Καλημεεεεεερααααα και μια μεγάααααααλη με πολυυυυυ για όλους σας.
@Vaso ... ευχαριστώ ...
Θέλω κ' εγω να αφερέσω μια σκέψη για σήμερα.... "Μίσος δεν νικίετε με μίσος, τον μίσος νικά μονάχα η αγάπη"
απο Dhammapada
και εγώ θα έχω τον ’ρη σήμερα... τον πάω στην θεραπία στο κέντρο Tomatis. Σήμερα με μια μεγάλη διαφορά .... σήμερα που της δυο ώρες της θεραπίας κημάτε στην αγγαλιά μου... θα είμαι στην θέση να του κάνω κ' εγω θεραπεία. [/b]
Καλημέραααααααααα στα μεγάλα παιδιά ,
καλημέρα και στα μικρά .
Πολλά φιλάκια στον Θέμη και στον ΄Αρη
Γι' αυτό που πολεμάς είναι μόνο η εξέλιξή σου...Εκεί στον κάθετο άξονα...γιατί όταν αυτός ολοκληρωθεί, ο πόλεμος μετά, στον οριζόντιο, γίνεται αρμονία, ειρήνη και πληρότητα
Γι' αυτό που πολεμάς είναι μόνο η εξέλιξή σου...Εκεί στον κάθετο άξονα...γιατί όταν αυτός ολοκληρωθεί, ο πόλεμος μετά, στον οριζόντιο, γίνεται αρμονία, ειρήνη και πληρότητα
Πολέμα και Οραματίσου
ΣΑΣ ΑΓΑΠΑΩ ΟΛΟΥΣ!!..ετσι απλα....
''΄Όταν μέσα μας έχουν εκλείψει οι αιτίες της πράξης, τότε η πράξη η ίδια δεν άγεται από τα συμπτώματα, αλλά εκδηλώνεται αυθόρμητα και αυτούσια, ως αγαθοσύνη. "