Ο Ροδονίτης είναι μια πέτρα που φέρνει συναισθηματική ισορροπία, που θρέφει την Αγάπη και ενθαρύνει το αίσθημα της αδελφοσύνης για όλη την ανθρωπότητα. Έχει την ικανότητα να δείχνει και τις δυο πλευρές ενός θέματος.
Πέτρα χρήσιμη για τις πρώτες βοήθειες, ο Ροδονίτης θεραπέυει το συναισθηματικό σοκ και τον πανικό, παρέχοντας στην ψυχή κατά τη διάρκεια της διαδικασίας μια υποστηριτική ενέργεια. Είναι εξαιρετικά ευεργετικός στις περιπτώσεις συναισθηματικής αυτο καταστροφής, αλληλεξάρτησης και κακοποίησης. Ο Ροδονίτης καθαρίζει τις συναισθηματικές πληγές και ουλές παο το παρελθόν-όπου και να είναι αυτό- και φέρνει στην επιφάνεια επώδυνα συναισθήματα, όπως αυτό του θυμού ή της πικρίας, προκριμένου να τα μετουσιώσετε. Η πέτρα αυτή απηχεί ιδιαίτερα με την συγχώρεση και βοηθά στη συμφιλίωση μετά απο μακρόχρονο πόνο και κακοποίηση. Μπορεί να είναι χρήσιμη στην θεραπέια προηγούμενης ζωής για την αντιμετώπιση της προδοσίας και της εγκετάλειψης. Με την ικανότητα που έχει να προαγει την αγάπη χωρίς εγωϊσμό και την συγχώρεση, σας βοηθά να σταματήσετε τις προβολές που κατηγορούν τον άλλο για κάτι που ουσιαστικά βρίσκεται μέσα σας!!!
ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ
Καταλλήλως. Τοποθετήστε τον πάνω στην καρδιά για συναισθηματικές πληγές, στο δέρμα για εξωτερικές ή εσωτερικές πληγές.
Ροδονίτης
Ροδονίτης
Η πληγωμένη καρδιά μπορεί να Ερωτευθεί
Η προστατευμένη καρδιά δεν μπορεί
Πολέμα και Οραματίσου.

Reiki Center - Ρεικι
Πολέμα και Οραματίσου.
Reiki Center - Ρεικι
Τον λατρεύω αυτόν τον λίθο, και τον ευχαριστώ γιατί στέκεται σε εμένα αρωγός αυτη την περίοδο της ζωής μου!!!

Πολέμα και Οραματίσου.

Reiki Center - Ρεικι
Πολέμα και Οραματίσου.
Reiki Center - Ρεικι
- margaritarenia

Δωρουλα μου

Απόφαση να μην επιτρέψω σε κανεναν να με εκπλήξει. Ο μονος που εχει αυτο το δικαίωμα είναι ο Εαυτος μου και ο Θεος μεσα μου
https://m.youtube.com/watch?v=3YDz-ftqr1g#dialog

https://m.youtube.com/watch?v=3YDz-ftqr1g#dialog
- galazia_sfaira

Πολέμα και Οραματίσου.

Reiki Center - Ρεικι
Πολέμα και Οραματίσου.
Reiki Center - Ρεικι