Nαταλία-Νεφέλη έγραψε:Πάντως όταν σας σκέφτομαι εν συγκρίση με τους ασθενείς μου από εχτες μου έχουν πονέσει τα νεφρά από τα γέλια που εχω κάνει στο φόρουμ!!!
Και που'σαι ακόμα..
Πάντα να προσέχεις μη πίνεις νερό ή τρως όταν μας διαβάζεις.. άσχετα αν βρίσκεσαι στην ενότητα "Νηπιαγωγείο" ή όχι
Είναι βολικό να γίνεσαι καλός άνθρωπος από φόβο, από το να γίνεσαι συνειδητός στην Αγάπη και να τους έχεις όλους εναντίον σου...
Αν ο Θεός είναι η πρωταρχική Αιτία η Αγάπη θα είναι το αποτέλεσμα
Πατέρα μου/Μητέρα μου, είναι παιδί της Αλήθειας και μόνο αυτή είναι ο δρόμος ο δικός μου προς εσένα
Πολέμα και Οραματίσου
Αλήθεια σχετικά με εκείνο το ωραίο cd με τους διαλογισμούς τι γίνεται? Σε ρωτάω, μη τυχόν και το έχεις τελειώσει και δεν έχω πάρει χαμπάρι
Όταν δεν υφίστανται κενά που χρειάζεται να συμπληρωθούν, τότε το να υπάρχεις απλώς σ' αυτόν τον κόσμο μέσα στο σώμα σου, είναι η υψηλότερη κατάκτηση!
________________ Πολέμα και Οραματίσου!
Όταν δεν υφίστανται κενά που χρειάζεται να συμπληρωθούν, τότε το να υπάρχεις απλώς σ' αυτόν τον κόσμο μέσα στο σώμα σου, είναι η υψηλότερη κατάκτηση!
________________ Πολέμα και Οραματίσου!
Kαλέ ...το ξανθό μου έχει πάρει απίστευτες διαστάσεις!!! Μήπως ξέρετε αν υπάρχει μαγαζί στην Αθήνα με μουσική των Deuter και Αeholiah γιατί ούτε με το ιντερνετ είμαι άξια να τα βρώ; Αν ξέρει κάποιος ας μιλήσει!! Θα τον ξανθοευγνωμονω αιώνια!!!