ώρα να γεμίσεις καρδιά μου!

γιατί πόλωση?Αναρωτιέμαι αν ολο αυτο ηταν η τιμωρία ή η ανταμοιβή.
ναι, και το λέω συνεχώς! Απλό και αγνό!Η ζωή είναι ένα παιχνιδι έλεγες ...παίχτε!
ταπεινά και με ευγνωμοσύνη τον αγγίζεις...ΘΕΕ ΜΟΥ ............
Αυτη η φράση ειναι κατι που παλαιότερα ..και συνεχίζει κατα καιρούς...με εβαλε σε πολλες περιπέτειες...μερικες απο τις οποίες τις γνωρίζετε ηδη τότε που πρωτοήρθα εδω..το παράπονό μου είναι ότι από όσους "ενήλικες" θύμωσαν μαζί μου, ποτέ δεν μου έδωσαν την ευκαιρία να τους πω ότι εγώ δεν ειμαι θυμωμένη, ότι τους αγαπώ το ίδιο αγνά, όπως ένα παιδί!
Δεν μπορω να μην συμφωνήσω.....ετσι ειναι ανα τους αιώνες....τον Ιησού τον σταυρωσαν επειδή αγάπησε.....τον Ορφέα τον κατακερματισαν επειδή ''επαιζε'' την αγαπη....τον Σωκράτη τον καταδικασαν επειδη αφυπνιζε τους νέους...κλπλέπεις η παιδικότητα είναι απαγορευμένο φρούτο για την "ενήλικη" ζωή μας...Σαπίζουμε μέσα στην "μνησικακία"....
Βάσω νοιώθεις έτσι,γιατί ΕΦΘΑΣΕΣ ΣΕ ΑΥΤΟ!Vaso έγραψε:το παράπονό μου είναι ότι από όσους "ενήλικες" θύμωσαν μαζί μου, ποτέ δεν μου έδωσαν την ευκαιρία να τους πω ότι εγώ δεν ειμαι θυμωμένη, ότι τους αγαπώ το ίδιο αγνά, όπως ένα παιδί!![]()
Βλέπεις η παιδικότητα είναι απαγορευμένο φρούτο για την "ενήλικη" ζωή μας...Σαπίζουμε μέσα στην "μνησικακία"....
από τον Εαυτό του προστατεύεται ολοσχερώς...Από τους άλλους δεν το έχει ανάγκη...Απλως αναρρωτιεμαι....αν ο αφυπνισμένος ανθρωπος τελικά προστατευεται ολοσχερως ...
Σε μένα δεν απουσίαζε, αλλά δεν είδα να με βοηθήσει...Η διακριση ειναι εκεινη η ιδιοτητα που μας δίνει την δυνατότητα να αγαπάμε μεν οπως τα παιδια αλλα απο την αλλη να ''βλέπουμε'' ολα τα χρωματα του αλλου ανθρώπου...κατι που απουσιάζει απο τα μικρά μας και για το οποιο τα υποψιαζουμε οταν τους λεμε '' προσεχε αν κάποιος θελήσει να σου δωσει καραμελες'' η '' μην πιστέψεις ποτέ οτι τον εστειλαν οι γονεις σου να σε παρει''......