Διοπτασίτης (Διοπτάσιος)

Μια άλλη ζωή...
Επισκέπτης

Δημοσίευση από Επισκέπτης »

Πω, πω Βασίλη μου, τον πήρα μόλις χτες τον κρύσταλλο και μπορώ να σου πω ότι είμαι κιόλας ερωτευμένη!! Very Happy

Είναι υπέροχος και θα ήθελα πολύ να τον βγάλω φωτογραφία αλλά δεν έχω ιδέα πως μπορώ να σας το δείξω. Χρειάζεται νομίζω ψηφιακή μηχανή και δυστυχώς δεν έχω! Trist

Δημητρα με ολο το σεβασμο....... ποσο καιρο εχεις να πεις τα παραπανω για εναν αντρα? :D

Ολα αυτα για εναν διοπτάσιο :-? για να ξαναριξω μια ματια στις ιδιοτητες του.
Άβαταρ μέλους
margaritarenia

Δημοσίευση από margaritarenia »

:P :P :P :P :P :P :P :P
Απόφαση να μην επιτρέψω σε κανεναν να με εκπλήξει. Ο μονος που εχει αυτο το δικαίωμα είναι ο Εαυτος μου και ο Θεος μεσα μου :romance-heartbeating:
https://m.youtube.com/watch?v=3YDz-ftqr1g#dialog
Άβαταρ μέλους
Δωρουλα
Site Admin

Δημοσίευση από Δωρουλα »

Δώρα μου, τον διοπτάσιο τον καθαρίζεις με νερό και τον φορτίζεις στον ήλιο κανονικά?
Επίσης, μπορείς στην αυτοθεραπεία να συνδυάσεις τον διοπτασίτη μαζί με τον ροζ χαλαζία και να τους τοποθετήσεις στο τσάκρα της καρδιάς? Ή πέφτει πολύ?
Δήμητρα είχα γράψει και στην Ναταλί ότι είναι πολύ εξειδικευμένες οι πληροφορίες του ποιοι κρύσταλλοι είναι εντάξει με νερό, αλάτι και ήλιο και ποιοι όχι, οπότε χρησιμοποίησε το Ρέίκι που καλύπτει όλες τις περιπτώσεις ή την πεμπτουσία του Σέραπι!! :x :x

Για τον συνδιασμό που με ρωτάς δεν ξέρω να σου απαντήσω γατί δεν είχα ποτέ Διοπτάσιο και δεν τον έχω δουλέψει!!κάνε ότι νιώσεις!!πολλοί λένε ότι ο ροζ χαλαζίας χρειάζεται τη συνοδία κάποιου πράσινου λίθου για το κέντρο καρδιάς, όπως πράσινη αβεντουρίνη ή μαλαχίτη γιατί δημιουργείται πρόβλημα στο μυο κάρδιο άν χρησιμοποιηθεί σκέτος, αλλά εγώ του δούλευα ανέκαθεν μόνο του και τον νιώθω καλά!!δεν πιστεύω ότι είναι δυνατόν όπως ξαναέχουμε συζητήσει σε αυτό το πόστ, να δημιουργηθεί σε κάποιον τέτοιο πρόβλήμα αν δεν συνδιαστεί το σύμπτωμα με κάποια εσωτερική δυσαρμονοία!! :x :x
Η πληγωμένη καρδιά μπορεί να Ερωτευθεί
Η προστατευμένη καρδιά δεν μπορεί

Πολέμα και Οραματίσου.

Εικόνα

Reiki Center - Ρεικι
Επισκέπτης

Δημοσίευση από Επισκέπτης »

Αγαπητη μου margot γιατι με κοροιδευεις ? ε!!!! γιατι? 8)
Εχε χάρη που είσαι μακριά και δε σε φτάνω
>:\
Άβαταρ μέλους
margaritarenia

Δημοσίευση από margaritarenia »

dimitrios έγραψε:Αγαπητη μου margot γιατι με κοροιδευεις ? ε!!!! γιατι? 8)
Εχε χάρη που είσαι μακριά και δε σε φτάνω
>:\
;) :* :* :* :D
Απόφαση να μην επιτρέψω σε κανεναν να με εκπλήξει. Ο μονος που εχει αυτο το δικαίωμα είναι ο Εαυτος μου και ο Θεος μεσα μου :romance-heartbeating:
https://m.youtube.com/watch?v=3YDz-ftqr1g#dialog
Άβαταρ μέλους
Vasoula
Site Admin

Δημοσίευση από Vasoula »

dimitrios έγραψε:
Πω, πω Βασίλη μου, τον πήρα μόλις χτες τον κρύσταλλο και μπορώ να σου πω ότι είμαι κιόλας ερωτευμένη!! Very Happy

Είναι υπέροχος και θα ήθελα πολύ να τον βγάλω φωτογραφία αλλά δεν έχω ιδέα πως μπορώ να σας το δείξω. Χρειάζεται νομίζω ψηφιακή μηχανή και δυστυχώς δεν έχω! Trist

Δημητρα με ολο το σεβασμο....... ποσο καιρο εχεις να πεις τα παραπανω για εναν αντρα? :D

Ολα αυτα για εναν διοπτάσιο :-? για να ξαναριξω μια ματια στις ιδιοτητες του.
όλα αυτά για έναν διοπτάσιο? :-?
H Aγάπη μου για εσάς έχει χρώμα Λευκό

Εικόνα
Site Admin

Δημοσίευση από Danielli »

:-? :D
Όμως και θα στο πω, γιατί είναι βιωμένο, μέσα στην ανοιχτή καρδιά, αλλάζουν όλα και όλοι...
Γιατί η ανοιχτή καρδιά ξέρει να συγχωρεί και να προχωράει
Και αυτό από μόνο του είναι Σκοπός!
Άβαταρ μέλους
VasilisM

Δημοσίευση από VasilisM »

ολλοί λένε ότι ο ροζ χαλαζίας χρειάζεται τη συνοδία κάποιου πράσινου λίθου για το κέντρο καρδιάς, όπως πράσινη αβεντουρίνη ή μαλαχίτη γιατί δημιουργείται πρόβλημα στο μυο κάρδιο άν χρησιμοποιηθεί σκέτος, αλλά εγώ του δούλευα ανέκαθεν μόνο του και τον νιώθω καλά
Εγώ όταν τον δούλευα στον κέντρο της καρδιάς, πονούσα, σαν να μου ξερίζωνε κάτι.. τώρα πάντως δεν με πονάει. Μαζί με αβεντουρίνη που το δοκίμασα δεν ένιωσα τίποτα.@};-
Πολέμα και Οραματίσου
Άβαταρ μέλους
ARTYADIS

Δημοσίευση από ARTYADIS »

Δημητρα με ολο το σεβασμο....... ποσο καιρο εχεις να πεις τα παραπανω για εναν αντρα?
Χα! :-D Δημήτρη μου έπεσες στην περίπτωση!!! :))

Και γελάω γιατί το "είμαι ερωτευμένη" υπάρχει στη ζωή μου εδώ κι αρκετά χρόνια και το λέω και συνέχεια στον αγαπημένο μου!!

Όμως ερωτευμένος κανείς μπορεί να είναι με οτιδήποτε!
Και ιδιαίτερα με την ίδια την ζωή !!!! @};- @};-
Όταν δεν υφίστανται κενά που χρειάζεται να συμπληρωθούν, τότε το να υπάρχεις απλώς σ' αυτόν τον κόσμο μέσα στο σώμα σου, είναι η υψηλότερη κατάκτηση!

Εγώ όταν τον δούλευα στον κέντρο της καρδιάς, πονούσα, σαν να μου ξερίζωνε κάτι..
Σε μένα πάντως συνέβη κάτι παράξενο! Την πρώτη φορά που έβαλα τον διοπτάσιο στην καρδιά ένιωσα ένα πόνο στην βάση του δεξιού μου μηρού, ο οποίος στη συνέχεια κατέβηκε μέχρι τη μέση του και μετά χάθηκε..
Βάσω μου, μήπως μπορείς να μου δώσεις κάποια ερμηνεία ..?

Μου φάνηκε πολύ παράξενο! Από κει και πέρα όσες φορές τον ξανάβαλα δεν ένιωσα κάτι ιδιαίτερο. Χτες μάλιστα το βράδυ με πήρε ο ύπνος με τον διοπτάσιο στην καρδιά και τη παλάμη μου από πάνω του..
Όταν δεν υφίστανται κενά που χρειάζεται να συμπληρωθούν, τότε το να υπάρχεις απλώς σ' αυτόν τον κόσμο μέσα στο σώμα σου, είναι η υψηλότερη κατάκτηση!
Site Admin

Δημοσίευση από Vasoula »

Δήμητρα, καμιά φορά η διαφορά στην δόνηση δεν μπορεί να ερμηνευτεί από τον νου μας και ονομάζεται "πόνος"...

Ο πόνος στο φυσικό σώμα δεν χάνεται συνήθως...

΄Ετσι χρειάζεται να εξερευνήσεις το άνοιγμα που βίωσες σε κάποιο μπλοκάρισμα του κέντρου της καρδιάς, που συνήθως υπάρχει και έχει να κάνει με την ομαλή "λειτουργία" της ζωής μας και την στέρεα στήριξή μας σ' αυτήν.

Ο διοπτάσιος δρα "θεραπευτικά" σε κάποιες "πληγές" που, θεωρητικά, έχουμε υποστεί από άλλους και ακόμα δεν έχουμε βρεί τις δικές μας αιτίες στην δημιουργία τους!

Αυτή η θεώρηση είναι η δική μου οπτική. Μπορεί να βρεις και παραπέρα ερμηνείες, γιατί εσύ γνωρίζεις καλύτερα εσένα και τις αντιδράσεις σου! :x :x :x

Εικόνα

Βάσω μου σ' ευχαριστώ πολύ ! Προφανώς λοιπόν αυτό που ένιωσα ήταν η διαφορά της δόνησης, αφού μετά χάθηκε και κράτησε μόνο λίγα δευτερόλεπτα!
΄Ετσι χρειάζεται να εξερευνήσεις το άνοιγμα που βίωσες σε κάποιο μπλοκάρισμα του κέντρου της καρδιάς
Αχ, μακάρι να'ξερα πώς θα το κάνω αυτό και για ποια πληγή πρόκειται! :-D
Ο διοπτάσιος δρα "θεραπευτικά" σε κάποιες "πληγές" που, θεωρητικά, έχουμε υποστεί από άλλους και ακόμα δεν έχουμε βρεί τις δικές μας αιτίες στην δημιουργία τους!
Μπορεί λοιπόν να σε βοηθήσει να βρεις τις αιτίες θεραπεύοντας σε σε υποσυνείδητο επίπεδο ή σε οδηγεί να τις βρείς μέσα από την αυτογνωσία?
Site Admin

Δημοσίευση από Δωρουλα »

Μπορεί λοιπόν να σε βοηθήσει να βρεις τις αιτίες θεραπεύοντας σε σε υποσυνείδητο επίπεδο ή σε οδηγεί να τις βρείς μέσα από την αυτογνωσία?
Δήμητρα όλοι οι κρύσταλλοι επενεργούν σε υποσυνείδητο επίπεδο, εξαρτάται απο εμάς να φέρουμε τη διαδικασία στο συνειδητό μέσα απο την αυτογνωσία, γιατί τότε επέρχεται η θεραπεία σε όλα τα επίπεδα και γειώνεται στο εδώ και τώρα!!έτσι το έχω νιώσει!!για να θεραπευτεί κάτι είναι αναγκαίο να αγκαλιασθεί και να συμπεριληφθεί στη θεραπεία η ολότητά μας, η οποία συμπεριλαμβάνει και το φυσικό μας σώμα και την πραγματικότητα της ίδιας μας της ζωής!! :x
Η πληγωμένη καρδιά μπορεί να Ερωτευθεί
Η προστατευμένη καρδιά δεν μπορεί

Πολέμα και Οραματίσου.

Εικόνα

Reiki Center - Ρεικι
Άβαταρ μέλους
Vasoula
Site Admin

Δημοσίευση από Vasoula »

Δήμητρα, η γνώση του εαυτού σου είναι ο δρόμος!
Ο κρύσταλλος και οτιδήποτε άλλο, δρα βοηθητικά, σ' αυτό που εσύ αποφασίζεις και έχεις πρόθεση να επιτύχεις.

Σε συντόνίζει, μέσα από μια ευεργετική υποστήριξη, με το κέντρο σου, ώστε να "αντέξεις" την διαδρομή σου.

Συνήθως οι "πληγές" δημιουργούνται όταν έχεις υιοθετήσει μια συγκεκριμένη "ηθική" που αντικρούεται με την ηθική των άλλων.
΄Αλλοι πληγώνονται και άλλοι πληγώνουν, θεωρητικά, μα αν δούμε μέσα μας, θα κατανοήσουμε ότι η ίδια "αντίδραση" συμβαίνει σε όλους τελικά.

΄Ετσι, σιγά-σιγά, συλλέγεις το υλικό που θα σε βοηθήσει να αποκωδικοποιήσεις αυτές τις πληγές και περισσότερο να κατανοήσεις την ηθική σου, που μπορεί να φτάσει και μέχρι την αγρια ανηθικότητα για κάποιον άλλον και να διευρύνεις την αντίληψή σου για την ζωή, που αποκαλύπτεται όταν της το ζητήσεις...

Ο κρύσταλλος είναι απλά ένα "εργαλείο", δεν μπορεί να κάνει τίποτα από μόνος του, παρά να σου δώσει "αφορμή" για μια πνευματική εμπειρία που, αν δεν είσαι έτοιμη να δεχτείς, θα την βιώσεις με μια απλή όμορφη (ή δυσάρεστη) διάθεση. @};-

Εικόνα

Ευχαριστώ !!! @};- @};- @};-

Επιστροφή στο “ΚΡΥΣΤΑΛΛΟΙ”