ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΣΗΜΕΡΑ...
Συντονιστής: Vasoula
Ολα εξαρτώνται από το πως βιώνουμε την ζωή και τον θάνατο, και γι αυτό άλλωστε θεωρώ κάποες μορφές όπως τον Ιησού, μεγάλα παραδείγματα για τον αιώνα μας!! Ο Ουσούι βίωσε τα ιδια από το δικό του μετερίζι!! Δεν έμεινε 40 μέρες στην έρημο αλλά 21 μέρες στο όρος Κουραμα. Δεν σταυρώθηκε και δεν αναστήθηκε όμως με τον τρόπο του βίωσε και διδαξε μια πολύ περιεκτικη σύνοψη των μακαρισμών που πολλοί χριστιανοί έχουνε πλέον ξεχάσει. Οι αρχές του ρέικι με την πολύ ιδιόμορφη φράση ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΣΗΜΕΡΑ για μένα συνοψίζουν κάτι που ειπώθηκε οχι μονο από τον αυτοκράτορα Μείζι και υιοθετήθηκε από τον Ουσούι αλλά κάτι που ειπώθηκε δύο χιλλιάδες χρόνια πριν αλλά με άλλα λόγια και πρώτη-πρώτη η εκκλησία το έθαψε για τα συμφεροντά της. Αυτό το ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΣΗΜΕΡΑ με συγκλονίζει κάθε πρωί που απαγγέλω από μέσα μου τις πέντε αρχές του Ρέικι. Κρύβει ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ ΓΙΑ ΕΜΑΣ!!! Μας λέει είστε τόσο πολύτιμη για τον Δημιουργό σας που αν τα κάνετε ολα αυτά μέσα στο τώρα θα τον κάνετε τρισευτυχισμένο που τον εμπιστευθήκατε!! ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΣΗΜΕΡΑ !!! Τρείς λεξούλες που κρύβουν μια μεγάλη υπόσχεση γαλήνης!!
- galazia_sfaira
Οσο εμείς τους θεωρούμε αντιπροσωπους του θεού ...πως λεμε Αντιπροσωπος της miesens της Ελβιέλα....της Estee....
αυτοί θα αυγατίζουν!!
αυτοί θα αυγατίζουν!!

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος galazia_sfaira την 01 Ιούλ 2009 11:48 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Eγώ είμαι εσύ και Εσύ είμαι Εγω!
"Αφίεσθε Ημών"
"Αφίεσθε Ημών"
εεεε...το καλώδιο! :mrgreen:της siemens
H Aγάπη μου για εσάς έχει χρώμα Λευκό

Η πληγωμένη καρδιά μπορεί να Ερωτευθεί
Η προστατευμένη καρδιά δεν μπορεί
Πολέμα και Οραματίσου.

Reiki Center - Ρεικι
Η προστατευμένη καρδιά δεν μπορεί
Πολέμα και Οραματίσου.
Reiki Center - Ρεικι