Σχηματίστηκε με την ένωση χρυσού και τιτανίου σε καθαρό χαλαζία. Ενεργοποιώντας όλα τα ενεργειακά κέντρα του σώματος, ο κρύσταλλος αυτός καθαρίζει το δρόμο για την εμφάνιση της δύναμης της ζωής μέσα απο τα διάφορα σώματα, φέρνοντας σε αυτά ζωντανή ενέργεια και επιθυμία για ζωή. Είναι ευεργετικός για τις δυσλειτουργικές σχέσεις καθώς δείχνει τις προβολές που κάνουμε , και βοηθά στην απελευθέρωση αρνητικών συναισθημάτων, όπως η πικρία ή η θλίψη, από το παρελθόν δίνοντάς μας έτσι σημαντικές διαισθητικές γνώσεις σχετικά με τη σχέση σε όλα τα επίπεδα. Βοηθά στην απελευθέρωση των καρμικών δεσμών που εμποδίζουν τις σχέσεις μας στην παρούσα ζωή. Η μεταμορφωμένη σχέση είναι γεμάτη ζωντάνια και αρμονία!!
Απο το βιβλίο "Η βίβλος των κρυστάλλων" της Judy Hall.
Η πληγωμένη καρδιά μπορεί να Ερωτευθεί
Η προστατευμένη καρδιά δεν μπορεί
Ελισαβετί ο συγκεκριμένος κρύσταλλος είναι για γείωση και ενδυνάμωση στην καθημερινότητα απ'ότι συμπερένω απο αυτά που γράφονται στο βιβλίο, γιατί δεν τον έχω δουλέψει!!εγώ στη θέση σου θα άφηνα το παιδί απλά να τον έχει μαζί του όποτε το νιώθει, ακόμα και στο σχολείο ή ακόμα και πάνω στο γραφείο του!!απλά σκέψεις!!
Η πληγωμένη καρδιά μπορεί να Ερωτευθεί
Η προστατευμένη καρδιά δεν μπορεί
ANGELS ON EARTH έγραψε:εγώ στη θέση σου θα άφηνα το παιδί απλά να τον έχει μαζί του όποτε το νιώθει, ακόμα και στο σχολείο ή ακόμα και πάνω στο γραφείο του!!απλά σκέψεις!!
ευχαριστώ καρδουλίνι, αυτό θα κάνω ........... εκτός από το σχολείο
δεν μπορείς να φανταστείς για τι διαολάκια μιλάμε και τι μπορούν να σκαρφιστούν
Ας ξεκινήσουμε να αγαπάμε, κι ας μην ξέρουμε ακόμα καλά τον τρόπο...
O Iασωνας θα πρέπει να έχει πολύ ιδιαίτερες ευαισθησίες!!! Να τον χαίρεσαι Ελλάκι μου!! Δώστου κι εκείνου μια αγκαλιτσα εκ μέρους μου!! Πολύ σύντομα θα σου ζητάει και ρέικι αν δεν το έχει ήδη!!
Όταν δεν υφίστανται κενά που χρειάζεται να συμπληρωθούν, τότε το να υπάρχεις απλώς σ' αυτόν τον κόσμο μέσα στο σώμα σου, είναι η υψηλότερη κατάκτηση!
________________ Πολέμα και Οραματίσου!