ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ

η σχέση με την ενέργεια, εμπειρίες, αποδοχή ή αμφισβήτηση

Συντονιστής: Vasoula

Άβαταρ μέλους
Vasoula
Site Admin

Δημοσίευση από Vasoula »

έχω άπειρη αγάπη και ευγνωμοσύνη για όλα όσα βρέθηκαν στον δρόμο μου και με υποστήριξαν να εργαστώ με ότι χρειαζόμουν ακόμα, για να κατανοήσω τον Εαυτό μου ευρύτερα...

η ασθένειά μου ήταν ο κυριότερος λόγος που ασθένησα...
Δεν με θεράπευσε κανείς όμως...Ούτε μου έκοψαν κανένα καρμικο...Θεραπεύτηκα πρώτα και μετά βρήκα τις συνδέσεις μου...

Ο φίλος μου δεν άπλωσε το χεράκι του να με "τραβήξει" από την λάσπη...Απλά μου είπε πως μπορώ να την αραιώσω για να μην κολλάω...Την αλχημεια αυτήν μόνη μου την έκανα...

Και γι' αυτό έχω απεριόριστη ευγνωμοσύνη σε εκείνον, που απλά ήταν δίπλα μου και δεν έκανε τίποτα για την σωτηρία μου...

Μέσα στην σιωπή τον άκουσα, Ναταλί και αυτό για μένα είναι από μόνο του ευλογία... @};-

αλλά οι δρόμοι μας διαφέρουν έτσι κι αλλιώς...!!! :x
H Aγάπη μου για εσάς έχει χρώμα Λευκό

Εικόνα

Δημοσίευση από Nαταλία-Νεφέλη »

:x @};- >:d< Στην διαφορά αυτή των δρόμων μας ομως θα κερδίσουμε και θα μοιραστούμε!!!
Άβαταρ μέλους
Vasoula
Site Admin

Δημοσίευση από Vasoula »

εννοείται οτι θα κερδίσουμε και θα μοιραστούμε, Ναταλάκι...Μέσα από την αποδοχή της διαφορετικότητας των δρόμων, δηλώνουμε και τον σεβασμό στην ύπαρξη μας!

Αλλίμονο αν όλα ήταν εμφανώς ίδια...Δεν θα είχε λόγο η ατομικοτητα... :x :x

Εικόνα

;) ;) @};- @};- >:d< >:d<
Άβαταρ μέλους
Fotinoula
Site Admin

Δημοσίευση από Fotinoula »

Vaso έγραψε: Ναταλί μου, η διαφορά του αγγελικού με το ουσούι ρέικι είναι ακριβώς αυτή...

το μεν πρώτο σε βάζει να ζητάς βοήθεια, το δε δεύτερο σε αναπτύσσει τόσο ώστε να βοηθήσεις μόνη σου τον εαυτό σου...

Οι άγγελοι και οι πνευματικοί δάσκαλοι της ανθρωπότητας υποστηρίζουν την ανάπτυξη της αυτογενούς δύναμης και δεν κάνουν τίποτα που χρειάζεται να το κάνουμε εμείς...

Θα ήθελα να το ξεκαθαρίσουμε αυτό, για όσους προσπαθούν με τους αγγέλους και το εκκρεμές να κόψουν τα καρμικά τους και ενώ τα κόβουν, αυτά φύονται κάπου αλλού, σε κάποιον άλλον άνθρωπο...

Η εργασία μας είναι η δική μας ανάπτυξη και η υπέρβαση των εμμονών και δεσμών που μας κάνουν μαριονέτες στα χέρια της νοητικής μας ζωής...

Εχει διαφορά η υποστήριξη μας σ' αυτήν την υπέρβαση, από το να τα αφήνουμε να τα κάνουν όλα οι άλλοι, όποιοι κι αν είναι αυτοί!!!

Οι άγγελοι είναι κι αυτοί όντα, σαν και εμάς...Οι διαφορά μας είναι ότι εκεινοι έχουν την θεϊκή εντολή μέσα τους και εμείς την αναζητάμε έξω από εμάς... Μόλις την αναγνωρίσουμε μέσα μας, τότε σταματούν και οι διαφορές μας και αλληλουποστηριζόμαστε....Ο Εαυτός μας είναι το ίδιο θείος με εκείνα τα όντα που δεν χρειάζονται την ενσάρκωση για την εξελικτική τους πορεία, ή δεν την χρειάζονται πια...

@};-
Nαταλί δεν εχω να συμπληρώσω κατι στα λογια που γραφτηκαν πιο πανω.....

απλως θελω να σου πω απο προσωπικη εμπερια ότι ο κοσμος που επλασα χτιζοντας εναν θεικο κοσμο αγγελων αρχαγγελων και δασκαλων που με στηριζουν και με βοηθανε με θαυματα και με το "πες το και εγινε" με οδηγησε σε αποκλεισμο απο τον ιδιο μου τον εαυτο, που τον εκλεισα και αυτον εκει επανω μαζι με τους αγγελους να θεραπευτει και αυτος μονος του ετσι απλα
Οσο για τους αγγέλους, η εμπειρία που έζησα με εκείνους τους καθαρισμούς ήταν τόσο έντονη που με έκανε να καταλάβω ότι οχι μονο έχω ανάγκη από την επικοινωνία μου με αυτά το όντα
Ναταλί ειναι τοσο ομορφος και σαγηνευτικος ο κοσμος αυτος ο πνευματικος που χτιζουμε, βασμενοι εννοειται στην πεποιθηση ότι ειμαστε οντα ενος κατωτερου θεου ενω οι αγγελοι είναι ανωτεροι απο εμας και για αυτο εχουμε αναγκη να μας βοηθουν, που δεν μπορουμε να μην τον θρεψουμε, νοιωθουμε μειωμενοι απο την φυση μας, και χανομαστε μεσα του

και πιστεψε με ειναι μεγαλο το χαστουκι για να βγεις μετα απο εκει, καθως γνωριζω και πολυ κοσμο που απλα δεν βγηκε ποτε..... ειναι ακομα εκει

απλως σου εκφραζω την προσωπικη μου εμπειρια @};-
όσο ζούμε σε τούτον τον κόσμο, θα τον Ερωτευόμαστε με όλη μας την Αγνότητα, έτσι ώστε να πάμε στον Θεό γεμάτοι από Αγάπη και όχι γεμάτοι από φόβο... :x
Επισκέπτης

Δημοσίευση από Επισκέπτης »

Συγνώμη εκ των προτέρων για το καυστικό του υφους μου Ναταλί, αλλα οσα διάβασα περι καρμικών ..κοψιμάτων... και τα συναφή, μου φαινονται παιδαριώδη.

Εμεις εχουμε την ευθύνη των πράξεων μας ειτε αυτες ειναι αποτελεσματα ειτε αιτίες ολων των διαστάσεων του χρόνου.Ολα οσα γίνονται ειναι συνδεδεμένα μεταξύ τους μεσω των συμπαντικών νόμων και συμβαλλουν στην εξελιξη μας.
Το καρμα γι ' αυτο υπαρχει και οχι για να μας δημιουργει την αντιληψη του αόριστου χρέους η της τιμωρίας. Ο μονος που μας τιμωρεί ειναι ο εαυτός μας που τον ταλαιπωρούμε με τις φαντασιωσεις μας.

Δεσμοί όρκων και υποσχέσεων σε αυτή και σε προηγούμενες ζωές, δεσμοί κακκών σχέσεων με ανθρώπους είτε σε αυτήν είτε σε άλλες ζωές. Δεσμοι΄χρεών είτε υλικών είτε ηθικών ή συναισθηματικών.
Στους πρώτους που ανέφερα είναι εκείνοι οι δεσμοι όρκων αφιερωμένων ψυχών που μας ακολουθούνε έτσι μπορεί κάποιος που υπήρξε μοναχός /η να μην μπορέι να έχει άφθόνία ή να παντρευτεί σε επόμενες ζωές. Αυτό είναι δέσιμο που κόβεται μέσα στον χρόνο μέσα από έναν τέτοιο καθαρισμό. Ακόμα και σαχλά πράγματα που λέμε καθημέρινά είναι δεσμά. Οπως: 'Αυτό δεν θα σου το συγχωρήσω ποτέ". Να ξέρεις πως ο΄λόγος είναι δόνηση και πρέπει να προσέχουμε πολύ τι λέμε και τι σκεφτόμαστε ακόμα!!! Ενας καυγάς μπορει να κλονισει για πάντα μια σχέση αν εμείς δεν κόψουμε αμέσως τα δεσμά που δημιουργήθηκαν μέσω του καυγά αυτού. Ενα χρέος υλικό κόβεται πιο εύκολα αν ξεχρεώσουμε, το ηθικο όμως είναι δυσκολο. Το να μας κοπανανε ας πουμε οι γονείς μας ότι αν δεν ήταν αυτοί εμείς θα είμασταν μηδενικά!! Αυτός ο δεσμος πρέπει να κοπεί, ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΟΠΕΙ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΣ ΕΙΤΕ ΟΠΟΙΟΣΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟΣ ΔΕΣΜΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΕΜΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΖΗΤΗΣΟΥΜΕ. Αυτο είναι σημαντικό γιατί το σύμπαν και οι άγγελοι σέβονται την ελεύθερη βούλησήμας. Το ζητάμε λοιπόν και μετά το απελευθερώνουμε!! Σε αυτά τα πράγματα δεν χωρούν αμφιβολίες!!!! Είναι αυτο που λένε : Πες το κι έγινε μωρό μου!!
Ελπίζω να σε φώτισα κάπως.

Απο που να το πιάσω αυτο εδω και να κρατηθώ ? Δες τι εχεις γραψει και τι διαβαζουμε...

Ονομαζεις δεσμό οτιδήποτε ειναι απλως μια κοινη συνηθισμένη επαφή και παντού εμφανιζεται μια ενοχική κατάσταση και μια ακραια αντιληψη μεταξύ καλου και κακού...τωρα και χθες...κλπ
Παντου περιγραφεις μια κατασταση που θυμιζει καταδίωξη και υπαρχει σε ολο το κειμενο υπερβολή.

Στη ζωή μας θα συναντησουμε άτομα ολων των ειδων και υποστάσεων. Αναλόγως των συνθηκών και της διανοητικής μας καταστασης , θα συμπεριφερθούμε και θα λαβουμε αποφάσεις.
Αν οι γονεις μας η οποιοσδήποτε αλλος εχει αναρμοστη συμπεριφορά ....αντι να κατεβάζουμε αγγελους ...φεύγουμε απο το σπίτι μας και ζούμε μονοι μας ..απλα πράγματα..
Αν ενα καυγάς κλονισει μια σχέση τοτε αυτη δεν ήταν ποτέ δυνατη και ουσιαστική , αρα παμε παρακάτω και την επομενη φορά επιλέγουμε πιο προσεκτικά τα ατομα που μας περιβάλλουν...
Αναγνωριζουμε το αστοχο της αποφασης μας οταν συνάψαμε την σχέση....παρατηρούμε την παρορμηση....και αναλαμβανουμε ολη την ευθύνη. Αυτο ειναι το κάρμα και το μαθημα που θελει να μας δωσει και οχι κατι αόρατο που κοβεται με τεχνικές και ανοησίες.

Για να γινει οτιδήποτε ΠΡΕΠΕΙ να δρασουμε εμεις εδω με λογική και πρόγραμμα βασει των απαιτησεων μας , ενθυμουμενοι τα ορια μας και οτι η ελευθερια ειναι κοινο αγαθό. Αρα δεν ζηταμε απλως αλλα δρουμε προς τον σκοπο που επιθυμούμε.....τοτε μπορει να μας συνδραμουν και οι ''αγγελοι''.
Άβαταρ μέλους
Vasoula
Site Admin

Δημοσίευση από Vasoula »

Νομίζω, ότι αν η πρόθεσή μας είναι να βρούμε τον Εαυτό μας, αν η πρόθεσή μας συμβαδίζει με την βούληση της ψυχής μας, για την ανάπτυξη μέσα στην θεϊκή ροή, τότε οποιαδήποτε πλάνη είναι ζήτημα χρόνου να φανερωθεί...

Αν η Ναταλί θεωρεί ότι κόπηκαν από τους Αρχαγγέλους κάποιες καρμικες της "υποχρεώσεις", αυτό σύντομα θα φανεί και στην φυσική της ζωή...

Από αυτήν την αλήθεια δεν μπορεί να "ξεφύγει" κανείς...

Πως μπορεις να πείσεις κάποιον ότι η μεταφυσική σου αλήθεια είναι σωστότερη και ουσιωδέστερη από την δική του?
Μόνο μέσα από την ίδια την ζωή σου και την ελευθερία που την βιώνεις...
Αλλος τρόπος δεν υπάρχει...

Εγώ τουλάχιστον αυτό είχα σαν γνωμονα της αλήθειας του δρόμου μου...Την προσωπική μου ανάπτυξη μέσα από την κάθε στιγμή ελευθερίας που βίωνα πρακτικά...

Δεν με ενδιέφερε να συμφωνήσει κανείς μαζί μου, αλλά για όσα άκουγα, ζήταγα επιχειρήματα επί του πρακτικού...

Ας κόψουν οι άγγελοι λοιπόν τα καρμικά των ανθρώπων, αν μέσα σ΄αυτήν την μεταφυσική εμπειρία, μπορούν να νιώσουν τον θεό και την αγάπη για τον Εαυτό τους, χωρίς να χρειάζονται καμία δικαιολογία γι' αυτό!

Εμένα γιατί να με νοιάξει ποιός τα κόβει? :-?

Με την πρώτη λέξη όμως που θα πούνε, θα νιώσω και την εσωτερικη τους αναπτυξη και ελευθερία...Και εκεί θα έχω και επιχειρήματα...

:x :x :x :x :x

Εικόνα

Ούπς!!! Do not download angels!!!! Oπως κι αν έχει το θέμα από το σπίτι δεν την κοπανάς αν δεν έχεις σταθερή δουλειά ή αν σε πληρώνουνε κάθε τρεις μήνες έναν μισθό!!! Οι καθαρισμοί με οδήγησαν σε κάποιες αλήθειες για τον πνευματικό μου δρόμο που απλά μου ήταν δύσκολο να τις παραδεχτώ όπως την σχέση μου με την δασκάλα μου του ρέικι!! Οσο παράλογο κι αν φαίνεται όλο αυτό εγώ μάλλον θα πρέπει να το ένιωσα αρκετά έντονα γιατί για δύο μέρες μετά είμουνα στην κοσμάρα μου !!! Τώρα τα υπόλοιπα δεν μπορώ να τα εξηγήσω!! Λυπάμαι!! :?
Άβαταρ μέλους
Vasoula
Site Admin

Δημοσίευση από Vasoula »

Δεν χρειάζεται Ναταλί να εξηγήσεις τίποτα... :x

Να εργάζεσαι εντατικά με τον εαυτό σου είναι μια αρχή του ρέικι που η Τακάτα μετέτρεψε σε "κέρδιζε τίμια το ψωμί σου"...

Βλέπεις για τους δυτικούς το "εργάσου εντατικά με τον εαυτό σου" δεν συνέφερε...

Προτίμησαν λοιπόν το αγγελικό ρέικι που σου δίνει "πακετάκι" με την ενέργεια μερικούς βοηθούς...

Να κάνεις αυτό που νιώθεις καλό για σένα και να βρίσκεις σε κάθε βήμα τον Εαυτό σου με αλήθεια και αγάπη, αυτό έχει σημασία...

Το μεταφυσικό "δίκαιο" ανήκει σχεδόν στην ίδια κατηγορία με την μεταφυσική "πλάνη"...

οπότε την αλήθεια θα την ξέρουμε όταν ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ...

Οι άγγελοι είναι εδώ μαζί μου πάντως! O:-) O:-)

@};-

Εικόνα

[color=green];) :P :P :P :P Ελατε βρε παιδιά ψυχραιμία!! Κι εγώ την άκρη του κουβαριού προσπαθώ να βρώ!!! Απλά μια εμπειρία εξέφρασα και απάντησα όπως εγώ ήξερα και ένιωθα σε κάποια ερωτήματα!! Η αλήθεια μπορεί να βρίσκεται πάντα κάπου στην μέση αλλά ποτέ μου δεν περηφανεύτηκα όυτε και ποτε θα περηφανευτω ότι την βρήκα!! Είμαι στην αρχή του δρόμου κι ας έχω όλους τους βαθμούς!! ΑΥΤΟ ΝΑ ΘΥΜΑΣΤΕ ΠΑΝΤΑ!!!!![/color]
Άβαταρ μέλους
Δωρουλα
Site Admin

Δημοσίευση από Δωρουλα »

Ναταλι και εγω την ακρη του κουβαριου ξετιλήγω μαζί με εσενα και μαζί με όλους τους ανθρώπους >:d< >:d<

η Φωτεινή ειμαι παλι απο τον υπολογιστη της Δωρας :D :D :D :mrgreen:
Η πληγωμένη καρδιά μπορεί να Ερωτευθεί
Η προστατευμένη καρδιά δεν μπορεί

Πολέμα και Οραματίσου.

Εικόνα

Reiki Center - Ρεικι
Nαταλία-Νεφέλη

Vaso έγραψε:Δεν χρειάζεται Ναταλί να εξηγήσεις τίποτα... :x

Να εργάζεσαι εντατικά με τον εαυτό σου είναι μια αρχή του ρέικι που η Τακάτα μετέτρεψε σε "κέρδιζε τίμια το ψωμί σου"...

Βλέπεις για τους δυτικούς το "εργάσου εντατικά με τον εαυτό σου" δεν συνέφερε...

Προτίμησαν λοιπόν το αγγελικό ρέικι που σου δίνει "πακετάκι" με την ενέργεια μερικούς βοηθούς...

Να κάνεις αυτό που νιώθεις καλό για σένα και να βρίσκεις σε κάθε βήμα τον Εαυτό σου με αλήθεια και αγάπη, αυτό έχει σημασία...

Το μεταφυσικό "δίκαιο" ανήκει σχεδόν στην ίδια κατηγορία με την μεταφυσική "πλάνη"...

οπότε την αλήθεια θα την ξέρουμε όταν ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ...

Οι άγγελοι είναι εδώ μαζί μου πάντως! O:-) O:-)

@};-

:* :* :* :* :* τι να πω!!!είμαι σούπερ ξανθιά!!! Τώρα το είδα!!!
Επισκέπτης

Δημοσίευση από Επισκέπτης »

Oπως κι αν έχει το θέμα από το σπίτι δεν την κοπανάς αν δεν έχεις σταθερή δουλειά ή αν σε πληρώνουνε κάθε τρεις μήνες έναν μισθό!!!
Ακριβως αυτο λεω Ναταλί .....ακριβως αυτό που μονη σου παραδεχεσαι. Χρηματα χρειάζεσαι λοπον και οχι καρμικα κοψίματα...
Άβαταρ μέλους
Μαιρη

Δημοσίευση από Μαιρη »

πολυ ωραια η κουβεντα αυτη κοριτσια ,μεσα απο τις διαφορες αποψεις και εμπειριες μαθαινει κανεις τοσα πολλα.. @};-
Ακολουθω την εσωτερικη πυξιδα μου και απορριπτω οποιες πεποιθησεις δεν με εξυπηρετουν πλεον...
Άβαταρ μέλους
Fotinoula
Site Admin

Δημοσίευση από Fotinoula »

Nαταλία-Νεφέλη έγραψε:Ούπς!!! Do not download angels!!!!
Ναταλί οταν κανεις μια διαδρομη που σε φερνει να παρεις εσυ την ευθυνη του εαυτου και να ξαναοιξει εσυ μεσα σου το χωρο να ΕΙΣΑΙ θεος τοτε δεν απομειωνεις ουτε τους αγγελους, ουτε τους δασκαλους αλλα δεν τους εξυψωνεις κιολας

συνεργαζεσαι μαλιστα μαζι τους με μεγαλυτερη συνειδηση

>:d<
όσο ζούμε σε τούτον τον κόσμο, θα τον Ερωτευόμαστε με όλη μας την Αγνότητα, έτσι ώστε να πάμε στον Θεό γεμάτοι από Αγάπη και όχι γεμάτοι από φόβο... :x

Επιστροφή στο “ΤΟ ΡΕΪΚΙ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΜΑΣ”