Γελάτε όλες ε? Αν σας πει ο παπας να μπείτε σ΄ένα βαρέλι με αγιασμό με μόνο το μεγάλο δάχτυλο του ποδιού σας έξω (παίζεται βέβαια κι ΄αυτό, αλλά αφήνω ένα ενδεχόμενο) κι αυτό ανάποδα , δηλαδή το κεφάλι μέσα , το πόδι έξω, τι θα κάνετε? Θα μπείτε με μάσκα και αναπνευστήρα παλιοκόριτσα? ;)
Ετούτο εδώ είναι φρέσκο, σημερινό ανέκδοτο live!! Παρακαλώ ακούστε μόλις βγήκε από το φούρνο!!!
Χτυπάει το κινητό μου σήμερα πέντε το απόγευμα στην δουλειά μου στην Πνίκα. (Εϊμαι φυλακας αρχαιοτήτων αυτή την εποχή). Το σηκώνω να απαντήσω κι ακούω από την άλλη την αγανακτισμένη φωνή του θείιου μου: Θείος: Βρε κουφάλογο, άνοιξε την πόρτα που τόση ώρα σου χτυπάμε!! Εγώ: Ποιά πόρτα; του φυλακίου; Θείος: Καλα με κοροίδεύεις; Εγω΄: Την άνοιξα αλλά δεν σας βλέπω πουθενά Θείος : ΕΕΕΕΕΕΕΕ; Εγώ : Θείε που είσαι; Θείος : Ωειμένα!! Σπιτι σου ειμαι μωρέ!!! Εγώ : Ε! τότε έλα και χτύπα στην δουλειά!!!
Το κλεισα μάλλον φουρκισμένη που με είπε κουφάλογο αλλά μετά που ξανασκέφτηκα τι έγινε έβαλα κάτι γέλοια!!!!!
Όμως και θα στο πω, γιατί είναι βιωμένο, μέσα στην ανοιχτή καρδιά, αλλάζουν όλα και όλοι...
Γιατί η ανοιχτή καρδιά ξέρει να συγχωρεί και να προχωράει
Και αυτό από μόνο του είναι Σκοπός!