Με τι επαγγελμα ασχολειστε;

΄Ο,τι θα θέλατε να κουβεντιάσετε
΄Ο,τι θα θέλατε να μοιραστείτε
΄Ο,τι θα θέλατε να μάθετε
Άβαταρ μέλους
Vasoula
Site Admin

Δημοσίευση από Vasoula »

Βάλια, στο λέω από προσωπική εμπειρία...

αν δεν συμφιλιωθείς με τον τομέα εργασίας, σαν έναν νόμο επιβίωσης, ότι και να κάνεις θα σου φαίνεται ανούσιο και βαρετό...

Σημασία έχει να ξεκαθαρίσεις γιατί εργάζεσαι...
και να εκτιμήσεις τις απολαβές σου που σε διευκολύνουν να περάσεις την ζωή σου με χαρά, έχοντας αφθονία για όσα χρειάζεσαι...

΄Οσο για τα εναλλακτικά...μην νομίζεις ότι και εκεί είναι πιο εύκολα τα πράγματα ή ότι θα σου αρέσει να βοηθάς τους ανθρώπους, όταν εσύ μέσα σου δεν είσαι καλά...

Θα αναγκάζεσαι όμως να το κάνεις πολλές φορές, γιατί θα χρειάζεσαι τα χρήματα...

Μην συνδυάζεις την εργασία με την βοήθεια στους ανθρώπους...Γι' αυτό δεν είναι ποτέ αργά... :-D :-D
H Aγάπη μου για εσάς έχει χρώμα Λευκό

Εικόνα

Δημοσίευση από Fotinoula »

Vaso έγραψε: ΄Οσο για τα εναλλακτικά...μην νομίζεις ότι και εκεί είναι πιο εύκολα τα πράγματα ή ότι θα σου αρέσει να βοηθάς τους ανθρώπους, όταν εσύ μέσα σου δεν είσαι καλά...

Μην συνδυάζεις την εργασία με την βοήθεια στους ανθρώπους...Γι' αυτό δεν είναι ποτέ αργά... :-D :-D
κατί μου θυμίζει αυτο :D :D

Βάλια αυτο μπορώ και εγω να στο επιβεβαιωσω @};- :x
όσο ζούμε σε τούτον τον κόσμο, θα τον Ερωτευόμαστε με όλη μας την Αγνότητα, έτσι ώστε να πάμε στον Θεό γεμάτοι από Αγάπη και όχι γεμάτοι από φόβο... :x
Άβαταρ μέλους
Δωρουλα
Site Admin

Δημοσίευση από Δωρουλα »

Μην συνδυάζεις την εργασία με την βοήθεια στους ανθρώπους..
Βάλια μου αυτό που αναφέρει η Βάσω παραπάνω είναι πολύ σημαντικό και θα σου αναφέρω τη δική μου εμπειρία!!μέσα απο τη Βάσω ήταν πολύ κατανοητό για μένα ότι η βοήθεια στους ανθρώπους δεν μπορούσε να μετατραπεί σε βιοποριστικό επάγγελμα!!έτσι φρόντισα να έχω δουλειά και να κάνω σεμινάρια παράλληλα!!!όταν χρειάστηκε να σταματήσω τα σεμινάρια γιατί ήρθα κάποια στιγμή αντιμέτωπη με τον εαυτό μου και τη διαδρομή που είχα να διανύσω, η απόφαση ήρθε πολύ πιο ήπια!!! @};- @};- @};-

Φαντάσου να εξαρτόταν το ενοίκιό μου και η ροή της ζωής μου όσον αφορά τα οικονομικά απο αυτά τα σεμινάρια!!!δε θέλω ούτα να το σκέφτομαι!! :x :x :x
Η πληγωμένη καρδιά μπορεί να Ερωτευθεί
Η προστατευμένη καρδιά δεν μπορεί

Πολέμα και Οραματίσου.

