Το ξέρω ότι δεν κυνηγάς καμια θέση.. για όλους τους άλλους έλεγα..
συμφωνώ απόλυτα με την Καλλιόπη.. Δεν τους φοβίζεις εσύ αλλα η διαφορετικότητά σου.
Σιγά σιγά θα την αποδεχτούν.. εσύ απλά ηρέμησε και ασ τους να λένε ότι θέλουν.. εσύ ξέρεις την αλήθεια για τον εαυτό σου.. εσυ και όλοι όσοι έχουν σημασία για σένα.. αν οι άλλοι δεν θέλουν να την δούν αυτή την αλήθεια δεν ξέρπυν τι χάνουν..
σιγά σιγά θα καταλάβουν...
Διαφέρεις!Αρα φοβίζεις,αρα εχουν αναγκη να γίνουν οι πολλοι ένα ,εναντι ενός διαφορετικου.Δεν τους φοβίζεις εσύ αλλα η διαφορετικότητά σου.
Δες την αναλογία για να νοιώσεις τον φοβο τους και τοτε θα κατανοήσεις.
Ετσι είναι Καλλιόπη μου και Ηλία μου!!!!!!!!!
Εχετε απόλυτο δίκιο....και σας ευχαριστώ πολύ που μου μιλήσατε.....
Κουτσούνα μου να ξέρεις ότι τα εφόδια και την εκπαίδευση που περνάει κάποιος σε τέτοιες περιπτώσεις τα συλλέγεις και έρχονται την κατάλληλη στιγμή να σε βγάλουν ασπροπρόσωπη!Και λες '' Που τα γνώριζα εγώ τόσα πράγματα?''Ετοιμάσου.....,Εκπαιδεύσου.........,ξεκίνα απο εκεί για να βγεις και παραπέρα!Μην ξεχνάς ότι αυτό είναι το πιο αντιπροσωπευτικό δείγμα της κοινωνίας μας!!!
Η πληγωμένη καρδιά μπορεί να Ερωτευθεί
Η προστατευμένη καρδιά δεν μπορεί
Θέλω να μπορώ να λαμβάνω τα μηνύματα της Θεικής Συγχρονικότητας και να βιώνω την εκπαίδευση της κάθε στιγμής με ευκολία και εμπιστοσύνη στη ροή της ζωής!ΑΓΑΠΩ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΣΤΙΡΙΖΩ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ, ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ ΤΟ ΦΩΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΟΣΟ ΑΓΑΠΗΤΟ ΜΟΥ ΧΩΡΟ!!!
Η πληγωμένη καρδιά μπορεί να Ερωτευθεί
Η προστατευμένη καρδιά δεν μπορεί
Θέλω να πώ Καλό ταξίδι στη Δωρα και στον Κωνσταντίνο!!!! προσοχή στο δρόμο όπως θα πετατε αγγελάκια!!!πετάνε και αεροπλάνα ... και ελικοπτερα!!!! :lol: :lol:
Γρήγορα στις συναντήσεις τότε να το κανονίσουμε 8)
Αν ο Θεός είναι η πρωταρχική Αιτία η Αγάπη θα είναι το αποτέλεσμα
Πατέρα μου/Μητέρα μου, είναι παιδί της Αλήθειας και μόνο αυτή είναι ο δρόμος ο δικός μου προς εσένα
Πολέμα και Οραματίσου