ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ!

ReikiCenter-ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ
Άβαταρ μέλους
VasilisM

Δημοσίευση από VasilisM »

Καλώς ήρθατε Αντρέα και Ζωή! >:d< >:d< :x :x
Πολέμα και Οραματίσου
Άβαταρ μέλους
Andreas

Δημοσίευση από Andreas »

Καλησπέρα Έφι,

είμαι Γερμανός απο Γερμανούς...

Πώς ήρθα Ελλάδα? μπαντρέφτικα στην Γερμανία μια Ελλινίδα, είχε εξοχικό εδώ στην Σαλαμίνα, ήρθαμε διακοπές και μου άρεσε πολύ εδώ.
Πολύ θετικη ενέργεια έχει η Ελλάδα.

Τώρα είμαι χορισμένος με ένα παιδί, τον ’ρης.
Ο χωρισμός ηταν κατι πολυ καλο στο δρόμο της εξελιξείς μου. (βαίβεα με έφερε κοντά στην κατάθληψη πρίν το κατάλαβα)
Κάτι ανανγαίον και κάτι που επρεπε να γείνει λόγο που δεν τεριάξαμε καθόλου πνευματικά και η μοναξιά στο ίδιο μου το σπίτι έγινε ανυπόφορο. Είναι και καλύτερα για το παιδί τώρα διοτι μπορείν να εισπράτη την αγάπη μου ακόμα πιο έντονο.
Και για την πρώιν ζησήγου μου βελτιόσανε τα πράγματα.
Δέν μπορούσε να ανταποκρήνει στα αισθήματα μου και στης ανάγες του παιδιού.
(Μάς εκατάλυψε τότε.... κάτι κατανόιτο όμος λόγο τον δυσκολίων του παιδιού και την απουσίαση μου την ημέρα λόγο δουλειάς. Απλά μπλοκάρισε κ' δεν φρίκε άλλον τρόπο να "ξεφίγει")

Σήμερα δουλέβει, έχει την υποστήριξει της μαμάς της και έχει καταλάβει κάποια πράγματα του εαυτού της. Αυτό την κάνει πιο καλύτερη μητέρα απο ότι ήταν και την κάνει πιο δυνατή.

Είμαστε πολυ καλη φίλι τόρα και καλήτερη γονείς. Δέν αισθάνετε αρνητικές ενέργεις πια το παιδί και μεγαλόνει σε δύο σπίτια που και αυτό έχει αρκετες θετικές άποψεις. (αλλαγή στην καθημερινοτιτά ως ένα παράδειγμα)

:) τώρα έγραψα μια ολόκληρη ηστορία σε λίγες λέξεις και πολύ απλά
Να ζής ν' αγαπάς και να μαθαίνεις...

http://www.youtube.com/watch?v=CRC9IReiuxc
Άβαταρ μέλους
Madraoulas

Δημοσίευση από Madraoulas »

να σαι καλα Ανδρεα και καλως ηρθες...
νομιζω εισαι ενα πολυ καλο παραδειγμα του πως το αντιμετωπισες και το αντιμετωπιζεις το θεμα του διαζυγιου σου εστω και απο τα λιγα αλλα περιεκτικα που περιεγραψες
καλως ηρθες και παλι...
ΣΑΣ ΑΓΑΠΑΩ ΟΛΟΥΣ!!..ετσι απλα....
''΄Όταν μέσα μας έχουν εκλείψει οι αιτίες της πράξης, τότε η πράξη η ίδια δεν άγεται από τα συμπτώματα, αλλά εκδηλώνεται αυθόρμητα και αυτούσια, ως αγαθοσύνη. "
Άβαταρ μέλους
margaritarenia

Δημοσίευση από margaritarenia »

Αντρεα >:d< Επεσες στα σκληρα ..... :D :D
Σε επιασε η Ευουλα :* χα χα ......
Ειναι πολυ ομορφα αυτα που μοιραζεσαι μαζι μας Αντρεα .... O:-) O:-)
Ηξερε ο Αρης που σας διαλεξε για γονεις........ :x :x :x
Απόφαση να μην επιτρέψω σε κανεναν να με εκπλήξει. Ο μονος που εχει αυτο το δικαίωμα είναι ο Εαυτος μου και ο Θεος μεσα μου :romance-heartbeating:
https://m.youtube.com/watch?v=3YDz-ftqr1g#dialog
Giota2103

Δημοσίευση από Giota2103 »

Γεια σου Αντρέα !

καλώς ήρθες και από εμένα @};- @};- @};-
Άβαταρ μέλους
ksan8oula

Δημοσίευση από ksan8oula »

Γειά σου Αντρέα!! @};-

Καλώς ήρθες στην παρέα μας >:d<
Κανείς δεν θα σου απαντήσει τι είναι αλήθεια, γιατί αυτό που θα σου πει είναι μόνο η δικιά του!Βάσω Νικολοπούλου
Άβαταρ μέλους
Evoula
Site Admin

Δημοσίευση από Evoula »

Πολύ θετικη ενέργεια έχει η Ελλάδα.
To ίδιο είπα και γω όταν επισκέφτηκα για πρώτη φορά την Γερμανία :D
Χαίρομαι που είσαι μαζί μας, θα έχουμε να λέμε...
"Ο Ειρηνικός πολεμιστής δεν πολεμάει το κακό αλλά αυξάνει μέσα του το καλό"

https://www.youtube.com/watch?v=SgbdTeIYV5Y"
Άβαταρ μέλους
Annoula
Site Admin

Δημοσίευση από Annoula »

Καλώσήρθατε Αντρέα και Ζωή... >:d< @};-
Αν ο Θεός είναι η πρωταρχική Αιτία η Αγάπη θα είναι το αποτέλεσμα
Πατέρα μου/Μητέρα μου, είναι παιδί της Αλήθειας και μόνο αυτή είναι ο δρόμος ο δικός μου προς εσένα
Πολέμα και Οραματίσου
Άβαταρ μέλους
AMALIA

Δημοσίευση από AMALIA »

Kαλως ηρθες Ζωη και Αντρεα. >:d< >:d<
Άβαταρ μέλους
Danielli
Site Admin

Δημοσίευση από Danielli »

Καλώς τον Αντρεα >:d< >:d<
Όμως και θα στο πω, γιατί είναι βιωμένο, μέσα στην ανοιχτή καρδιά, αλλάζουν όλα και όλοι...
Γιατί η ανοιχτή καρδιά ξέρει να συγχωρεί και να προχωράει
Και αυτό από μόνο του είναι Σκοπός!
Άβαταρ μέλους
Evoula
Site Admin

Δημοσίευση από Evoula »

margot έγραψε:Αντρεα >:d< Επεσες στα σκληρα ..... :D :D
Σε επιασε η Ευουλα :* χα χα ......
Μου έκανε εντύπωση πόσο καλή σύνταξη έχει, καθώς και το πλούσιο λεξιλόγιό του.
Φαντάστηκα λοιπόν πως είναι πιθανόν ο ένας γονέας να είναι ελληνικής καταγωγής...
Αλλά έπεσα έξω... :-D
"Ο Ειρηνικός πολεμιστής δεν πολεμάει το κακό αλλά αυξάνει μέσα του το καλό"

https://www.youtube.com/watch?v=SgbdTeIYV5Y"
Άβαταρ μέλους
Andreas

Δημοσίευση από Andreas »

>:d< σας ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια

τα έλληνικά έμαθα μόνος μου και κάνω ακόμα αρκετά λάθη αλλά βελτιόνομαι κάθε μερα με το διάβασμα του Ρεϊκι, Silva, Πλάτον, Πρωταγόρα, ....

Μου άρεζουν τα ελληνικά διότι είναι μια πλούσια γλόσσα.
Κρήμα μόνο που έχασε τοσσο πολύ μετά την αλλαγή... τα αρχέα ελληνικά ειναι η γλόσσα τον φιλοσόφον και η μεταφράσεις δεν μπορούν να εκφράσουν τα αισθήματα του σηγγραφέα.

Διαβάζω ελληνική φιλοσοφία όποτε μου τίθτεται η εφκαιρία κ' ο χρόνος.
Ο αγαπιμένος μου (και θα έπρεπε να τον είχατε βάλη στην λίστα τον υποψίφιον) είναι ο Πρωταγόρα... ο πρότος σοφιστής που δίδαξε την αρετή.

Αυτό που προσπαθούμε εμείς να κάνουμε το να ζούμε την στηγμή, να μηραζομαστε, να αγαπάμε, να δήνουμε.... το είχαν η αρχαιοι έλληνες.

Εκφράσου, δόσε την γνόσση σου παρα κάτο, διδάξου τον εαυτό σου και ζήσε την ζωη σου με το σημερα...
Να ζής ν' αγαπάς και να μαθαίνεις...

http://www.youtube.com/watch?v=CRC9IReiuxc
Άβαταρ μέλους
Danielli
Site Admin

Δημοσίευση από Danielli »

Andreas έγραψε:Εκφράσου, δόσε την γνόσση σου παρα κάτο, διδάξου τον εαυτό σου και ζήσε την ζωη σου με το σημερα...
:thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:
Όμως και θα στο πω, γιατί είναι βιωμένο, μέσα στην ανοιχτή καρδιά, αλλάζουν όλα και όλοι...
Γιατί η ανοιχτή καρδιά ξέρει να συγχωρεί και να προχωράει
Και αυτό από μόνο του είναι Σκοπός!
Άβαταρ μέλους
Vasoula
Site Admin

Δημοσίευση από Vasoula »

χμ...οι σοφιστές είχαν σαν φιλοσοφική αρχή ότι δεν υπάρχει αντικειμενική άποψη και καμία άποψη δεν είναι ποτέ πιο σωστή από μια άλλη. Θεωρούσαν ότι η αλήθεια του ανθρώπου στηρίζεται στις αισθήσεις του και αυτό που αντιλαμβάνεται έχει αξία για την διαμόρφωση της ηθικής του σκέψης.

Η εκπαίδευσή τους στηριζόταν όχι στο "καλύτερο" ή στο "χειρότερο", αλλά στην αλλαγή της οπτικής που θα βελτίωνε το αποτέλεσμα.

Δεν έχει νόημα, έλεγαν οι σοφιστές, να πείσουμε έναν τυφλό ότι η πραγματικότητά του περιέχει χρώματα, γιατί δεν θα ήταν σε θέση να το αντιληφθεί. Αυτό που μπορεί να αντιληφθεί μόνο ο τυφλός είναι ότι βρίσκεται σε μειονεκτικότερη θέση, από κάποιον που ισχυρίζεται ότι βλέπει.
Η θεραπεία των σοφιστών στηρίζεται στο ότι μέσα από την εκπαίδευση μπορεί ο μαθητής να αντιληφθεί μια νέα πραγματικότητα που θα τον φέρει σε καλυτερη κατάσταση από αυτήν που βρισκόταν πριν και να νιώσει καλά μέσα σ' αυτήν την νέα οπτική, χωρίς απαραίτητα αυτό να σημαίνει ότι η αντίληψή του αυτή είναι και η αληθέστερη.

Το να λες κάτι με βεβαιότητα, ισχυριζόταν ο Πρωταγόρας, είναι η μεγαλύτερη ανοησία.

Το να μπορείς να δημιουργείς ερεθίσματα στους ανθρώπους για να αντιλαμβάνονται μια άλλη πραγματικότητα, από αυτήν που είχαν συνηθίσει να αντιλαμβάνονται, και να την βιώνουν με βάση τα αποτελέσματα, αυτή είναι η θεραπεία του "τυφλού"...

Και συμπληρώνω εγώ, ότι για να μπορείς να εκπαιδεύσεις τους άλλους πάνω σε μια νέα αντίληψη και να τους δώσεις κίνητρα να επιλέξουν επί του αποτελέσματος μια νέα οπτική, θα πρέπει εσυ ο ίδιος να αναγνωρίζεις την υποκειμενικότητα των αντιλήψεων και να έχεις επιχειρήματα γι' αυτήν, μέσα από τον ίδιο σου τον Εαυτό.

Αντρέα... >:d<
H Aγάπη μου για εσάς έχει χρώμα Λευκό

Εικόνα

Δημοσίευση από ΧΡΥΣΑ »

>:d< >:d< >:d< >:d< >:d< >:d<

Επιστροφή στο “ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΑΤΕ! - Όροι του Φόρουμ”