ΚΑΛΗΜΕΡΑ...ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ...ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ!!!!!
- galazia_sfaira
Ναι ήθελα και εγώ να του το πω......!!
Δημήτρη είσαι κούκλος!! 
Η πληγωμένη καρδιά μπορεί να Ερωτευθεί
Η προστατευμένη καρδιά δεν μπορεί
Πολέμα και Οραματίσου.

Reiki Center - Ρεικι
Η προστατευμένη καρδιά δεν μπορεί
Πολέμα και Οραματίσου.
Reiki Center - Ρεικι
ή μαλλόν γιατί το καλόκαιρι εμφανιζόμαστε με φωτο χειμωνιάτικες (κασκολ σκουφο
) και το χειμώνα με μπικίνι 
μεθοδος του ξανθοφορουμ ;)
μεθοδος του ξανθοφορουμ ;)
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Fotinoula την 25 Αύγ 2009 5:15 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
όσο ζούμε σε τούτον τον κόσμο, θα τον Ερωτευόμαστε με όλη μας την Αγνότητα, έτσι ώστε να πάμε στον Θεό γεμάτοι από Αγάπη και όχι γεμάτοι από φόβο... 
Σιγά που θα την έβαζα, αν δεν ανταποκρινόταν σωστά στο πρωτότυπο!!! ;)
Φωτεινούλα
Φωτεινούλα
H Aγάπη μου για εσάς έχει χρώμα Λευκό

εχω και τις καρδουλες κρεμασμενες διπλα μου απο περυσι που μας πηρες με την Δωρα απο μαι διπλη, εχθες βρηκαν την θεση τους ακριβως κρεμομενες διπλα στο υπολογιστη ;)
καμια φορα με όλη αυτην την "ιεροτητα" που αποκτα ο χωρος σταδιακα γυρω απο το γραφειο σκεφτομαι οτι η χρονια που θα ερθει θα ειναι ουααου και με ενα τροπο με εισαγω μεσα σε αυτη
σκεψεις
καρδουλες
εχω και τις καρδουλες κρεμασμενες διπλα μου απο περυσι που μας πηρες με την Δωρα απο μαι διπλη, εχθες βρηκαν την θεση τους ακριβως κρεμομενες διπλα στο υπολογιστη ;)
καμια φορα με όλη αυτην την "ιεροτητα" που αποκτα ο χωρος σταδιακα γυρω απο το γραφειο σκεφτομαι οτι η χρονια που θα ερθει θα ειναι ουααου και με ενα τροπο με εισαγω μεσα σε αυτη
σκεψεις
όσο ζούμε σε τούτον τον κόσμο, θα τον Ερωτευόμαστε με όλη μας την Αγνότητα, έτσι ώστε να πάμε στον Θεό γεμάτοι από Αγάπη και όχι γεμάτοι από φόβο...