2oς Βαθμος

Συντονιστής: Vasoula

Άβαταρ μέλους
zefira

Δημοσίευση από zefira »

Ναταλία μου, θα σου πω, ότι δεν θα μπω στη διαδικασία να κρίνω τη δασκάλα μου σε καμία περίπτωση. Όταν βρέθηκε στο δρόμο μου ήμουν σε ανάλογο επίπεδο και την ευχαριστώ.

" Τίμα τους δασκάλους σου" λέει το ρέικι .

Σέβομαι όλους όσους ασχολούνται με ότι ασχολούνται.

Εκτιμώ και σέβομαι αφάνταστα αυτό που κάνει η Βάσω μας.

Αυτό που χρωστάω κάποια στιγμή στον εαυτό μου είναι να βρεθώ κοντά της ( στη Βάσω μας) και να απολαύσω μαζί της ένα ταξίδι στην επίγνωση :x :x :x :x
Εικόνα

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΥ ΣΑΣ ΓΝΩΡΙΣΑ
Η ΑΓΑΠΗ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΒΑΛΣΑΜΟ ΖΩΗΣ.
Άβαταρ μέλους
Δωρουλα
Site Admin

Δημοσίευση από Δωρουλα »

" Τίμα τους δασκάλους σου" λέει το ρέικι .
Οι αρχές του Ρέϊκι λένε όντως "τίμα τους δασκάλους σου", πίσω όμως απο αυτό χρειάζεται μια πιο βαθειά και ολοκληρωμένη ανάλυση των πραγμάτων!!όπως το ίδιο θεωρώ ισχύει για όλες τις αρχές!!
@};-

Τιμώ για μενα σημαίνει σέβομαι την κατάσταση στην οποία βρισκόμουν την συγκεκριμένη στιγμή και επίσης αντίστοιχα και την συνειδιασιακή κατάσταση του άλλου που ηταν "δάσκαλος" μου!!αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μπορώ να έχω διάκριση και να κάνω απολογισμό του τι μου πρόσφερε ο καθε ένας και γιατί!!δεν μπορώ να βάλω όλους τους συντονιστές Ρέικι σε ένα καζάνι να βράζουν επειδή απλά θέλω να λέω ότι τους τιμώ!!υπάρχουν διαφοροποιήσεις όπως είναι φυσικό να συμβαίνει στη διαδρομή κάθε ψυχής όχι μόνο "δασκάλου" και αυτό είναι αδιαμφησβίτιτο και ισχύει για όλους!! ο σεβασμός και η διάκριση στη διαδρομή του καθένα συμπεριλαμβανομένων και των δασκαλων Ρέικι είναι ότι πιο όμορφο υπάρχει σαν εκδήλωση και έρχεται ομαλά και σταδιακά μεσα απο την ωρίμανση στο δρόμο της αυτογνωσίας!!τουλάχιστον έτσι το βιώνω εγώ!! @};-
Η πληγωμένη καρδιά μπορεί να Ερωτευθεί
Η προστατευμένη καρδιά δεν μπορεί

Πολέμα και Οραματίσου.

Εικόνα

Reiki Center - Ρεικι
Valia

Δημοσίευση από Valia »

Δωρούλα, θα συμφωνήσω μαζί σου 100%!!! :x :x
Άβαταρ μέλους
galazia_sfaira

Δημοσίευση από galazia_sfaira »

Eγω να δείς ποσο θα συμφωνήσω όσον αφορα την δυνατότητα διάκρισης κι όχι κρίσης.

>:d<
Τιμα τον δάσκαλο σου και μην μπεις στην διαδικασία να δείς πού πας....βολεύει μάλλον δάσκαλους παρά ανοίγει δρόμους!!
Η μεγαλυτερη αληθεια ειναι αυτή που καλουμαστε να πουμε στον εαυτο μας!
Eγώ είμαι εσύ και Εσύ είμαι Εγω!

"Αφίεσθε Ημών"
Επισκέπτης

Δημοσίευση από Επισκέπτης »

Συμφωνώ απολυτως.
Nαταλία-Νεφέλη

Δημοσίευση από Nαταλία-Νεφέλη »

Σε όλα αυτά θα απαντούσα απλά το εξής: Μπορεί κάποιος να έχει νιώσει άβολα και ότι χρησιμοποίησαν μια αναπηρία του για κάποιον άλλο σκοπο και να απομακρυνθεί χωρις να θελήσει να βλάψει ή να δυσφιμήσει τον δάσκαλό του αυτο όμως δεν τον υποχρεώνει σε τίποτα και να τον τιμάει!! Κανένας δεν τιμάει κάποιον που τον δούλψε!!!
Άβαταρ μέλους
Vasoula
Site Admin

Δημοσίευση από Vasoula »

Κανένας δεν τιμάει κάποιον που τον δούλψε!!!
Σωστό επι του πρακτικού Ναταλί...

΄Ομως να σκεφτείς ότι και την δασκάλα σου κάποιος άλλος την δούλεψε...

Θέλω να πω ότι το δουλεμα μεταξύ των εκπαιδευτών του ρέικι, δεν ξέρεις καν από που έχει ξεκινήσει...Είναι βαθύ και σκοτεινό σημείο...

Οπότε παίρνεις το ρέικι και αρχίζεις να πειραματίζεσαι με την ενέργεια, με την θεραπεία σου, με την αυτογνωσία σου...
Βήμα βήμα...

Ούτε εγώ πήρα κάτι αξιολογότερο, εκτός από τις μυήσεις και λίγη θεωρία...Δεν έμεινα εκεί...Και για την πρώτη δασκάλα μου έχω αγάπη και εκτίμηση...Για την δεύτερη, θα το συζητήσουμε μετά τον Σεπτέμβρη... :)) :))
Και αυτήν την τιμάω όμως...Γιατί αγαπώ πια και την ανθρώπινη "πλάνη", σαν μέρος του δρόμου μας...
H Aγάπη μου για εσάς έχει χρώμα Λευκό

Εικόνα

Γιατί αγαπώ πια και την ανθρώπινη "πλάνη", σαν μέρος του δρόμου μας...

"Αφίεσθε Ημών"
Nαταλία-Νεφέλη

eleni έγραψε:Γιατι δεν βαζουμε το συμβολο του δασκαλου σε αλλους?
Δεν το ειχαμε διευκρινισει στο σεμιναριο
Aυτό δεν το ήξερα!!! Δηλαδή αν κάνω σε κάποιον θεραπεία δεν του βάζω και το μάστερ σύμβολο; :-?
Nαταλία-Νεφέλη

Vaso έγραψε:Γιατί είναι σύμβολο που σε ενώνει με τον Ανώτερο Εαυτό σου...
Σύμβολο μάστερ λέγεται και μάστερ γίνεσαι μόνο του Εαυτού σου!

οκ Ελενάκι? :wink:
:oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: Αμάν γκάφαααααα!!!
Άβαταρ μέλους
Δωρουλα
Site Admin

Δημοσίευση από Δωρουλα »

Ναταλάκι καμία γκάφα!!είδες που η απαντήσεις έρχονται λίγα λεπτά αφότου τις θέσεις!!δεν είναι πολύ όμορφο όλο αυτό??? ;) :-D

Πολέμα και Οραματίσου.

Εικόνα

Reiki Center - Ρεικι
Nαταλία-Νεφέλη

Ναι βρε πουλάκι μου, με διερωτάμαι διαβάζοντας για ένα σωρο πράματα!! Ας πούμε εγώ ξέρω ότι βάζω τα σύμβολα στο χέρι μου ενώ το νοητικό συναισθηματικό σύμβολο στο τσάκρα της κορόνας. Τα σύμβολα πάνω μου τα βάζω εκτός θεραπειας για προστασία. Αυτό ισχύει τελικά; Διάβασα στον Βαλτερ Λυμπέκ για το ντούζ ρέικι και ούτε και ξέρω τι είναι!! Μπορεί να μου το εξηγήσει κάποιος; Μήπως ξέρει κανείς σας αν πρέπει να βάζουμε τα σύμβολα οταν δίνουμε ρέικι στα ζωάκια; Εγώ με την φρουφρουδίτσα που βλέπετε στο εικονίδιο, αντιμετωπίζω το εξής: Τρελαίνεται για ρεικάκι στην κοιλιά, στο στηθάκι της και κάτω!! Δεν άντέχει με τίποτα το ρέικι στο κεφάλι στο λαιμό και στις πατουσες της!!! Μου κατεβάζει τα χέρια προς τα κάτω, κι αν επιμείνω έχει σπασμούς σε όλο της το σώμα!! Επίσης, έναν χρόνο που την έχω σχεδόν δεν έχει γαυγίσει παρά μόνο με κάτι ταμπούρλα που άκουσε στην παρέλαση!!! Ευτυχώς που γαύγισε και τότε γιατί άρχισα να πιστεύω ότι μου δώσανε μουγκό σκύλο!!!! Πρέπει να σταματάω άραγε άμα δεν θέλει ρέικι στο κεφάλι και στον λαιμο; Ούτε από πιο μακρυά το ανέχεται!! Της στέλνω μονον εξ αποστασεως ρέικι εκεί!!!
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Nαταλία-Νεφέλη την 11 Ιούλ 2009 6:46 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Δωρουλα
Site Admin

Δημοσίευση από Δωρουλα »

Τα σύμβολα πάνω μου τα βάζω εκτός θεραπειας για προστασία. Αυτό ισχύει τελικά; Διάβασα στον Βαλτερ Λυμπέκ για το ντούζ ρέικι και ούτε και ξέρω τι είναι!! Μπορεί να μου το εξηγήσει κάποιος;
Τα σύμβολα Ναταλάκι δεν είναι μόνο για προστασία αλλά για δουλειά, το καθένα ανάλογα με αυτό που αντιπροσωπεύει, με τον εαυτό μας κατα τη διάρκεια της αυτοθεραπέιας μας!! :x

Τώρα για το ντουζ Ρέίκι δεν έχω ξανακούσει!!να υποθέσω ότι οραματίζεσαι να λούζεσαι στο φως της ενέργειας!!πάντως αν αφήσεις ελέυθερη την δημιουργικότητά σου και δουλέψεις με τα σύμβολα και με την ενέργεια, όχι μόνο ντους Ρέικι θα κάνεις αλλά και πολλά άλλα...!! ;) :-D και ο κύριος Βάλτερ έτσι τα εμπνευστηκε τι νομίζεις!! :D

Πολέμα και Οραματίσου.

Εικόνα

Reiki Center - Ρεικι
Άβαταρ μέλους
galazia_sfaira

Και γενικώτερα θα έλεγα καθε δρόμος δεν ειναι για να προστατευτούμε ,που αυτοματα σημαίνει ότι ζουμε μεσα σε εναν φόβο και φοράμε στην ασπίδα μας ΑΛΛΑ είναι δρόμος απελευθερωσης,δρόμος ανάτασης ,δρόμος που βήμα βήμα μας φέρνει πιο κοντα σε αυτο που ειμαστε.
Ξεκινάμε να γίνουμε Ρεικι,ξεκινάμε να γινουμε Γιογκα και δεν ξερω τι αλλο με σκοπό να "προφυλαχτούμε"ή να γίνουμε πιο "δυνατοί",να ξεχωρίσουμε.
Κι αυτο το διδάσκουν και δάσκαλοι με την συμπεριφορά τους,με την καθημερινότητά τους με τον Πνευματικό εγωισμό τους.
Ο πνευματικός δρομος,οπως κι ανα ονομάζεται εχει έναν και μοναδικο προορισμο,τον Εαυτο μας,την Σπίθα του Θεού μέσα μας! >:d<
Eγώ είμαι εσύ και Εσύ είμαι Εγω!

"Αφίεσθε Ημών"
Nαταλία-Νεφέλη

Ευχαριστώ πολυ κορίτσια! Αν θέλετε ξαναδιαβάστε αυτό που έγραψα γιατί μόλις πρόσθεσα και κάτι άλλο πιο πάνω!! Πάντως για τα σύμβολα είχα πράγματι μπερδεύτεί!!! :x :x :x :* :* :* :* :* :*

Επιστροφή στο “ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ - ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΡΕΪΚΙ”