ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ

η σχέση με την ενέργεια, εμπειρίες, αποδοχή ή αμφισβήτηση

Συντονιστής: Vasoula

Επισκέπτης

Δημοσίευση από Επισκέπτης »

εισαι η Δωρα απο τον υπολογιστη της Φωτεινης?
Άβαταρ μέλους
Fotinoula
Site Admin

Δημοσίευση από Fotinoula »

μηπως είσαι μοναδικος και μου εχεις λέιψει :)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) :x
όσο ζούμε σε τούτον τον κόσμο, θα τον Ερωτευόμαστε με όλη μας την Αγνότητα, έτσι ώστε να πάμε στον Θεό γεμάτοι από Αγάπη και όχι γεμάτοι από φόβο... :x
Nαταλία-Νεφέλη

Δημοσίευση από Nαταλία-Νεφέλη »

Ουπς!!! :oops: Νομίζω ότι μπλόκαρε ο εγκέφαλος μου!! Παιδιά σιγά-σιγά!!! Σας θυμίζω ότι μιλάτε σε....ξανθιά!! Αετούλι, τι σχέση έχουνε τα χρήματα με τα καρμικά κοψίματα; :x
Επισκέπτης

ΝΑΤΑΛΙ δεν εχει καμία σχέση ..αυτο σου λέω.
Δλδ , αυτο που προσπάθησα να πω , ειναι οτι δεν χρειάζεται να βλέπουμε σε ολα τα πράγματα μεταφυσικές απαντησεις και εξηγήσεις ..ουτε ειναι απαραίτητο να καταφέυγουμε σε περίπλοκες μεθόδους για να λύσουμε τα καθημερικά απλα προβλήματα.
Nαταλία-Νεφέλη

:oops: :oops: :oops: :oops: Πάλι έχασα τον ειρμό μου!!! Μα στους καρμικούς καθαρισμούς δεν πηγα για τα προβλήματά μου με τα χρήματα αλλά γιατί με βάραινε μια φοβερά αρνητική ενέργεια από πολύ καιρό και ήθελα να ξέρω από τί είναι και τι μπορώ να κάνω με αυτήν!! Δεν έφευγε με το ρέικι και με οδηγούσε σε απελπισία μαζί με όλα τα άλλα. Τα ωφέλη της δεν μου έλυσαν πρακτικά προβλήματα, όπως άλλωστε δεν περίμενα να μου λύσουν πρακτικά προβλήματα, αλλά με αλάφρωσαν καπως και μου άνοιξαν πορτες για να βρω εξηγήσεις. Λυπάμαι που δεν μπορώ να το εξηγήσω λεκτικώς λεπτομερέστερα αλλά ορισμένα πράγματα βιωνονται και δεν μπορούνε ποτέ να εκφραστούν με λογια!!!
Άβαταρ μέλους
galazia_sfaira

Δημοσίευση από galazia_sfaira »

γιατί με βάραινε μια φοβερά αρνητική ενέργεια από πολύ καιρό και ήθελα να ξέρω από τί είναι και τι μπορώ να κάνω με αυτήν!!
Καλη μου Ναταλι ακριβως αυτο το βάρος των συναισθημάτων, είτε ειναι καρμικό ειτε είναι αποτέλεσμα των πεποιθήσεων και προσκολήσεών μας,είτε βιωμάτων μας που εχουμε "θάψει",Καλούμαστε να αναγνωρίσουμε και να ανακαλύψουμε την ρίζα τους.Καλουμαστε να τα φέρουμε στην επιφανεια και την θεση τους με ανάλογη εσωτερική δουλειά απο μας τους ιδίουςνα καταλάβει Φως και Αγάπη.
Σε αυτην την δουλεια είσαι εσύ και ο Εαυτός σου.Αν δεν μπεις ΕΣΥ στον λαβύρινθό σου,αν δεν σκύψεις μεσα σου και δεν ανακαλύψεις τα σκοτεινά και μαυρα απωθημενα τίποτα δεν γινεται με καμιά επικληση και καμια οντότητα.Κι ολα αυτά δεν όχι για να μην εν σαρκωθούμε ξανά αλλα γιατι ΕΙΜΑΣΤΕ Φως και Αγάπη και νε αυτά καλουμαστε να Ζησουμε ως ενσαρκωμενα όντα.
Η τιμωρία,η ανταμοιβή τα τεκνα και οι δολοι είναι τεχνάσματα των όσων βασ΄ζονται στην δικη σου-μου άγνοια και φόβο τον οποιον εντεχνως καλλιεργούν για να μπορούν να σε ελε΄γχουν και να σε χειραγωγούμ εσένα εμένα κι ολο το "μαντρι"
Βρίσκεις τον Φως;
Ελυσες και καρμικα της προηγουμενης και δεσμεύσεις και μλοκαρίσματα της τωρινής και αυτοματα δημιουργείς με επιλογή την στιγμη τους εδω και τώρα. >:d<
Eγώ είμαι εσύ και Εσύ είμαι Εγω!

"Αφίεσθε Ημών"
Nαταλία-Νεφέλη

"Κι εσένα κι εμένα και όλο το μαντρι"
:)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) μπέεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε!!!
Άβαταρ μέλους
galazia_sfaira

Αχ Ναταλί μου θάθελα μερικές φορες να εχω την ικανότητα να το διακωμωδώ,γίνεται πιο εύκολο! >:d<

"Αφίεσθε Ημών"
Nαταλία-Νεφέλη

Αγάπη μου γλυκειά, αν δεν διακομωδούσα τις καταστάσεις μέσα στο μοναστήρι, τώρα θα μου φέρνατε παστελάκια στο μουρλοκομείο!!!!! Για συγκεντρώσου λίγο....που θα σου χαλάν τα κέφια οι μακάκες της εκκλησίας, της πολίτείας, της επιστήμης και πάει λέγοντας!!! Εγώ αυτό το μπεεεεεεεεεεε το ξεφούρνισα μέσα σε κήρυγμα όταν ο παπάς χτυπιονταν ότι ο Ιησούς είναι ο Καλός ποιμήν!!! Και φορούσα και τα ράσα!!!! Αλλοι γελάσανε, αλλοι δαγκώθηκαν, η ηγουμένη παραλίγο να πάθει εγκεφαλικο...αλλά δεν βαριέσαι..... Λεω να αρχίσω σιγά-σιγά να γράφω τα απομνημονεύματά μου από κει μέσα να με.......μπίιιιιιιιιιπ το Βατικανό και να σπάσουν τα ταμεια γιατί όλοι θα λένε μα γιατί , τι γράφει και την μπίιιιιιιιπ το Βατικανό;;;;;;;;;;;; Και να δω κι εγώ η φτωχή άσπρη μέρα :)) :))
Άβαταρ μέλους
galazia_sfaira

Εικόνα

Εικόνα

Εικόνα
Για συγκεντρώσου λίγο....που θα σου χαλάν τα κέφια οι μακάκες της εκκλησίας, της πολίτείας, της επιστήμης και πάει λέγοντας!!!
Ελα μου ντεεεε
Να σαι καλα νάσαι καλα μουφτειαξες την μερα χεχε

"Αφίεσθε Ημών"
Nαταλία-Νεφέλη

Πάντως ρε παιδιά.......μια εμπειρίά έγραψα κι εγώ....έτσι για να τη μοιραστώ μαζί σας επειδή είμαστε ολοι στο κάτω-κάτω στο ίδιο κανάλι.....αλλά δεν ξέρω αν θα αποτολμήσω να γράψω άλλη!!! Σε κάποιες φάσεις των απαντήσεών σας πραγματικά δεν ένιωσα καθόλου άνετα!!! Σαν κολημένη στον τοίχο.....σαν κάτι " ωχ τι το ήθελα και μίλησα....Τι να πω δεν ξερω!! Αν είμαστε όλοι μας σε έναν δρόμο αυτοανακάλυψης και συνεχώς πορείας, εμένα η απολυτότητα θέσεων με στριμώχνει και δεν μου αρέσει καθόλου.(Ενας κι από τους κύριους λόγους που βγήκα από το μοναστήρι) Κι όπως είπε παραπάνω και η Βάσω μαθαίνουμε ο ένας από τον άλλο και μοιραζόμαστε μέσα από την διαφορετικότητά μας!Αυτό σφαιρούλα που γράφω τώρα δεν αφορά εσένα ή αυτά που λέγαμε απλά αναφέρω πως ένιωσα κάπου λιγο πιο πάνω!!!
Άβαταρ μέλους
galazia_sfaira

Σε κάποιες φάσεις των απαντήσεών σας πραγματικά δεν ένιωσα καθόλου άνετα!!
Natali μου κράτα αυτο σουτο συναίσθημα και απο κει και περα ξεκινάει η εσωτερική δουλειά.
Μεσα απο το μοίρασμα ανα-γνωρίζεις τον εαυτο σου και τολμωντας να πεις αυτο που είσαι όποιο κι ανα εισαι γιατι έτσι θα ξεμπερδεψεις τα μπερδεμενα ,ετσι θα ανα-καλυψεις αυτα που σε κρατάν αλυσοδεμένη.Αυτο δεν αφορα εσενα μονο αλλα ολους μας κι εμενα περισσοτερο.
Αν δεν μοίραζα αν δεν τολμουσα θα ειμουν δυστυχής και μίζερη.
Μεσα απο αυτο αυτό που όλοι νομίζαμε "αληθεια",ανακαλύψαμε τα ψέματα μας ,μέσα απο αυτο που νομιζαμε "ελευθερία" ανακαλύψαμε τα δεσμά μας.μεσα απο αυτό που νομίζαμε "δραση",ανακαλύψαμε την αντι-δραση μας.

Η ψυχη μας ομως δεν ξερει χρονο και τοπο....ειναι παντα εδω και περιμενει να εκδηλωθεί με καθε τρόπο.

>:d<

"Αφίεσθε Ημών"
Άβαταρ μέλους
Vasoula
Site Admin

Δημοσίευση από Vasoula »

Δεν σε στριμώχνει κανένας Ναταλί μου...
Εδώ μεσα θα λες πάντα αυτό που νιώθεις, ελεύθερα! :x

Και αν κάτι από τα λεγόμενά σου "χτυπήσει" πάνω σε βιώματα κάποιου άλλου και προσπαθήσει να στα απορρίψει, υπάρχει πάντα η ελευθερία να βιώνουμε την αλήθεια μέχρι εκεί που μπορούμε...

Αν όμως θέλεις πραγματικό και ουσιαστικό διάλογο, αφέσου στην αλήθεια όσων ακούς, αλλιώς απόρριψέ τα...είναι δικαίωμά σου...

Δεν χρειάζεται να δικαιολογήσεις καμία σου πράξη, ούτε να ακυρώσεις καμία εμπειρία, ιδίως αν είναι βιωματική...

Μερικές φορές χρειάζεται να περάσει κανείς και από την πλάνη, για να εκτιμήσει πρακτικά την ζωή του! Είναι μια αξιολόγηση του δρόμου αυτή, που σε φέρνει με συνέπεια στις επιλογές σου...Αν είσαι ανοικτός, θα λάβεις την αλήθεια, ακόμα και μέσα από τον "πλανεμένο" δρόμο...

Γι'΄αυτό συνέχισε...Η διαφορά δεν προκύπτει από τον δρόμο, αλλά από την ίδια σου την ζωή...
Την ζωή σου, την ζωή μας!! :x :x
H Aγάπη μου για εσάς έχει χρώμα Λευκό

Εικόνα

>:d< :* >:d<

"Αφίεσθε Ημών"
Επισκέπτης

Ναταλι δεν υπαρχει καμια απολυτότητα θεσεων ....υπαρχουν ομως θέσεις που ο καθενα υποστηρίζει ανάλογα της κατανοησεως του και βεβαια , αυτο πάντα υπόκειται σε αλλαγες η προσθέσεις ....
Εφ΄οσον γραφεις δημόσια τις εμπειρίες και τις απόψεις σου ...θα πρέπει να αναλάβεις και την ευθύνη της αλλης πλευράς, οποια κι αν ειναι αυτη.
Τωρα το αν εσυ αυτο το λάμβανεις ως στρίμωγμα η κόλλημα στο τοιχο ειναι προσωπικη σου αντιληψη καμια σχέση εχουσα με την ελευθερη εκφραση.
Ανταλλάσουμε σκέψεις ..αυτες που εχει ο καθένας....

Επιστροφή στο “ΤΟ ΡΕΪΚΙ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΜΑΣ”