Η δική μου άποψη σχετικά με το άν θα μπορουσε να γίνει 2ο σεμινάριο με νέα μέλη του φόρουμ (και πάντα με σεβασμό στις αντοχές της Βάσως, διότι είναι κάτι που απαιτει αφοσίωση και χρόνο), είναι η εξης:
Ο καθενας από εμάς ήλθαμε στο ρεικι , μέσα από διαφορετικές διαδρομές για ένα και μοναδικό λόγο -χωρις να το ξέρουμε...
"Να βρούμε τον Εαυτο μας, να τον γνωρίσουμε, να ζήσουμε καλύτερα σε αυτη τη ζωή, να κατανοήσουμε τα προβλήματα μας: ΝΑ ΛΑΒΟΥΜΕ ΘΕΡΑΠΕΙΑ!!! δεν το ξέραμε αλλά την επιζητούσαμε σε όλα τα επίπεδα....
Ετσι στην αρχή με την ενέργεια, που είναι απόλυτα ασφαλής τρόπος, προσπαθούσαμε να προσεγγισουμε το σωμα μας , αυτο που βλέπαμε και μέχρι εκει που ξέραμε και καταλαβαιναμε!!
Η Βάσω , μου έδειξε μέσα σε αυτο το σεμινάριο ότι δεν υπάρχει μόνο το φυσικό μου πονεμένο σώμα, αλλά το θαυμα της ύπαρξης μου πέρα από το Ρεικι, η κληρονομιά της ψυχης μου που προσπαθει να εξελιχθει, αλλά όχι τρέχα -γύρευε που και πως.... αλλά ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ !!! ΣΗΜΕΡΑ!!!!
Ο Θεος που θελει ΤΩΡΑ να είναι μαζί μου, αλλά ποτέ δεν τον ακουγα...
Η αγάπη που θέλει και μπορει ΤΩΡΑ να με στηρίξει, αλλά έψαχνα στηρίγματα από άλλους ανθρώπους που δεν μπορούσαν να στηρίξουν τον Εαυτο τους...
Αυτά μας έμαθε η Βασω στο σεμινάριο...
Και πιστευω ότι αν μπορούσε να κάνει αυτο που έκανε με εμας και με άλλους ανθρώπους θα ήταν ευλογία.
Η ίδια ξέρει καλύτερα... απλά ήθελα να το πω, γιατί είμαι πολύ τυχερή που βρίσκομαι εδώ!

Όμως και θα στο πω, γιατί είναι βιωμένο, μέσα στην ανοιχτή καρδιά, αλλάζουν όλα και όλοι...
Γιατί η ανοιχτή καρδιά ξέρει να συγχωρεί και να προχωράει
Και αυτό από μόνο του είναι Σκοπός!