απορίες

Συντονιστής: Vasoula

Άβαταρ μέλους
VasilisM

Δημοσίευση από VasilisM »

Καλώς όρισες Χρύσα! ’ντε θα έχουμε ακόμη ένα άτομο στις συναντήσεις!!! Χρύσα η Θεσσαλονίκη είναι πολύ όμορφη, ειδικά το χειμώνα.. θα δεις :x
Πολέμα και Οραματίσου
Άβαταρ μέλους
Δωρουλα
Site Admin

Δημοσίευση από Δωρουλα »

Βασίλη!!! :x :x :x :x
Η πληγωμένη καρδιά μπορεί να Ερωτευθεί
Η προστατευμένη καρδιά δεν μπορεί

Πολέμα και Οραματίσου.

Εικόνα

Reiki Center - Ρεικι
ΧΡΥΣΑ

Δημοσίευση από ΧΡΥΣΑ »

ΘΑ ΔΕΙΞΕΙ!σημασια εχει να ειμαστε εμεις ΚΑΛΑ!!! @};- @};-

ΦΙΛΑΚΙΑ @};-
Giota2103

Δημοσίευση από Giota2103 »

ΧΡΥΣΑ έγραψε:ΘΑ ΔΕΙΞΕΙ!σημασια εχει να ειμαστε εμεις ΚΑΛΑ!!! @};- @};-

ΦΙΛΑΚΙΑ @};-
όλα όμορφα Χρύσα μου....

να ζείς , να αγαπάς , να μαθαίνεις .....
ΧΡΥΣΑ

Δημοσίευση από ΧΡΥΣΑ »

>:d< >:d< >:d< >:d< >:d< >:d< >:d< >:d< >:d< >:d< >:d<
Γλαύκη

Δημοσίευση από Γλαύκη »

Βάσω θα ήθελα να σε ρωτήσω κάτι. Διαβάζοντας κάποιο άρθρο για τα οφέλη της άσκησης και της σωστής διατροφής, γινόταν ιδιαίτερη μνεία στον υπερβατικό διαλογισμό. Μου κίνησε την περιέργεια, googlaρισα, δεν μπόρεσα όμως να βρω πολλά ως προς την τεχνική. Σχετίζεται φαντάζομαι με το ρείκι μας?..
Ευχαριστώ @};-
Άβαταρ μέλους
Vasoula
Site Admin

Δημοσίευση από Vasoula »

ο υπερβατικός διαλογισμός, Γλάυκη μου, δεν έχει άμεση σχέση με το ρέικι, όμως μέσα από αυτήν την διαδρομή μπορείς να το επιτύχεις, όπως φυσικά και από άλλες διαδρομές.

υπερβατικός λέγεται, γιατι΄αφήνεσαι στο μη λογικά συνειρμικό.
Σκοπός του είναι η άντληση γνώσης και εμπειριών χωρίς τα αισθητήρια όργανα.
Χρειάζεται αρκετή εξάσκηση, για να μπορέσεις να αφεθείς στην υπέρβαση, που μέχρι σήμερα δεν μπορούσες να αποδεχθείς παρά μόνο σαν φαντασία.

Και επίσης χρειάζεται προσοχή για να μην γίνει απλά φαντασίωση.

:x
H Aγάπη μου για εσάς έχει χρώμα Λευκό

Εικόνα

Δημοσίευση από Γλαύκη »

Μάλιστα...Σ' ευχαριστώ πολύ βάσω για την άμεση απάντηση..
Νιώθω ότι κάποια στιγμή θα ήθελα να το δοκιμάσω και τότε σίγουρα θα ξαναπευθυνθώ σε σε΄να, ακόμα όμως είμαι πρωτάρα και στο χώρο του ρείκι, οπότε καλύτερα να μη βιαστώ. Προχωράμε σιγά σιγά και με πίστη.
Ευχαριστώ @};-
Valia

Δημοσίευση από Valia »

Να ρωτήσω κάτι??? :oops: με τον πρώτο βαθμό (που έχω) κάνοντας αυτοθεραπεία, χρειάζεται να κάνω και γόνατα- πέλματα?? Γιατί εγώ δεν τα κάνω... Νόμιζα ότι τα κάνουμε στα πλαίσια θεραπείας (σε άλλο άτομο) και ότι για τον εαυτό μας δεν είναι απαραίτητο...
Άβαταρ μέλους
VasilisM

Δημοσίευση από VasilisM »

Ναι Βάλια! Είναι η γείωση μας! Γόνατα-πέλματα αντιστοιχούν στο πρώτο τσάκρα... @};-
Πολέμα και Οραματίσου
Άβαταρ μέλους
Fotinoula

Δημοσίευση από Fotinoula »

έγω Βαλια να σου πω τα κανω όταν κανω την αυτοθεραπεια μου, βεβαια αναλογα και την φορά δλδ πολλές φορες ενοιωθα να χρειαζεται να κανω το γεννητικο αλλα και τα γονατα πελματα αλλες φορες μου εφτανε το γεννητικο

βεβαια τα πελματα ειναι ενας πολύ καλός τροπος να γειωθεις απο όλη την συνεδρια γενικα, ανεξαρτητα απο την δόση που παιρνει το γεννητικο ,κατι το οποιο είναι πολύτιμο @};-
όσο ζούμε σε τούτον τον κόσμο, θα τον Ερωτευόμαστε με όλη μας την Αγνότητα, έτσι ώστε να πάμε στον Θεό γεμάτοι από Αγάπη και όχι γεμάτοι από φόβο... :x
Valia

Δημοσίευση από Valia »

Και μάλιστα, έχω να προσθέσω, ότι γενικά με το πρώτο (το γεννητικό) δεν τα πάμε καλα τα δυο μας :oops: Θέλω να το ξεπετάξω βρε παιδί μου! όταν φτάνω στο πρώτο, κουράζομαι, θέλω να τεντωθώ, θέλω τουαλέτα... όλα τότε με πιάνουν!!!! σαν να θέλω να το αποφύγω...
Υπάρχει εξήγηση για αυτό???
Πάντως απο σήμερα θα κάνω και γόνατα- πέλματα ;)
Ευχαριστώ πολύ πολύ :x :x
Άβαταρ μέλους
Vasoula
Site Admin

Δημοσίευση από Vasoula »

Στην αυτοθεραπεία δεν είναι απαραίτήτο να κάνουμε γόνατα-πέλματα Βάλια μου.

Εγώ δεν έχω κάνει ποτέ στον εαυτό μου! ;)

Τώρα με τον 2ο βαθμό θα βάζεις απλά το σύμβολο, αλλά για την γείωση χρειάζεται πραγματικά να ξεμπλοκάρει το 1ο...
Μόνο του βέβαια δεν γίνεται, γι' αυτό και η αυτοθεραπεία περιλαμβάνει όλα τα κέντρα.

Η γείωση δεν προσλαμβάνεται από τα πέλματα, αλλά από το 1ο κέντρο.

Η γείωση στις πατούσες χρειάζεται όταν κάνεις θεραπεία στον άλλον, για να μπορέσει να επανέλθει ομαλά και αυτό το νόημα έχει και όχι κάτι άλλο.

Μην ξεχνάτε ότι η γείώση είναι ένα σοβαρό θέμα όλης μας της ζωής.

@};-
H Aγάπη μου για εσάς έχει χρώμα Λευκό

Εικόνα

Δημοσίευση από Fotinoula »

το ξεδιαλύνα και αυτο :D :D :D @};- @};-
όσο ζούμε σε τούτον τον κόσμο, θα τον Ερωτευόμαστε με όλη μας την Αγνότητα, έτσι ώστε να πάμε στον Θεό γεμάτοι από Αγάπη και όχι γεμάτοι από φόβο... :x
Nαταλία-Νεφέλη

Δημοσίευση από Nαταλία-Νεφέλη »

Εγώ για αρκετό καιρό αφού πήρα τον πρώτο βαθμό, παραμελούσα τα γόνατα και τα πέλματα μου. Ετυχε λίγο αφού πήρα τον τρίτο βαθμό, σε μια αναταλλαγή ρέικι να μου δώσουνε ρέικι στα γόνατα και στα πέλματα κι όταν έφυγα από εκεί ένιωσα πως πραγματικά πετούσα!! Εκτοτε άρχισα να δίνω κι εκεί σε κάθε μου αυτοθεραπεία και έχω τελείως άλλη αίσθηση μετά από κάθε αυτοθεραπεία μου!!! Σαφώς δίνω και σε όλα τα άλλα αλλά αν συγκρίνω με το πριν που τα παραμελούσα τα γόνατα και τα πέλματα , τώρα πια είναι το κάτι άλλο αυτό που νιώθω!! Δεν ξέρω αν είναι μόνο το αίσθημα της γείωσης είναι ΄ομως μια υπέροχη σχεδόν πρωτόγνωρη κάθε φορά ισορροπία!!

Επιστροφή στο “ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ - ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΡΕΪΚΙ”