ΣΑΣ ΑΓΑΠΑΩ ΟΛΟΥΣ!!..ετσι απλα....
''΄Όταν μέσα μας έχουν εκλείψει οι αιτίες της πράξης, τότε η πράξη η ίδια δεν άγεται από τα συμπτώματα, αλλά εκδηλώνεται αυθόρμητα και αυτούσια, ως αγαθοσύνη. "
Καλημέρα φορουμόπαιδα
Καλημέρα Μάντρυ μας , τι κάνεις ομορφόπαιδο??
Να τον χαίρεσαι τον Θεμάκο σου Γιαννάκη ,
όλα τα καλά για σας
Γι' αυτό που πολεμάς είναι μόνο η εξέλιξή σου...Εκεί στον κάθετο άξονα...γιατί όταν αυτός ολοκληρωθεί, ο πόλεμος μετά, στον οριζόντιο, γίνεται αρμονία, ειρήνη και πληρότητα
Γι' αυτό που πολεμάς είναι μόνο η εξέλιξή σου...Εκεί στον κάθετο άξονα...γιατί όταν αυτός ολοκληρωθεί, ο πόλεμος μετά, στον οριζόντιο, γίνεται αρμονία, ειρήνη και πληρότητα
Ναι, και σεις γράφατε μαζί μου.. αλλιώς δεν θα πήγαινα τόσο καλά!
Όχι δεν έχει άλλα.. τέλος αυτή η εξεταστική.. απο Σεπτέμβρη πάλι ;)
Γιαννάκη να χαίρεσαι το Καρκινάκι σου!
Είναι βολικό να γίνεσαι καλός άνθρωπος από φόβο, από το να γίνεσαι συνειδητός στην Αγάπη και να τους έχεις όλους εναντίον σου...
Κοπελίτσα γλυκιά και εις ανώτερα !!!!!
Τώρα καλή ξεκούραση
ΤΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΦΑΡΜΑΚΟ ΣΕ ΚΑΘΕ ΔΥΣΚΟΛΙΑ !!!!!!!!!! ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΝΑ ΧΑΜΟΓΕΛΩ ΚΑΙ ΝΑ ΧΑΜΟΓΕΛΟΥΝ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΣΟΙ ΕΙΝΑΙ ΔΙΠΛ’ ΜΟΥ - ΚΟΝΤΑ ΜΟΥ - ΓΥΡΩ ΜΟΥ - ΜΑΚΡΙΑ ΜΟΥ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΜΙΑ ΓΛΥΚΙΑ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ!!
Απουσιάζω το τελευταίο διάστημα γιατί...εργάζομαι..πολύ!!
Γιαννάκο να χαίρεσαι τον Θεμάκο..
...αχ Βασούλα τι φωτογραφιούλα είναι αυτή που έβαλες?? Χριστούλη μου...πανέμορφη...
Πατέρα μου/Μητέρα μου, είμαι Παιδί της Αλήθειας και μόνο αυτή είναι ο Δρόμος ο δικός μου προς εσένα...
Και ο Ιησούς είπε ότι μόνο τα παιδιά θα μπουν στο Βασίλειο των Ουρανών.