Είναι όντως μια αξιολόγηση του δρόμου που ΄φέρνει με συνέπεια στις επιλογές!!!! Οποίος κι αν είναι ο δρόμος αυτός, ακόμα κι αν είναι πλανεμένος. Το θέμα ειναι ότι όντως ανακαλύπτω συνέχεια και ρωτάω και συνέχεια ρισκάροντας ίσως και να κουράζω τους άλλους, όμως είναι πολύ ζωτικο για μένα αυτή τη στιγμή να αισθανθώ και να διακρίνω που ακριβώς στράβωσε ο δρόμος για να μπορέσω να ξαναξεκινήσω από εκεί ξαναξετυλίγοντας το κουβάρι μου!!Εδώ δεν με βοηθάνε οι χαρακτηρισμοί: Παιδαριώδης κλπ. αλλά οι αποχαρακτηρισμοί και η επανένταξη των πραγμάτων!!! Αν δεν μιλήσω τίποτα δεν θα ξεκαθαριστεί!! Διαβάζω κάθεμερα μέρη του φόρουμ και εκπλήσομαι και μπερδεύομαι ακόμα πιο πολύ κάθε φορά! Ολα έχουν γίνει μεσα μου τέτοιο κουβάρι που για τίποτα από αυτά που ξέρω δεν είμαι πια σύγουρη και με έχει πιάσει απελπισία!! Το μόνο πράγμα που πραγματικά με βοηθαει αυτή τη στιγμή ειναι αυτό το ξέσπασμα όλων αυτών των αμφιβολιών και των δακρύων που για πάρα πολύ καιρό είχανε μείνει θαμένα και οχι μονο δεν γνωριζα την ύπαρξή τους αλλά ξεδιπλώνονται σιγά-σιγά από τον Μάρτη και μετά και μπορώ να τους δώσω ένα όνομα!!Οντως!!! Ούτε η εμπειρία ήταν άχρηστη αλλά ούτε και όσα μαθαίνω μαζι σας άλλοτε άγαρμπα και άλλοτε μαλακά!! Ολα είναι μερος ενος σχεδίου!!Vaso έγραψε:Δεν σε στριμώχνει κανένας Ναταλί μου...
Εδώ μεσα θα λες πάντα αυτό που νιώθεις, ελεύθερα!![]()
Και αν κάτι από τα λεγόμενά σου "χτυπήσει" πάνω σε βιώματα κάποιου άλλου και προσπαθήσει να στα απορρίψει, υπάρχει πάντα η ελευθερία να βιώνουμε την αλήθεια μέχρι εκεί που μπορούμε...
Αν όμως θέλεις πραγματικό και ουσιαστικό διάλογο, αφέσου στην αλήθεια όσων ακούς, αλλιώς απόρριψέ τα...είναι δικαίωμά σου...
Δεν χρειάζεται να δικαιολογήσεις καμία σου πράξη, ούτε να ακυρώσεις καμία εμπειρία, ιδίως αν είναι βιωματική...
Μερικές φορές χρειάζεται να περάσει κανείς και από την πλάνη, για να εκτιμήσει πρακτικά την ζωή του! Είναι μια αξιολόγηση του δρόμου αυτή, που σε φέρνει με συνέπεια στις επιλογές σου...Αν είσαι ανοικτός, θα λάβεις την αλήθεια, ακόμα και μέσα από τον "πλανεμένο" δρόμο...
Γι'΄αυτό συνέχισε...Η διαφορά δεν προκύπτει από τον δρόμο, αλλά από την ίδια σου την ζωή...
Την ζωή σου, την ζωή μας!!![]()
ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ
Συντονιστής: Vasoula
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Nαταλία-Νεφέλη την 11 Ιούλ 2009 10:10 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Ναταλί , αν αυτά που ακούς σε ζορίζουν και σου βγάζουν κάποια συναισθήματα ,εκεί πρέπει να σταθείς και να αρχίσεις να ψάχνεις μεσα σου και όχι τους άλλους, γιατί μόνο έτσι θα μπορέσεις να νοιώσειςΑν όμως θέλεις πραγματικό και ουσιαστικό διάλογο, αφέσου στην αλήθεια όσων ακούς, αλλιώς απόρριψέ τα...είναι δικαίωμά σου...
τι πραγματικά θέλεις εσύ και γιατί αισθάνεσαι άσχημα.
Αν καταλάβουμε ότι όλα έχουν να κάνουν με μας και όχι με τους
άλλους ,θα κάνουμε βήματα αργά , που θα επιρρεάσουν και τη ζωή μας.

Γι' αυτό που πολεμάς είναι μόνο η εξέλιξή σου...Εκεί στον κάθετο άξονα...γιατί όταν αυτός ολοκληρωθεί, ο πόλεμος μετά, στον οριζόντιο, γίνεται αρμονία, ειρήνη και πληρότητα
- galazia_sfaira
Natali αυτός ειναι ο δρόμος!Ολα έχουν γίνει μεσα μου τέτοιο κουβάρι που για τίποτα από αυτά που ξέρω δεν είμαι πια σύγουρη και με έχει πιάσει απελπισία
Μην σε πιανει λοιπον απελπισια αν και ξέρω ποσο δυσκολο γίνεται και να το ακους.
ΑΥτο παντως ειναι το πρωτο θετικο σημαδι,οτι ολα εχουν ανατραπει και τιποτα δνε ειναι πια στην θεση του.Ευτυχως ευτυχως!
Αν δεν μηδενισεις και δεν "αδειασεις"απο οσα ήξερες....τιποτα καινουργιο δεν θα βρίσκει χωρο μεσα σου.
Αρα χαμογελα ...ολα ερχονται!
Eγώ είμαι εσύ και Εσύ είμαι Εγω!
"Αφίεσθε Ημών"
"Αφίεσθε Ημών"
Ναταλή έχεις ήδη βιώσει τις δυσκολίες του δρόμου προς τον αληθινό εαυτό.
Όλοι μας ξέρουμε πόσο δύσκολο είναι να διακρίνουμε την αλήθεια της ψυχής μας μέσα στην πλάνη που έχουμε δημιουργήσει.
Επιγνώσεις που πονάνε και φέρνουνε τα πάνω - κάτω.
Κάθε πόνος και φως, όλο και περισσότερο φως μέχρι να διαλύσουμε το σκοτάδι και επιτρέψουμε στην ψυχή μας να βιώσει την ένωση.
Όλοι μας ξέρουμε πόσο δύσκολο είναι να διακρίνουμε την αλήθεια της ψυχής μας μέσα στην πλάνη που έχουμε δημιουργήσει.
Κάθε πόνος και φως, όλο και περισσότερο φως μέχρι να διαλύσουμε το σκοτάδι και επιτρέψουμε στην ψυχή μας να βιώσει την ένωση.

Ας ξεκινήσουμε να αγαπάμε, κι ας μην ξέρουμε ακόμα καλά τον τρόπο... 

Εχω κάνει ό΄τι διαλογισμό υπάρχει για κόψιμο κάρμα (από ξένες δασκάλες αγγέλων)
Μου έκανε καλό για να νιώσω ότι έχω υπάρξει τα ΠΑΝΤΑ!
Θύτης και θύμα σε όλες τις εποχές..
και καταλαβα ότι το συναισθηματικο αποτύπωμα ό΄τι εχω υπάρξει το ΒΙΩΝΩ ΕΔΩ ΣΗΜΕΡΑ !
Την τελευταια φορά(πριν 5 μηνες) ένιωσα θλίψη που θα έπρεπε να "κόψω" κάτι που είναι δικό μου, χωρις προηγουμένως να το φέρω στη τωρινή μου ζωή και να το φωτίσω με συνειδηση...
Ετσι άφησα τις καρμικες αποκοπές, διότι προτιμώ την εξισορροπιστική μου ενέργεια (κάρμα) να παραμείνει όπως είναι , και οι επεμβάσεις να έρχονται εκ των Εσω... ενώ ο Αρχάγγελος Μιχαήλ βρίσκεται κοντά μου σε τόσες άλλες στιγμές όταν τον χρειαστώ!

Μου έκανε καλό για να νιώσω ότι έχω υπάρξει τα ΠΑΝΤΑ!
Θύτης και θύμα σε όλες τις εποχές..
και καταλαβα ότι το συναισθηματικο αποτύπωμα ό΄τι εχω υπάρξει το ΒΙΩΝΩ ΕΔΩ ΣΗΜΕΡΑ !
Την τελευταια φορά(πριν 5 μηνες) ένιωσα θλίψη που θα έπρεπε να "κόψω" κάτι που είναι δικό μου, χωρις προηγουμένως να το φέρω στη τωρινή μου ζωή και να το φωτίσω με συνειδηση...
Ετσι άφησα τις καρμικες αποκοπές, διότι προτιμώ την εξισορροπιστική μου ενέργεια (κάρμα) να παραμείνει όπως είναι , και οι επεμβάσεις να έρχονται εκ των Εσω... ενώ ο Αρχάγγελος Μιχαήλ βρίσκεται κοντά μου σε τόσες άλλες στιγμές όταν τον χρειαστώ!

Όμως και θα στο πω, γιατί είναι βιωμένο, μέσα στην ανοιχτή καρδιά, αλλάζουν όλα και όλοι...
Γιατί η ανοιχτή καρδιά ξέρει να συγχωρεί και να προχωράει
Και αυτό από μόνο του είναι Σκοπός!
Γιατί η ανοιχτή καρδιά ξέρει να συγχωρεί και να προχωράει
Και αυτό από μόνο του είναι Σκοπός!
Αμήν και πότε βρε Ελισάβετ μου!!!Elisavet έγραψε:Ναταλή έχεις ήδη βιώσει τις δυσκολίες του δρόμου προς τον αληθινό εαυτό.

Nτάνυ μου αυτό που λες το βρίσκω λογικό, απλά οταν έκανα εγώ αυτούς τους ενεργειακούς καθαρισμούς ειχα ανάγκη και από κάποια άλλα πράγματα. Αυτα΄ξετυλίγονται σιγά-σιγά όμως μέσα στην καθημερινότητα. Η προσωπική δουλειά γλυκειά μου ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΠΑΝΤΑ Η ΙΔΙΑ!! Δεν σημαινει πως στην μια περίπτωση δουλεύουν μόνο οι άγγελοι και στην άλλη μόνο εμείς!!! Πράγματα που βιώνονται και ξεδιπλώνονται υφίστανται και στις δύο καταστάσεις!! Ωστόσο ο δρόμος που διάλεξες εσύ είναι σαφώς πιο βιωματικός από τον δρόμο που διάλεξα εγω. Πιο γειωμένος στο εδώ και τώρα. Σε ευχαριστώ πολύ πάντως για την μοιρασιά!!!!

Σφαιρούλα αυτό που μου δίνει κουράγιο και ελπίδα είναι ότι εχτές επιτέλους......έσπασε ο πάγος!!! Μπόρεσα να λυτρωθώ από πολύ θλίψη και άγχος που κράταγα πάρα πολύ καιρό μέσα μου!! Είχα πάρα πολλά χρόνια να κλάψω!!!! Δεν κατάφερα να κλάψω ούτε καν στην κηδεία του πατέρα μου που το λάτρευα κιόλας!! Ξέρεις τι σημαίνει αυτό;;;;;galazia_sfaira έγραψε:Natali αυτός ειναι ο δρόμος!Ολα έχουν γίνει μεσα μου τέτοιο κουβάρι που για τίποτα από αυτά που ξέρω δεν είμαι πια σύγουρη και με έχει πιάσει απελπισία
Μην σε πιανει λοιπον απελπισια αν και ξέρω ποσο δυσκολο γίνεται και να το ακους.
ΑΥτο παντως ειναι το πρωτο θετικο σημαδι,οτι ολα εχουν ανατραπει και τιποτα δνε ειναι πια στην θεση του.Ευτυχως ευτυχως!
Αν δεν μηδενισεις και δεν "αδειασεις"απο οσα ήξερες....τιποτα καινουργιο δεν θα βρίσκει χωρο μεσα σου.
Αρα χαμογελα ...ολα ερχονται!
- galazia_sfaira
- galazia_sfaira
- margaritarenia
Danny έγραψε:Ζητω η Σιβηρια![]()

Απόφαση να μην επιτρέψω σε κανεναν να με εκπλήξει. Ο μονος που εχει αυτο το δικαίωμα είναι ο Εαυτος μου και ο Θεος μεσα μου
https://m.youtube.com/watch?v=3YDz-ftqr1g#dialog

https://m.youtube.com/watch?v=3YDz-ftqr1g#dialog
aυτη η χρονια ηταν δυσκολη για εμενα απο ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ .
Εχασα την μητερα μου ,τσακωθηκα με την αδελφη μου , η εταιρεια που εργαζομαι αντιμετωπισε δικα της προβληματα , στα οποια προστιθενται τα προβληματα της υφεσης λιγο μετα , και του ειδικωτερου κλαδου στον οποιον εντασσομαι .
Για να παω στη δουλεια μου εγινα μαρτυρας ολων των επισοδιων που συνεβησαν στο κεντρο της αθηνας . Πρωτα τα εβλεπα εγω και με τα καναλια των ειδησεων .....Τα εβλεπα και σαν πιο δεκτικη που ειμαι ή που εγινα ,τα ενιωθα και με επηρρεαζαν
ΑΛΛΑ
μεχρι ενος ορισμενου σημειου . Μετα συνεχιζα ή μλλον ξαναρχιζα να αισθανομαι και να ονειρευομαι . Ειδικα οταν συμβαινει το δευτερο πιστευω οτι σε εχει αγγιξει η μαγικη λεξη της θεραπειας .Να ονειρευεσαι και να ελπιζεις μεσα απο τη δραση .Καλως εχοντων των πραγματων θ αλλαξω εταιρεια και εργασια ---πιο ανεξαρτητη πια -- και ισως ποιος ξερει και να ερωτευτω
Σκοπευω να ξανακανω καποιες αυτοθεραπειες και οταν νιωσω ετοιμη για τον επομενο βαθμο .Μια λαχταρα σαν να μην ειναι δυνατον να μην τον παρω για να νοιωσω πιο ολοκηρωμενη
Εχασα την μητερα μου ,τσακωθηκα με την αδελφη μου , η εταιρεια που εργαζομαι αντιμετωπισε δικα της προβληματα , στα οποια προστιθενται τα προβληματα της υφεσης λιγο μετα , και του ειδικωτερου κλαδου στον οποιον εντασσομαι .
Για να παω στη δουλεια μου εγινα μαρτυρας ολων των επισοδιων που συνεβησαν στο κεντρο της αθηνας . Πρωτα τα εβλεπα εγω και με τα καναλια των ειδησεων .....Τα εβλεπα και σαν πιο δεκτικη που ειμαι ή που εγινα ,τα ενιωθα και με επηρρεαζαν
ΑΛΛΑ
μεχρι ενος ορισμενου σημειου . Μετα συνεχιζα ή μλλον ξαναρχιζα να αισθανομαι και να ονειρευομαι . Ειδικα οταν συμβαινει το δευτερο πιστευω οτι σε εχει αγγιξει η μαγικη λεξη της θεραπειας .Να ονειρευεσαι και να ελπιζεις μεσα απο τη δραση .Καλως εχοντων των πραγματων θ αλλαξω εταιρεια και εργασια ---πιο ανεξαρτητη πια -- και ισως ποιος ξερει και να ερωτευτω
Σκοπευω να ξανακανω καποιες αυτοθεραπειες και οταν νιωσω ετοιμη για τον επομενο βαθμο .Μια λαχταρα σαν να μην ειναι δυνατον να μην τον παρω για να νοιωσω πιο ολοκηρωμενη
Chagall
΄Οσο εμείς "θεραπευόμαστε" τόσο η ζωή μας γίνεται απλή...
και μέσα στην απλότητα, έρχεται και ο έρωτας να εναρμονιστεί με την εσωτερική μας γαλήνη...Χρειάζεται να βιωθεί η απλότητα με όλες μας τις αισθήσεις...μέσα και έξω!
Οι δυσκολίες είναι μόνο μέχρι την στιγμή που θα αποφασίσουμε να βιώσουμε την ζωή μας ολικά...Μετά είναι όλα ξεκάθαρα...

΄Οσο εμείς "θεραπευόμαστε" τόσο η ζωή μας γίνεται απλή...
και μέσα στην απλότητα, έρχεται και ο έρωτας να εναρμονιστεί με την εσωτερική μας γαλήνη...Χρειάζεται να βιωθεί η απλότητα με όλες μας τις αισθήσεις...μέσα και έξω!
Οι δυσκολίες είναι μόνο μέχρι την στιγμή που θα αποφασίσουμε να βιώσουμε την ζωή μας ολικά...Μετά είναι όλα ξεκάθαρα...

H Aγάπη μου για εσάς έχει χρώμα Λευκό