ΚΑΛΗΜΕΡΑ...ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ...ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ!!!!!
A..μαζεύτηκε όλη η βασιλική οικογένεια τώρα...........

Πατέρα μου/Μητέρα μου, είμαι Παιδί της Αλήθειας και μόνο αυτή είναι ο Δρόμος ο δικός μου προς εσένα...
Και ο Ιησούς είπε ότι μόνο τα παιδιά θα μπουν στο Βασίλειο των Ουρανών.
Reiki Center - Ρεικι
Και ο Ιησούς είπε ότι μόνο τα παιδιά θα μπουν στο Βασίλειο των Ουρανών.
Reiki Center - Ρεικι
-
Nαταλία-Νεφέλη
Είναι το σεμινάριο του 2ου κέντρου που ξεκίνησε στο φόρουμ πέρυσι τον Οκτώβριο, με συμμετοχές των περισσοτέρων γυναικών του φόρουμ....
και συνεχίζεται... ;)
Είναι σε κλειστή ομάδα Ναταλάκι, δεν μπορούσε να έρθει κανένας άλλος.
και συνεχίζεται... ;)
Είναι σε κλειστή ομάδα Ναταλάκι, δεν μπορούσε να έρθει κανένας άλλος.
H Aγάπη μου για εσάς έχει χρώμα Λευκό

Ναταλάκι, τώρα πια δεν μπορεί να μπει άλλος...
όμως δεν ξέρεις, μπορεί να ευοδωθεί και να ξεκινήσει κι άλλη...
όμως δεν ξέρεις, μπορεί να ευοδωθεί και να ξεκινήσει κι άλλη...

ήδη έχουν φύγει 5 άτομα...

- Madraoulas
Πρεπει ν ανεβεις 40 φορες γονυπετης(και χωρις επικαλαμιδες) στην εκκλησια στο νησι σου....να κανεις ραφτιγκ αλλες 40 φορες δεμενη κατω απο τη βαρκα...και τελος να πας στο Μπακα αλλες 40 φορες με το γιγαντα 
ΣΑΣ ΑΓΑΠΑΩ ΟΛΟΥΣ!!..ετσι απλα....
''΄Όταν μέσα μας έχουν εκλείψει οι αιτίες της πράξης, τότε η πράξη η ίδια δεν άγεται από τα συμπτώματα, αλλά εκδηλώνεται αυθόρμητα και αυτούσια, ως αγαθοσύνη. "
''΄Όταν μέσα μας έχουν εκλείψει οι αιτίες της πράξης, τότε η πράξη η ίδια δεν άγεται από τα συμπτώματα, αλλά εκδηλώνεται αυθόρμητα και αυτούσια, ως αγαθοσύνη. "
-
Nαταλία-Νεφέλη
Το πρώτο και το τελευτάίο είναι για μένα παιχνιδάκι τα έχω κάνει ουκ ολίγες φορές!!! Οντας Τηνιακή με πήγαινε η γιαγιά μου κάθε χρόνο!! Με θυμάμαι να ανεβαίνω εκείνα τα σκαλιά γονατιστή από τεσσάρων χρονών!! Στα είκοσι εγκατέλειψα το άθλημα!!! Ο γίγαντας θα κάνει χαρές να τον πάω τέτοια βόλτα!!
Για το ράφτινγκ όψομαι!!
Για το ράφτινγκ όψομαι!!
όχι δεν χρειάζεται να είσαι χρόνια στο ρέικι...
Χρειάζεται να μην τα βάζεις μαζί μου, όταν ανακαλύπτεις τον εαυτό σου και όσα του έχεις κάνει (να θυμάσαι ότι δεν φταίω εγώ γι' αυτό ε?)
Χρειάζεται κουράγιο και θάρρος κατ' αρχήν και εμπιστοσύνη στον εαυτό σου ότι θέλεις οπωσδήποτε να προχωρήσεις στον δρόμο σου.
Από τα κορίτσια που έφυγαν, μόνο ένα είχες το θάρρος να πει "δεν μπορώ τώρα"...και γι' αυτό την εκτιμώ πολύ!
Οι υπόλοιπες δεν άντεξαν το "βάρος" μου....

Καλααααα...'παιξε' αυτα τα ευκολα παιχνιδακια x40 φορες..και αν δεν πας σε μοναστηρι, σφυρα μου...
(με το συμπαθιο ε) 
ΣΑΣ ΑΓΑΠΑΩ ΟΛΟΥΣ!!..ετσι απλα....
-
Nαταλία-Νεφέλη
σιγά μην σ' αφήσουμε να ξαναμπείς... ;)
΄Οχι τίποτα άλλο, αλλά άντε μετά να σε βγάλουμε από τα χαλάσματα!
΄Οχι τίποτα άλλο, αλλά άντε μετά να σε βγάλουμε από τα χαλάσματα!

Βασούλα μου, για το κουράγιο, αν δεν πέσω στα βαθειά δεν μπορώ να το πω!! Αλλά το ότι έχω κάνει τόσα βήματα με το ρέικι αυτούς τους τελευταίους μήνες εμένα μου λέει πολλά!! Αν με είχες γνωρίσει τον περασμένο Δεκέμβρη θα καταλάβαινες τι εννοώ!! Πιστεύω ότι το οφείλω στον εαυτό μου να προσπαθήσω κι ότι ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΩ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΜΟΥ!!!Vaso έγραψε:![]()
![]()
![]()
όχι δεν χρειάζεται να είσαι χρόνια στο ρέικι...
Χρειάζεται να μην τα βάζεις μαζί μου, όταν ανακαλύπτεις τον εαυτό σου και όσα του έχεις κάνει (να θυμάσαι ότι δεν φταίω εγώ γι' αυτό ε?)![]()
![]()
Χρειάζεται κουράγιο και θάρρος κατ' αρχήν και εμπιστοσύνη στον εαυτό σου ότι θέλεις οπωσδήποτε να προχωρήσεις στον δρόμο σου.
Από τα κορίτσια που έφυγαν, μόνο ένα είχες το θάρρος να πει "δεν μπορώ τώρα"...και γι' αυτό την εκτιμώ πολύ!
Οι υπόλοιπες δεν άντεξαν το "βάρος" μου....