Όμως και θα στο πω, γιατί είναι βιωμένο, μέσα στην ανοιχτή καρδιά, αλλάζουν όλα και όλοι...
Γιατί η ανοιχτή καρδιά ξέρει να συγχωρεί και να προχωράει
Και αυτό από μόνο του είναι Σκοπός!
Καλημέρααααααααααα
Ρε παιδιά αν δεν εδιναν επισημο ρολο στην ρουφιανιά για το κάνισμα σε ποιον τομεα θα τον δινανε ...στις μίζεςςςςςςςςςεκει παίζουν και οι δύο ταυτόχρονα!!!
Φιλουρεεεεεεεςςςςςςςςςς
ξανα μανα φιλουρες
Όλα τα κάνουν για τα λεφτά ρε παιδιά! Ξέρετε τι πρόστιμα έχουν να πέσουν τώρα? Σιγά μην τους ένοιαζε η υγεία του κόσμου. Μη τρελλαθούμε τώρα !!!
Όταν δεν υφίστανται κενά που χρειάζεται να συμπληρωθούν, τότε το να υπάρχεις απλώς σ' αυτόν τον κόσμο μέσα στο σώμα σου, είναι η υψηλότερη κατάκτηση!
________________ Πολέμα και Οραματίσου!
Καλημέρα!
Αν θέλουμε να λειτουργούν όμως τα μέτρα παιδιά, θα πρέπει να υπάρχει ένα πρόστιμο αλλιώς δεν έχει κανένα νόημα η απαγόρευση.
Τώρα για την ρουφιανιά στο 1142 νομίζω ότι είναι περιττό.
Μπορεί να υπάρχουν παθητικοί καπνιστές, αλλά υπάρχουν και μερικοί ΑΝΤΙΠΑΘΗΤΙΚΟΙ ΑΝΤΙΚΑΠΝΙΣΤΕΣ οι οποίοι έχουν αναλάβει καθήκοντα μπάτσου, από την φανατίλα τους..
Αν ο Θεός είναι η πρωταρχική Αιτία η Αγάπη θα είναι το αποτέλεσμα
Πατέρα μου/Μητέρα μου, είναι παιδί της Αλήθειας και μόνο αυτή είναι ο δρόμος ο δικός μου προς εσένα
Πολέμα και Οραματίσου
Vaso έγραψε:Για να λάβετε το windows media player 11 πρέπει να εξακριβωθεί ότι το αντίγραφό σας των microsoft windows είναι γνήσιο...
αυτό γράφει!
Βασούλι αυτο το έμαθα αυτην την εβδομαδα, απο οτι καταλαβαινω θελει να εξακριβωση πρωτα την ταυτοτητα των windows για να μπορεσει να καταβασει ενα νεο προγραμμα που πιθανον είναι ετσι κλειδωμενο απο την microsoft ωστε να ταιριαζει μονο σε γνησια windows, τα windows που εχεις είναι σπασμενα δλδ δεν ειναι γνησιο προγραμμα της microsoft ?
θελω να πω μην ανησυχεις δεν ειναι κατι με ιους η τετοιο απο ότι καταλαβα
καλημερα
όσο ζούμε σε τούτον τον κόσμο, θα τον Ερωτευόμαστε με όλη μας την Αγνότητα, έτσι ώστε να πάμε στον Θεό γεμάτοι από Αγάπη και όχι γεμάτοι από φόβο...