Αγαπησιάρικη ζεστή κι αληθινή εσύ για σένα!

galazia_sfaira έγραψε:Για αρχή δίνοντας μια ομορφη αγκαλιά στον ευατο του!![]()
Αγαπησιάρικη ζεστή κι αληθινή εσύ για σένα!
silver29 έγραψε:Ελενη!!!! δεν το περιμενα να γραφτεις!!! -D![]()
![]()
Ειναι η φιλη μου η Ελενιτσα το καλυτερο και το πιο ευαισθητο κοριτσι, η πιο σουπερ χορευτρια, η πιο γλυκια δασκαλα κι απο φετος διευθυντρια της σχολης gene kelly Αιγαλεω![]()
![]()
![]()
καλως ορισες!!!![]()
ίσως βρεις πραγματικά τον "χώρο" που ανήκεις και αποδεχτείς με χαρά τον "χώρο" που επέλεξες να βρεθείς...ΔΕ ΞΕΡΩ ΤΟ ΠΟΥ ΑΚΡΙΒΩΣ ''ΑΝΗΚΩ''..ΠΑΝΤΩΣ ΟΧΙ ΣΤΟΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΚΟΣΜΟ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΔΙΠΛΑ ΜΑΣ
Ναι αυτο ειναι αληθεια, γιατι κανενας ανθρωπος δεν ειναι ιδιος με τον εαυτο σου. Η αληθεια ειναι πως και η καθημερινοτητα ειναι αρκετα ευχαριστη, για μενα τουλαχιτον, γιατι εχω καταφερει να την εμπλουτισω με δικα μου χρωματα και να συναναστεφομαι με ανθρωπους που μου δινουν χαρα και αγαπη, κι ετσι μπορω να πω πως την εχω αποοδεχτει με χαμογελο.Vaso έγραψε:Ελενη καλώς ήρθες και από μένα!![]()
ίσως βρεις πραγματικά τον "χώρο" που ανήκεις και αποδεχτείς με χαρά τον "χώρο" που επέλεξες να βρεθείς...ΔΕ ΞΕΡΩ ΤΟ ΠΟΥ ΑΚΡΙΒΩΣ ''ΑΝΗΚΩ''..ΠΑΝΤΩΣ ΟΧΙ ΣΤΟΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΚΟΣΜΟ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΔΙΠΛΑ ΜΑΣ
Είναι πολύ δύσκολο να αποδεχτείς τον καθημερινό κόσμο δίπλα σου, αν δεν ανακαλύψεις τον καθημερινό κόσμο μέσα σου!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()