απορίες
Συντονιστής: Vasoula
Μα ποιός είπε ότι αυτές οι θέσεις δεν είναι ανακουφιστικές?
υποχρεωτικές δεν είναι...
ξεκουράζουν τα στηρίγματα του σώματος.
Ισορροπία δεν φέρνουν όμως σε καμία περίπτωση, Ναταλί! ;)
υποχρεωτικές δεν είναι...
ξεκουράζουν τα στηρίγματα του σώματος.
Ισορροπία δεν φέρνουν όμως σε καμία περίπτωση, Ναταλί! ;)
H Aγάπη μου για εσάς έχει χρώμα Λευκό

Εγώ όχι, δεν έχω χρόνο Ναταλί.

Θεωρώ ότι η φυσική ανισορροπία προέρχεται από την ψυχική.
Ανακούφιση θα φέρει λοιπόν το ρέικι και όχι βαθιά θεραπεία.
Εξαρτάται τι αναζητάς στον δρόμο σου. Η βαθιά θεραπεία προέρχεται από την θεραπεία του "εγκεφάλου" μας.
Και εκεί το ρέικι κάνει "θαύματα"... ;)

Εγώ δεν ενοούσα τέτοια ισορροπία, αλλά δεν το εξέφρασα σωστά!! Ενοούσα όταν υπάρχει πρόβλημα φυσιιολογίας που σε κάνει ναμην ισοροπείς καλά στα πόδια σου, αλλά να πέφτεις εύκολα, ή να μην έχεις καλό περπάτημα, και μετά με το ρέικι να νιώθεις μια καλύτερη σταθερότητα στα άκρα και γενικά στο στήσιμό σου!! Εγινα αντιληπτή; Εννοείται πως....η άλλη ισορροπία δεν εξαρτάται από το ρέικι στα πέλματα και στα γόνατα!!ELLI έγραψε:Αχ αυτή η ισορροπία....Μόλις νομίζεις ότι κάααπως τη αγγίζεις...τσουπ[-xVaso έγραψε: Ισορροπία δεν φέρνουν όμως σε καμία περίπτωση, Ναταλί! ;)
ξεκινάει η πτώση![]()
ΚΙ εκεί που λες ότι έφτασα βαθιά στο πηγάδι(δεν θέλω σχόλια Γιάννη)ανακαλύπτεις ότι έχει πολύ βάθος...
![]()
Vaso έγραψε:Οϋτε αν υπάρχει πρόβλημα φυσικής ισορροπίας δεν φέρνουνε ισοροπία;
Ναταλί την άποψή μου για το ρέικι και τις φυσικές ασθένειες του σώματος την ξέρεις.
Θεωρώ ότι η φυσική ανισορροπία προέρχεται από την ψυχική.
Ανακούφιση θα φέρει λοιπόν το ρέικι και όχι βαθιά θεραπεία.
Εξαρτάται τι αναζητάς στον δρόμο σου. Η βαθιά θεραπεία προέρχεται από την θεραπεία του "εγκεφάλου" μας.
Και εκεί το ρέικι κάνει "θαύματα"... ;)

Daisy το φυσικό σώμα είναι η συνέχεια του μυαλού και των συναισθημάτων, είναι μεταξύ τους αλληλένδετα!!προφανώς όταν υπάρχει κάποια εσωτερική αντίσταση μεαφράζεται και στο φυσικό σώμα με πολλόυς και διαφορετικούς τρόπους!!το ίδιο μου το σώμα "πετάει" τα χέρια μου από πάνω του

Η πληγωμένη καρδιά μπορεί να Ερωτευθεί
Η προστατευμένη καρδιά δεν μπορεί
Πολέμα και Οραματίσου.

Reiki Center - Ρεικι
Η προστατευμένη καρδιά δεν μπορεί
Πολέμα και Οραματίσου.
Reiki Center - Ρεικι
ANGELS ON EARTH έγραψε:Daisy το φυσικό σώμα είναι η συνέχεια του μυαλού και των συναισθημάτων, είναι μεταξύ τους αλληλένδετα!!προφανώς όταν υπάρχει κάποια εσωτερική αντίσταση μεαφράζεται και στο φυσικό σώμα με πολλόυς και διαφορετικούς τρόπους!!το ίδιο μου το σώμα "πετάει" τα χέρια μου από πάνω του

...οι αντιστασεις είναι για να υποχωρούν... το πνευμα δυνατότερο από αυτες και τα συναισθηματα.... ;)
Όμως και θα στο πω, γιατί είναι βιωμένο, μέσα στην ανοιχτή καρδιά, αλλάζουν όλα και όλοι...
Γιατί η ανοιχτή καρδιά ξέρει να συγχωρεί και να προχωράει
Και αυτό από μόνο του είναι Σκοπός!
Γιατί η ανοιχτή καρδιά ξέρει να συγχωρεί και να προχωράει
Και αυτό από μόνο του είναι Σκοπός!
[quote="ANGELS ON EARTH
Daisy το φυσικό σώμα είναι η συνέχεια του μυαλού και των συναισθημάτων, είναι μεταξύ τους αλληλένδετα!!προφανώς όταν υπάρχει κάποια εσωτερική αντίσταση μεαφράζεται και στο φυσικό σώμα με πολλόυς και διαφορετικούς τρόπους!!
[/quote]
ειναι τόσο εμφανές που καμια φορά δεν θέλεις να το πιστέψεις
Daisy το φυσικό σώμα είναι η συνέχεια του μυαλού και των συναισθημάτων, είναι μεταξύ τους αλληλένδετα!!προφανώς όταν υπάρχει κάποια εσωτερική αντίσταση μεαφράζεται και στο φυσικό σώμα με πολλόυς και διαφορετικούς τρόπους!!

ειναι τόσο εμφανές που καμια φορά δεν θέλεις να το πιστέψεις