ΚΑΛΗΜΕΡΑ...ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ...ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ!!!!!
Elena, I am really sorry but I can't understand you...Elena έγραψε:Καλησπέρα στο πολύγλωσσο φόρουμ....
ελπίζω να μην ξεχάσατε τα ελληνικά σας....![]()
![]()
![]()
Do you mind translating your post to English?

Είναι βολικό να γίνεσαι καλός άνθρωπος από φόβο, από το να γίνεσαι συνειδητός στην Αγάπη και να τους έχεις όλους εναντίον σου...
καλημέεεεερααααα
να ειμαι κ' ο πρωτος
πριν να παω για υπνο
αλλα ηθελα να μιραστώ μια πολυ ομορφή εμπιρεία που είχα σήμερα μαζι σας... ώς μία ιδέα για το ξεκίνιμα της νέας μέρας... δοκιμάστε το είναι υπέροχο.
Ήθελα μετα απο τον διαλογισμο μου το πρωή να βιόσω ακόμα πιο έντονα την ενέργεια της στηγμής... της δύναμης του κόσμου...
Συγγεντρόθηκα λοιπον κ' προσπάθησα να νιόσω το κάθε πάτιμα τον ποδιόν μου στον έδαφο, την κάθε πέτρα, την ζέστει ή την δροσιά...
το επέκτασα κ' στον αέρα, στης μιροδιές, στους ήχους, στην αναπνοί...
Είταν σαν να πετάω απο την ενέργεια.. ένοιοθα την ζωή "ζοντανο" και με το "ΤΩΡΑ" με όλη την δυναμή της.
Η άνθροποι που σηνάνδισα σήμερα, το βιόσανε επίσεις... μου είπαν ότι δεν έχουν ξανα μιλίσει με έναν άνθροπο κ' τους αφείνει μια ηρεμεία.
ΕΔΟΣΑ κ' όλας...
Προσπαθήστε το... με έκανε να "ΕΙΜΑΙ" στο "ΤΩΡΑ"
Ολη η μέρα είταν έυκολη κ' χαρούμενη γεμάτι ευγνομοσήνη κ' αγάπη.
Φιλία
Ανδρέας

αλλα ηθελα να μιραστώ μια πολυ ομορφή εμπιρεία που είχα σήμερα μαζι σας... ώς μία ιδέα για το ξεκίνιμα της νέας μέρας... δοκιμάστε το είναι υπέροχο.
Ήθελα μετα απο τον διαλογισμο μου το πρωή να βιόσω ακόμα πιο έντονα την ενέργεια της στηγμής... της δύναμης του κόσμου...
Συγγεντρόθηκα λοιπον κ' προσπάθησα να νιόσω το κάθε πάτιμα τον ποδιόν μου στον έδαφο, την κάθε πέτρα, την ζέστει ή την δροσιά...
το επέκτασα κ' στον αέρα, στης μιροδιές, στους ήχους, στην αναπνοί...
Είταν σαν να πετάω απο την ενέργεια.. ένοιοθα την ζωή "ζοντανο" και με το "ΤΩΡΑ" με όλη την δυναμή της.
Η άνθροποι που σηνάνδισα σήμερα, το βιόσανε επίσεις... μου είπαν ότι δεν έχουν ξανα μιλίσει με έναν άνθροπο κ' τους αφείνει μια ηρεμεία.
ΕΔΟΣΑ κ' όλας...
Προσπαθήστε το... με έκανε να "ΕΙΜΑΙ" στο "ΤΩΡΑ"
Ολη η μέρα είταν έυκολη κ' χαρούμενη γεμάτι ευγνομοσήνη κ' αγάπη.
Φιλία
Ανδρέας

καλημέρα!

H Aγάπη μου για εσάς έχει χρώμα Λευκό