλτούρα των δυο ήταν τελείως διαφορετική!!η ίδια όμως η φύση της ενέργειας γνωρίζει να μεταλλάσσεται και να "προσαρμόζεται" για τις ανάγκες της εκάστοτε περιόδου που διανύει η ανθρωπότητα και συγχρόνως να παραμένει κατ'ουσίαν ίδια, απαράλλαχτη και ανέγγιχτη μεσα στη διαδρομή της!! @};-

είναι φυσικό βέβαια κάποιοι τρόποι διαδασκαλίας να βρίσκουμε ότι μας ταιριάζουν καλύτερα αυτό όμως έχει να κάνει με τον καθένα μας προσωπικά και όχι με την ουσία της ενέργειας αυτή καθ'εαυτή!! :x
Η πληγωμένη καρδιά μπορεί να Ερωτευθεί
Η προστατευμένη καρδιά δεν μπορεί

Πολέμα και Οραματίσου.

Εικόνα

Reiki Center - Ρεικι
Άβαταρ μέλους
VasilisM

Ντάννυ θα το έχω υπόψιν μου! :x
Πολέμα και Οραματίσου
Nαταλία-Νεφέλη

Danny έγραψε:
VasilisM έγραψε:Δεν έχει να κάνει με κανονικό και ανάποδο.. εγώ απλά νιώθω λιγότερη την ανάγκη να κάνω την διαδικασία με τις θέσεις. Βασικά κατευθύνω την ενέργεια όταν διαλογίζομαι με την πρόθεση, μετά όμως κάνω στα πέλματα και στα γόνατα.. Αλλά δεν το σταμάτησα, εχθές ας πούμε έκανα μια αυτοθεραπεία. @};-
Βασίλη , όταν είμουνα στον 2ο βαθμό για περίπου εξι μήνες, άρχισα να ανακαλύπτω με περισσότερη εμπιστοσύνη στις δυνατότητες μου για τον διαλογισμό,και με συνέπαιρνε αυτη η μαγεια οπότε τον λίγο ελευθερο μου χρόνο, τον αφιέρωνα σε κατευθυνόμενο διαλογισμό ή αυτοσχεδίαζα, παραμελώντας την αυτοθεραπεία, ως δευτερεύουσα διαδικασία...

Με την αυτοθεραπεία όμως έχει διαρκεια η κατανομή της ενέργειας σε όλα μας τα πεδία, και με αυτην ως διαλογισμό μπορεις να επικεντρώνεσαι στη μαγεία της ύπαρξης σου... :x

Σκέψεις.. @};-
>:d< >:d< >:d< >:d<

Και για αυτόν ακριβώς τον λόγο που δίνει η Ντάνυ, θεωρώ ότι όταν κανείς βρισκεται στην πορεία του ταξιδιού και όχι κοντά στην κορφή η καθημερινή αυτοθεραπεία είναι σαφώς μεγάλη υπόθεση! Το άγγιγμα όχι μονο σου δίνει ενέργεια που διαρκεί σε όποιο στάδιο πνευματικό κι αν είσαι αλλά σου θυμίζει ότι είσαι ΕΣΥ O Βασίλης, που αγαπά και έιναι τρυφερός με τον εαυτό του, που τον αποδέχεται απόλυτα και τον αγγίζει....Να κάτι που για χρόνια μου έλεγαν πως είναι αμαρτία...και τώρα το ξανανακαλύπτω στο ρέικι. Δεν τολμούσα για πολλούς λόγους να με αγγίξω για πάρα πολλά χρόνια!! Οταν η δασκάλα μου μου μίλησε για καθημερινή θεραπεία είχα φρικάρει στην αρχή να αγγίζομαι σε καθημερινή βάση....Ομως αυτό που βίωσα στους μήνες που ακολούθησαν μέχρι τον δεύτερο βαθμό ήταν κάτι τόσο μεγαλιώδες που δεν περνάει μέρα χωρίς την αυτοθεραπεία μου!!
Άβαταρ μέλους
Danielli
Site Admin

Nαταλία-Νεφέλη έγραψε:....Ομως αυτό που βίωσα στους μήνες που ακολούθησαν μέχρι τον δεύτερο βαθμό ήταν κάτι τόσο μεγαλιώδες που δεν περνάει μέρα χωρίς την αυτοθεραπεία μου!!
>:d< :x @};-
swami kirtana

Δημοσίευση από swami kirtana »

........
......θεωρω οτι οταν κανεις βρισκεται.............και οχι
κοντα στην κορυφη......
Καλη μου Ναταλια - Νεφελη μην εισαι σιγουρη οτι υπαρχει κορυφη!
Το...πιο ...σιγουρο, ειναι το πατημα σου στον Δρομο,μονο για σημερα !
Νασαι παντα καλα !
Για να αλλαξεις τον Κοσμο, πρεπει πρωτα να
αλλαξεις τις σκεψεις σου.

Σαν την καλη μελισσα, περνω το μελι οπου το βρω.

Το Ταξιδι γινεται Εδω και Τωρα.
Nαταλία-Νεφέλη

swami kirtana έγραψε:........
......θεωρω οτι οταν κανεις βρισκεται.............και οχι
κοντα στην κορυφη......
Καλη μου Ναταλια - Νεφελη μην εισαι σιγουρη οτι υπαρχει κορυφη!
Το...πιο ...σιγουρο, ειναι το πατημα σου στον Δρομο,μονο για σημερα !
Νασαι παντα καλα !
Οταν μιλούσα για κορφή ενοούσα εκεί που έχει φτάσει ας πουμε η Βάσω και δεν νιώθει πια την ανάγκη να κάνει ρέικι στον εαυτό της!! Ε λοιπόν εγώ έτσι όπως με βλέπω ρε παιδιά θα μου δίνω ρείκι ακόμα και τα τελευταία δευτερόλεπτα της ζωής μου!!! :)) :)) :))
Άβαταρ μέλους
Vasoula
Site Admin

Δημοσίευση από Vasoula »

μα...εσύ δεν είσαι η Βάσω, βρε Ναταλί! @};-

Και που έχω φτάσει εγώ άραγε? :-?
Λες να έχω φτάσει κάπου και να μην το έχω πάρει είδηση?

Στην διαδρομή μας όλα τα "πειράματα" επιτρέπονται, αρκεί να μην είναι αφιερωμένα στο "τέλος" της!!!

@};-
H Aγάπη μου για εσάς έχει χρώμα Λευκό

Εικόνα

Bάσω το είπα με την ένοια ότι εσύ νιώθεις αρκετά....ελεύθερη και χωρίς να κάνεις αυτοθεραπεία. Κάτι που για μένα αυτή τη στιγμή είναι μεγάλη ανάγκη και κάτι μέσα μου, μου λέει ότι θα....αφήσω την τελευταία μου πνόη δίνοντας ρέικι.....στο τσάκρα της καρδιάς!!! :-D ΄Πάνω σε αυτή την αυτοθεραπεία, βασίζω και τους διαλογισμούς μου!! Εσύ σαφώς και έχεις κάνει ήδη μια πολύ μακριά πορεία μέχρι σήμερα! Δεν είμαστε σύγουρα στα ίδια! Αυτό που έλεγα στον Βασίλη είναι ότι τώρα που εμείς είμαστε σε μια πρώτη διαδικασία του ρέικι πολύ...πρωτόγονη για να θεωρηθούμε δάσκαλοι του εαυτού μας, καλύτερα να κρατάμε ακομα την επαφή μας με το άγγιγμα της αυτοθεραπείας!!

Επιστροφή στο “ΕΣΩΤΕΡΙΣΜΟΣ - ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ”