Vaso έγραψε:το ξέρω Φωτεινουλα ότι δεν έχει να κάνει με ιούς!
αλλά δεν ξέρω αν τα windows είναι γνήσιο αντίγραφο και αν είναι πάλι δεν ξέρω τους κωδικούς τους...
, δεν θυμασαι αν στο περασανε σπασμενο η γνησιο? κοιτα να σου πω απο ότι πιστευω μαλλον γνησιο είναι
ο κωδικος έιναι στο πακετο τους προγραμματος που αγορασες ειναι το produkt key για δες μηπως έιναι κολλημενο στον πυργο σου γιατι εκει το κολλανε και εμενα εκει μου το κολλησε ο Κωσταντινος όταν μου τα εγκατεστησε
όσο ζούμε σε τούτον τον κόσμο, θα τον Ερωτευόμαστε με όλη μας την Αγνότητα, έτσι ώστε να πάμε στον Θεό γεμάτοι από Αγάπη και όχι γεμάτοι από φόβο...
Καλημέρα παιδάκια
Εδώ πολύ ζέστη.
Αγγελίνι είσαι τρέλα
Τι να πω με τα μέτρα κατά του καπνίσματος.
Όπως όλα , προχειρότητα και ανοργανωσιά .
Αλλά για αγροφύκακες γνώριζα , για δασοφύλακες ήξερα,
για ΚΑΠΝΟΦΥΛΑΚΕΣ άκουσα προχθές και
Γι' αυτό που πολεμάς είναι μόνο η εξέλιξή σου...Εκεί στον κάθετο άξονα...γιατί όταν αυτός ολοκληρωθεί, ο πόλεμος μετά, στον οριζόντιο, γίνεται αρμονία, ειρήνη και πληρότητα
Αφού σε τραβάει
Γι' αυτό που πολεμάς είναι μόνο η εξέλιξή σου...Εκεί στον κάθετο άξονα...γιατί όταν αυτός ολοκληρωθεί, ο πόλεμος μετά, στον οριζόντιο, γίνεται αρμονία, ειρήνη και πληρότητα
Πολέμα και Οραματίσου
Καλημέρα παιδάκια
Περί απαγόρευσης καπνίσματος...
Φίλος μας έλεγε ότι μπήκε σε μαγαζί που είχε στην είσοδο ξύλινο παγκάρι... "Ενίχυση για τα πρόστιμα των καπνιστών".
L' Amor che move il sole e l'altre stelle
Dante Aligieri