Μου ράγισε το κρίσταλλο
Μου ράγισε το κρίσταλλο
Καλημέρα,
κάνω copy/paste απο μια ζιζίτιση με την Βάσω δία Π.Μ. :
έχω μια ερώτισει... κ' δεν θελω να την θέτω στο φόρουμ διότι τελικά μπορεί να είναι λιγο τρελό....
Έκανα διαλογισμό στης πέντε αρχές του Ρεϊκι να με βοιθήσει να οφεληθώ στο μέγιστο βαθμό.
Έιχα βάλει τον αμεθήστα που μου έδωσες μπροστά μου να με καθοδιγίσει με της δυνάμεις του....
Μετά του διαλογισμού οποιος μου έφερε μια απίστευτη εσωτερική γαλίνη κ' μεγάλη χαρά με αιθσηματα αγάπης για όλο το κόσμο, ο αμεθηστας είχε πάρει σχεδόν το χρόμα λευκού.
Πώς είναι δυνατόν να αλλάξει χρόμα? Και τι συμαίνει αυτό?
---------------------------------------------------------------------------------
τώρα το πρωή έχει το χρόμα του εκτός απο μία γονεία.
Αυτή η γονεία είναι διαφανές χορείς χρόμα.
Έχει ραγίσει απο την πίσο μεριά της γονείας κ' εκεί έχει έντονο ρός χόρισμα.
Θα την φέρω την άλλη φορα που θα συνανδιόμαστε να την δείς.
Εχω κάνει κ' φώτο...
κάνω copy/paste απο μια ζιζίτιση με την Βάσω δία Π.Μ. :
έχω μια ερώτισει... κ' δεν θελω να την θέτω στο φόρουμ διότι τελικά μπορεί να είναι λιγο τρελό....
Έκανα διαλογισμό στης πέντε αρχές του Ρεϊκι να με βοιθήσει να οφεληθώ στο μέγιστο βαθμό.
Έιχα βάλει τον αμεθήστα που μου έδωσες μπροστά μου να με καθοδιγίσει με της δυνάμεις του....
Μετά του διαλογισμού οποιος μου έφερε μια απίστευτη εσωτερική γαλίνη κ' μεγάλη χαρά με αιθσηματα αγάπης για όλο το κόσμο, ο αμεθηστας είχε πάρει σχεδόν το χρόμα λευκού.
Πώς είναι δυνατόν να αλλάξει χρόμα? Και τι συμαίνει αυτό?
---------------------------------------------------------------------------------
τώρα το πρωή έχει το χρόμα του εκτός απο μία γονεία.
Αυτή η γονεία είναι διαφανές χορείς χρόμα.
Έχει ραγίσει απο την πίσο μεριά της γονείας κ' εκεί έχει έντονο ρός χόρισμα.
Θα την φέρω την άλλη φορα που θα συνανδιόμαστε να την δείς.
Εχω κάνει κ' φώτο...
χάρισα στον Ανδρέα μια μικρή πυραμίδα αμέθυστου, την οποία είχα πολλά χρόνια, χωρίς να έχει αλλοιωθεί το χρώμα της ποτέ...
Μου είπε ότι έκανε έναν διαλογισμό και ο αμέθυστος άλλαξε χρώμα από βιολετί σε λευκό και επίσης είχε ένα ράγισμα!!
θεωρώ ότι οι κρύσταλοι αλλάζουν χρώμα από τις συναισθηματικές επιδράσεις μαζί μας και ραγίζουν όταν μαζεύουν δυσμενή συναισθήματα που δεν αντέχουν με μιας...
΄Εχει κάποιος κάποια αντίληψη γι' αυτό?
Θα με ενδιέφερε να ακούσω και άλλες απόψεις σχετικά με τις αλλαγές στην υφή ενός κρυστάλλου, καθώς και με τις βαθιές τομές στην μάζα τους.

Μου είπε ότι έκανε έναν διαλογισμό και ο αμέθυστος άλλαξε χρώμα από βιολετί σε λευκό και επίσης είχε ένα ράγισμα!!
θεωρώ ότι οι κρύσταλοι αλλάζουν χρώμα από τις συναισθηματικές επιδράσεις μαζί μας και ραγίζουν όταν μαζεύουν δυσμενή συναισθήματα που δεν αντέχουν με μιας...
΄Εχει κάποιος κάποια αντίληψη γι' αυτό?
Θα με ενδιέφερε να ακούσω και άλλες απόψεις σχετικά με τις αλλαγές στην υφή ενός κρυστάλλου, καθώς και με τις βαθιές τομές στην μάζα τους.

H Aγάπη μου για εσάς έχει χρώμα Λευκό

Και εγώ το ίδιο γνωρίζω Βάσω!!ο δικός μου Αμέθυστος απο τη θλίψη που έχει ρουφήξει έχει γίνει καφέ και δεν ξέρω αν θα καταφέρω να τον θεραπέυσω......θεωρώ ότι οι κρύσταλοι αλλάζουν χρώμα από τις συναισθηματικές επιδράσεις μαζί μας και ραγίζουν όταν μαζεύουν δυσμενή συναισθήματα που δεν αντέχουν με μιας...

Η πληγωμένη καρδιά μπορεί να Ερωτευθεί
Η προστατευμένη καρδιά δεν μπορεί
Πολέμα και Οραματίσου.

Reiki Center - Ρεικι
Πολέμα και Οραματίσου.
Reiki Center - Ρεικι
hmmm εγώ στον διαλογισμό μου όμος είχα αισθήματα χαράς. Δέν ένιοθα θλύψη.
Αισθάνθηκα δυνατά σε κάθε απο της πέντε αρχές το τί συμβαίνη αισθηματικά αν ΔΕΝ το παρακολουθώ κ' αισθάνθηκα μετα την μεγάλη γαλίνη που οραματίστικα την σωστή αντίδραση στην κάθε απο της πέντε αρχές.
Μετά "λούστικα" και "πεταγα" μεσα σε μία μεγάλη ηρεμία και γαλίνι γεμάτι χαρά, αγάπης, συμπόνιας και κατανόισεις.
Μπορεί να με βοίθησε το κρίσταλλο στην απαλαγή τον αρνιτικων αντίδρασιων για να είμαι στην διάθεσει οραματισμού τον θετικών και σοστών αντιδράσεων?
Πώς τον καθαρίζω τον καιμένο τόρα?
ειμαι μονο πρώτο βαθμό Ρεϊκι και δεν έχω σύμβουλα
Το ράγισμα... δέν θα διορθοθή όμος διότι είναι πλέον φυσικό? Θα χάσει τόρα για πάντα την καλή του ενέργεια?
Παί η δύναμη του ανάλογα με το μεγενθό του κρύσταλλου?
πολλές ερωτίσεις... αλλα θελω να μάθω πολλά
Αισθάνθηκα δυνατά σε κάθε απο της πέντε αρχές το τί συμβαίνη αισθηματικά αν ΔΕΝ το παρακολουθώ κ' αισθάνθηκα μετα την μεγάλη γαλίνη που οραματίστικα την σωστή αντίδραση στην κάθε απο της πέντε αρχές.
Μετά "λούστικα" και "πεταγα" μεσα σε μία μεγάλη ηρεμία και γαλίνι γεμάτι χαρά, αγάπης, συμπόνιας και κατανόισεις.
Μπορεί να με βοίθησε το κρίσταλλο στην απαλαγή τον αρνιτικων αντίδρασιων για να είμαι στην διάθεσει οραματισμού τον θετικών και σοστών αντιδράσεων?
Πώς τον καθαρίζω τον καιμένο τόρα?

Το ράγισμα... δέν θα διορθοθή όμος διότι είναι πλέον φυσικό? Θα χάσει τόρα για πάντα την καλή του ενέργεια?
Παί η δύναμη του ανάλογα με το μεγενθό του κρύσταλλου?

Αντρέα μου, η χαρά και η ανακούφιση την ώρα του διαλογισμού είναι πολύ γνώριμα συναισθήματα σε όλους μας!!hmmm εγώ στον διαλογισμό μου όμος είχα αισθήματα χαράς. Δέν ένιοθα θλύψη.
Πίσω όμως απο όλο αυτό υπάρχει και μια γκάμα άλλων συναισθημάτων που δεν τα αναγνωρίζουμε ακόμα στον εαυτό μας γιατί αυτό έρχεται σταδιακά!!!

Πολέμα και Οραματίσου.

Reiki Center - Ρεικι
Πολέμα και Οραματίσου.
Reiki Center - Ρεικι
Μόνο να σε βοηθήσει μπορεί Αντρέα μου!!!προσωρινά!!.......την κατάκτηση των στόχων που εσύ θέτεις στη ζωή σου μόνο εσύ μπορείς να τη φέρεις!!Μπορεί να με βοίθησε το κρίσταλλο στην απαλαγή τον αρνιτικων αντίδρασιων για να είμαι στην διάθεσει οραματισμού τον θετικών και σοστών αντιδράσεων?

Για τον οραματισμό είναι το δεξί μου χέρι, σε διαβεβαιώ!!!

Πολέμα και Οραματίσου.

Reiki Center - Ρεικι
Πολέμα και Οραματίσου.
Reiki Center - Ρεικι
Το ράγισμα δεν ξέρω αν μπορεί να θεραπευτεί πια!!δεν νομίζω!!!Το ράγισμα... δέν θα διορθοθή όμος διότι είναι πλέον φυσικό? Θα χάσει τόρα για πάντα την καλή του ενέργεια?

Πολέμα και Οραματίσου.

Reiki Center - Ρεικι
Πολέμα και Οραματίσου.
Reiki Center - Ρεικι
όσο πιο μεγάλος είναι τόσο και η δύναμη του αναλογικά αυξάνεται!!Παί η δύναμη του ανάλογα με το μεγενθό του κρύσταλλου?

Πολέμα και Οραματίσου.

Reiki Center - Ρεικι
Πολέμα και Οραματίσου.
Reiki Center - Ρεικι
- margaritarenia
Εγω εχω να πω οτι τον δικο μου αμεθυστο ,τον ειχα χρησιμοποιησει στο 2ο ενω συνηθως τον εβαζα στην καρδια .........και ειχε εκεινη την ιδια μερα γεμισει ο μισος καφε στιγματα.......και μετα εσπασε καθολου τυχαιο..........
Στην αρχη ειχα μια υποψια οτι μπορει και να ζηλεψε .....
γιατι την θεση του πηρα ενας διοπτασιος ............
Τωρα βεβαια που τα συνδεω και εχω δει και νιωσει τι στο περιπου ηταν θαμμενο εκει κατω .....κατανοω το γιατι και ευχαριστω για την θεραπεια στην οποια βοηθησε...........
Χτες εβαλα εναν αμεθυστο στον λαιμο μου κρεμαστο .....και εφυγε απο το πουθενα απο το λουρακι του και επεσε κατω ......ευτυχως δεν εσπασε ..αλλα

Στην αρχη ειχα μια υποψια οτι μπορει και να ζηλεψε .....

Τωρα βεβαια που τα συνδεω και εχω δει και νιωσει τι στο περιπου ηταν θαμμενο εκει κατω .....κατανοω το γιατι και ευχαριστω για την θεραπεια στην οποια βοηθησε...........

Χτες εβαλα εναν αμεθυστο στον λαιμο μου κρεμαστο .....και εφυγε απο το πουθενα απο το λουρακι του και επεσε κατω ......ευτυχως δεν εσπασε ..αλλα

Απόφαση να μην επιτρέψω σε κανεναν να με εκπλήξει. Ο μονος που εχει αυτο το δικαίωμα είναι ο Εαυτος μου και ο Θεος μεσα μου
https://m.youtube.com/watch?v=3YDz-ftqr1g#dialog

ο κρύσταλλος έχει μια δυναμική να συνδέεται με τα βαθύτερα συναισθήματα...
Αυτά που δεν μπορούν να έρθουν στην συνείδηση και πιέζουν από το υποσυνείδητο. Αυτή είναι η δομη του, έτσι εργάζεται μαζί μας!
Παίρνει την δόνηση από το υποσυνείδητο και όχι από το συνειδητό...
Επηρεάζεται από το αστρικό μας πεδίο και τις βαρύτερες δονήσεις των συναισθηματικών μας εμπλοκών...
Τώρα που το σκέφτομαι, Ανδρέα...
οι κρύσταλλοι που έχω στο σπίτι έχουν εξαγνιστεί και η σύνδεσή μου μαζι τους έχει επεκταθεί και στο πνευματικό πεδίο...΄Ετσι γίνονται πολύ ευάλωτοι στις συναισθηματικές δονήσεις, μια και μαζι μου δεν έχουν πια τέτοιου είδους εργασία...
ίσως θα έπρεπε να κάνεις γνωριμία πρώτα μαζί του, προτού του "βάλεις δύσκολα"...Σε έναν διαλογισμό δουλεύονται όλα τα επίπεδά μας, ακόμα και αν η αρχική μας απόφαση είναι να πάμε στα πνευματικά ιδεώδη...Τα συναισθήματα, ακόμα και αν εμείς δεν είμαστε αρχικά σε θέση να τα αντιληφθούμε, εκείνος λόγω της ευαισθησίας του, τα συλλαμβάνει και αντιδρά αναλόγως...
΄Ετσι μας δίνει μια αρχική ένδειξη, για το τι παίζει στο υποσυνείδητό μας...
Αυτή ειναι η προσωπικη μου γνώση για τους κρυστάλλους, μέσα από την δικη μου εμπειρία...

Αυτά που δεν μπορούν να έρθουν στην συνείδηση και πιέζουν από το υποσυνείδητο. Αυτή είναι η δομη του, έτσι εργάζεται μαζί μας!
Παίρνει την δόνηση από το υποσυνείδητο και όχι από το συνειδητό...
Επηρεάζεται από το αστρικό μας πεδίο και τις βαρύτερες δονήσεις των συναισθηματικών μας εμπλοκών...
Τώρα που το σκέφτομαι, Ανδρέα...
οι κρύσταλλοι που έχω στο σπίτι έχουν εξαγνιστεί και η σύνδεσή μου μαζι τους έχει επεκταθεί και στο πνευματικό πεδίο...΄Ετσι γίνονται πολύ ευάλωτοι στις συναισθηματικές δονήσεις, μια και μαζι μου δεν έχουν πια τέτοιου είδους εργασία...
ίσως θα έπρεπε να κάνεις γνωριμία πρώτα μαζί του, προτού του "βάλεις δύσκολα"...Σε έναν διαλογισμό δουλεύονται όλα τα επίπεδά μας, ακόμα και αν η αρχική μας απόφαση είναι να πάμε στα πνευματικά ιδεώδη...Τα συναισθήματα, ακόμα και αν εμείς δεν είμαστε αρχικά σε θέση να τα αντιληφθούμε, εκείνος λόγω της ευαισθησίας του, τα συλλαμβάνει και αντιδρά αναλόγως...
΄Ετσι μας δίνει μια αρχική ένδειξη, για το τι παίζει στο υποσυνείδητό μας...
Αυτή ειναι η προσωπικη μου γνώση για τους κρυστάλλους, μέσα από την δικη μου εμπειρία...

H Aγάπη μου για εσάς έχει χρώμα Λευκό

Το κλειδι ειναι στην παραπανω φραση , ο συγκεκριμενος κρυσταλλος αλιωθηκε απο την αλλαγη πεδιου εργασιας και ειδικα ο αμεθυστος ειναι πολυ ευαλωτος για τετοια σκαπανεβασματα, περιεχει περισσοτερο σιδηρο και απο τον χαλαζια , συνχα πρεπει να τον καθαριζουμε απο καθε τι που μαζευει και να του υπενθυμιζουμε οτι δουλευει μονο για το φως.οι κρύσταλλοι που έχω στο σπίτι έχουν εξαγνιστεί και η σύνδεσή μου μαζι τους έχει επεκταθεί και στο πνευματικό πεδίο...΄Ετσι γίνονται πολύ ευάλωτοι στις συναισθηματικές δονήσεις, μια και μαζι μου δεν έχουν πια τέτοιου είδους εργασία...
Ειναι ενα απο τα πνευματικοτερα ορυκτα και πρεπει να εφαγε μεγαλη ηττα που εργαστηκε ξανα στο αστρικο

- margaritarenia
Δημητρηdimitrios έγραψε: Ειναι ενα απο τα πνευματικοτερα ορυκτα και πρεπει να εφαγε μεγαλη ηττα που εργαστηκε ξανα στο αστρικο

Απόφαση να μην επιτρέψω σε κανεναν να με εκπλήξει. Ο μονος που εχει αυτο το δικαίωμα είναι ο Εαυτος μου και ο Θεος μεσα μου

Ξέρετε τι είναι το πιο καλλίτερο δώρο που έλαβα σήμερα???
Το ότι έμαθα καινούρια πράγματα κ' πάνο απ' όλλα οτι υπάρχουν ακομα πάαααρα πολα νέα θέματα να μάθω.
Ότι αφορά τον κρύσταλλο μου... είταν η πρώτη φορα που χρησημοποιούσα έναν κρύσταλλο στον διαλογισμό.
Πρίν τον διαλογισμό τον είχα βάλη (πιραματίζομαι) στο μέτοπο στην διάρκια της αυτοθεραπείας. (συγγνόμη ξέχασα να το πώ αυτό)
Μάλλον ο συνδιασμός ήταν το "πολύ" για τον κρύσταλλο.
Πώς μπορώ με το Ρεϊκι να καθαρίζω νέους κρύσταλλους που θα προμιθευτώ? Γίνετε με τον πρώτο βαθμό?
Φιλιά πολλά σε όλλους