Εικόνα

Reiki Center - Ρεικι
Valia

Δημοσίευση από Valia »

Κορίτσια, έχετε δίκιο, το καταλαβαίνω. Είναι ξεκάθαρο μέσα μου ότι εργάζομαι για τα χρήματα και μόνο. Το θέμα είναι ότι είναι πολύ λίγα!! επομένως δεν μου καλύπτουν τις ανάγκες μου. Δεν βρίσκω καμία χαρά και ολοκλήρωση μέσα απο τη δουλειά. Είναι αναγκαίο κακό για μένα. Φωτεινούλα, πιστεύω ότι είναι όντως είναι αργά για μένα να κάνω κάτι άλλο αυτή τη στιγμή, γιατί, ό,τι και να είναι αυτό, σίγουρα θα χρειαστεί κάποια εκπαίδευση. Και δεν υπάρχει χρήμα ούτε χρόνος γι' αυτό! Το πρόβλημά μου είναι ότι δεν βρίσκω καμία δουλειά ενδιαφέρουσα :-( Με ρωτάνε, τι θα ήθελες να κάνεις?? Τίποτα, απαντώ!! Εκτός αν ήμουν χορεύτρια σε μαγαζιά βέβαια ή στριπτιτζού. Μόνο αυτό θα μου άρεσε :P Γενικά ό,τι έχει να κάνει με χορό...
Άβαταρ μέλους
Vasoula
Site Admin

Δημοσίευση από Vasoula »

ή στριπτιτζού
καλό μου ακούγεται... Και δεν χρειάζεσαι και εκπαίδευση...σιγά! :mrgreen:

:)) :))

Εικόνα

Δημοσίευση από VasilisM »

Ούτε και εμένα μου αρέσει ιδιαίτερα αυτό που σπουδάζω. Αλλά είπα να το πάρω το κ***πτυχίο γιατί είναι μια παραπάνω γνώση, και εντάξει δεν το σιχαίνομαι κιόλας.. αλλά ξέρω ότι εάν κάνω αυτό το επάγγελμα για την υπόλοιπη ζωή μου δεν θα μου κάτσει καθόλου καλά το θέμα.. Με τις εναλλακτικές θεραπείες θα μου άρεσε και εμένα να ασχοληθώ, αλλά είναι ιδιαίτερα ακριβά τα μαθήματα.. τι να κάνεις.. κανείς δεν έχει αυτό που ονειρεύεται, αλλά όχι ότι είναι και ανέφικτο έτσι; ;)
Πολέμα και Οραματίσου
Valia

Δημοσίευση από Valia »

καλέ κυρία Βάσω, ξέρεις πόσο δύσκολη είναι η εξάσκηση στον στύλο??? ξέρεις πόσο γυμνασμένη πρέπει να είσαι για να κρεμαστείς απο τον στύλο??? έχουμε φάει τα γόνατά μας!!! πολύς πόνος...

Βασιλάκι (το), κάνε κάτι να σου αρέσει τώρα που είναι νωρίς και προλαβαίνεις!!! :x
Άβαταρ μέλους
margaritarenia

Δημοσίευση από margaritarenia »

Valia έγραψε:καλέ κυρία Βάσω, ξέρεις πόσο δύσκολη είναι η εξάσκηση στον στύλο??? ξέρεις πόσο γυμνασμένη πρέπει να είσαι για να κρεμαστείς απο τον στύλο??? έχουμε φάει τα γόνατά μας!!! πολύς πόνος...
:-? :-? :-? :-? Ενδιαφερον .....για λεγε ,για λεγε? :D :P :P :P 8)
Απόφαση να μην επιτρέψω σε κανεναν να με εκπλήξει. Ο μονος που εχει αυτο το δικαίωμα είναι ο Εαυτος μου και ο Θεος μεσα μου :romance-heartbeating:
https://m.youtube.com/watch?v=3YDz-ftqr1g#dialog
Άβαταρ μέλους
margaritarenia

Δημοσίευση από margaritarenia »

Καλε τι εχει η ηλικια μας ....... :-? :P
Εχω κανει φλαμενγκο........χορο της κοιλιας......
και τωρα και Κουνγκ φου......κικ μποξινγκ.........
Μια χαρα με βρισκω ..με κραταει σε φορμα........... 8) :P :P :P :P :P :P
Απόφαση να μην επιτρέψω σε κανεναν να με εκπλήξει. Ο μονος που εχει αυτο το δικαίωμα είναι ο Εαυτος μου και ο Θεος μεσα μου :romance-heartbeating:
https://m.youtube.com/watch?v=3YDz-ftqr1g#dialog
Άβαταρ μέλους
Vasoula
Site Admin

Δημοσίευση από Vasoula »

Bασίλη μου τι σημαίνει για σένα εναλλακτική θεραπεία?

οτιδήποτε δεν άπτεται του φυσικού σώματος, υπάγεται στην πνευματική θεραπεία.
Για το φυσικό σώμα υπάρχει η ιατρική, που βασίζεται στον πειραματισμό και την τεκμηρίωση επί της ύλης. Τα ψυχικά πεδία του ανθρώπου προσεγγίζονται με εσωτερική γνώση, καθώς και με νοημοσύνη.

Αν ένας άνθρωπος σπάσει το πόδι του, η πνευματική θεραπεία δεν πρόκειται να τον θεραπεύσει, όσο και αν ο θεραπευτής είναι καταρτισμένος εσωτερικά.

Η πνευματική θεραπεία έχει αποτελέσματα επί του χαρακτήρα του ανθρώπου. Επεμβαίνει στην προσωπικότητα και την φέρνει σε επαφή με την ψυχή, έτσι ώστε ο άνθρωπος να δράσει με ευθύνη επί του εαυτού του και να βρει την εσωτερική του δυναμική να επεξεργαστεί τις σκέψεις και τα συναισθήματά του, αλλάζοντας τον ίδιο του τον τρόπο έκφρασης και εκδήλωσης.

Εχω φρίξει με αυτά που ακούω για τις εναλλακτικές θεραπείες...
΄Ανθρωποι που μέσα σε ένα χρόνο σπουδασαν τον εσωτερικό άνθρωπο, διαφημίζονται σαν θεραπευτές και εφαρμόζουν την ελλιπή γνώση τους σε ανθρώπους πονεμένους και άρρωστους.

΄Οταν ένας άνθρωπος έχει καρκίνο, είναι έγκλημα να απευθύνεται στην πνευματική θεραπεία, αποφεύγοντας την κλασική ιατρική. Οι ιστοί και τα κύτταρα έχουν ήδη πάθει ζημιά και η πνευματική θεραπεία θα του "κλέψει" ίσως πολύτιμο χρόνο από την αποθεραπεία του, μέχρι που μπορεί να αποβεί και "μοιραία"...

Η πνευματική θεραπεία θα τον βοηθήσει να βρει το θάρρος να μπει μέσα στην εμπειρία αυτή με σθένος, αλλά για να θεραπευτεί ο καρκίνος. λυπάμαι που θα το πω, χρειάζεται ο άνθρωπος να μεταμορφωθεί ριζικά.

Ο συνδυασμός της ιατρικής με την πνευματική θεραπεία θα ήταν η τέλεια δυναμική της υγείας του φυσικού ανθρώπου, μα αυτήν την στιγμή είναι σπάνιο φαινόμενο...

Είναι εσωτερική γνώση και ψυχική ικανότητα να συναισθάνεσαι τους ανθρώπους και να έχεις την ικανότητα να τους εξηγείς την ασθένεια τους...Να μπορείς να τους εξηγήσεις ότι ο πόνος στο στομάχι προέρχεται από την επιβάρυνση των συναισθημάτων τους, από έναν χρόνιο θυμό με την ζωή τους και να τους δίνεις άλλες οπτικές για να την βιώσουν, μέσα από την πνευματική θεραπεία.

΄Ομως είναι νοημοσύνη να τους στέλνεις στο γιατρό, όταν έχουν πάθει ιλεό, ή κήλη και χρειάζονται άμεση χειρουργική επέμβαση.

Καμιά φορά "θυμώνω" με την αφέλεια των ανθρώπων, περισσότερο όμως με εξοργίζει ο πνευματικός θεραπευτής, που επωμίζεται από ανευθυνότητα, την ζωή ενός άλλου ανθρώπου, επί του πρακτικού...

΄Εχω ακούσει τόσα πολλά για την θεραπεία του ρέικι, που μόνο να γελάσω μπορώ με όλον αυτόν τον μύθο. Φτάνουν σε μένα mail από ανθρώπους με προβλήματα υγείας που ζητάνε θεραπεία...

Μα και ο Ιησούς όταν θεράπευε έλεγε "πήγαινε και μην ξανααμαρτήσεις", όπου αμαρτία εδώ νοείται το "έγκλημα" που κάνουν οι άνθρωποι εναντίον του ίδιου τους του Εαυτού...

Πόσους θεράπευσε γνωρίζουμε, πόσους όμως δεν μπόρεσε να θεραπεύσει, δεν το μάθαμε ποτέ, τουλάχιστον όχι όλοι!

Εγώ θεράπευσα τις ασθένειες μου, ανέτρεψα την μοιραία πορεία της υγείας μου, αλλά πειραματίστηκα με τον εαυτό μου και είδα από μέσα την ασθένεια...

΄Οταν πει ο γιατρός στους ανθρώπους να παίρνουν ένα χάπι για να βελτιώσουν την ασθένειά τους, θα το παίρνουν ανελλιπώς...
΄Οταν ο πνευματικός θεραπευτής όμως πει στους ανθρώπους να εργαστούν εσωτερικά, καθημερινά και με αφοσίωση, με διαλογισμό και ενδοσκόπηση, τότε οι περισσότεροι δεν βρίσκουν χρόνο να το κάνουν...

Καταλαβαίνεις λοιπόν την διαφορά και την ευθύνη της πνευματικής θεραπείας που ναι μεν είναι μια δυνατότητα να επαναφέρεις την ζωτική ενέργεια στο φυσικό σώμα, όμως κι αυτή έχει τις "θυσίες" της...

@};-

Εικόνα

Ανέφερα τον όρο εναλλακτικές θεραπείες για να γίνω κατανοητός, επί του αντικειμένου. Η ψυχική ικανότητα που λες Βάσω όμως καλλιεργείτε μέσα από την κατανόηση του Εαυτού μας αρχικά, έτσι δεν είναι; Έχω αρχίσει να παίρνω μια πρώτη γεύση.. αλλά μέχρι εκεί προς το παρών. Τώρα έχω ανταλλαγή θα γράψω μετά.
Πολέμα και Οραματίσου
Άβαταρ μέλους
Vasoula
Site Admin

Δημοσίευση από Vasoula »

ψυχική ικανότητα που λες Βάσω όμως καλλιεργείτε μέσα από την κατανόηση του Εαυτού μας αρχικά, έτσι δεν είναι;
ναι φυσικά, Βασίλη μου! :x

Εικόνα

Δημοσίευση από Valia »

Πάνω σ' αυτό που έγραψες Βάσω: "΄Οταν ο πνευματικός θεραπευτής όμως πει στους ανθρώπους να εργαστούν εσωτερικά, καθημερινά και με αφοσίωση, με διαλογισμό και ενδοσκόπηση, τότε οι περισσότεροι δεν βρίσκουν χρόνο να το κάνουν..."

τον τελευταίο καιρό, κάθε, μα κάθε φορά, που κάνω το ρέικί μου, με παίρνει ο ύπνος κυρία Βάσω. Δεν φταίω. Ταβλιάζομαι. Τι κατάσταση είναι αυτή πία!? Μήπως να κάθομαι όρθια?? Αλλά και πάλι, δεν με εμπιστεύομαι, μπορεί να τον ψιλοπάρω στο όρθιο...

ακόμα δεν έχω μάθει να κάνω παραθέσεις :P Το κρύβω όμως τεχνηέντως :-~ κάνοντας copy paste :P :P
Άβαταρ μέλους
VasilisM

ακόμα δεν έχω μάθει να κάνω παραθέσεις Το κρύβω όμως τεχνηέντως κάνοντας copy paste
=)) =)) =)) =))
τον τελευταίο καιρό, κάθε, μα κάθε φορά, που κάνω το ρέικί μου, με παίρνει ο ύπνος κυρία Βάσω. Δεν φταίω. Ταβλιάζομαι. Τι κατάσταση είναι αυτή πία!? Μήπως να κάθομαι όρθια?? Αλλά και πάλι, δεν με εμπιστεύομαι, μπορεί να τον ψιλοπάρω στο όρθιο...
Επειδή και εγώ το είχα αυτό το πρόβλημα.. έκανα πρώτα τον διαλογισμό και μετά στην ίδια στάση απλά ελεύθερα τα πόδια, έκανα την αυτοθεραπεία.. πιάνει σε μένα, τώρα αν πάλι κοιμηθείς και όρθια, δοκίμασε να ρίξεις έναν υπνάκο πριν και μετά να ασχοληθείς με την αυτοθεραπεία.. :D
Πολέμα και Οραματίσου
Valia

Δημοσίευση από Valia »

Βασιλάκι, πρώτα κάνεις διαλογισμό,ε?? γιατί? το κάνεις επειδή απλά εσένα σε "βολεύει" έτσι ή έχεις εντοπίσει κάποια διαφορά?? Πάντα αναρωτιόμουν αν βοηθάει περισσότερο να συνδυάζεις το ρέικι με διαλογισμό... Απο την άλλη όμως και το ρέικι κάτι σαν διαλογισμός δεν είναι από μόνο του???

Αγαπητή Margot, δύσκολη η δουλειά της χορεύτριας!!! τι να σου πω!!! μόλις πάρω τον στύλο μου και εγώ θα σου ρθω στη Ρόδο (ή στην Αφάντου) να στα δείξω απο κοντά!! :x :x

Επιστροφή στο “Ο,ΤΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ”