Οικογένειες αγγέλων

Ichor

Δημοσίευση από Ichor »

Εγώ για σένα δεν ανησυχώ, πιστεύω ότι μάλλον χαρτογραφείς, παρά χαμένη είσαι, όπως λες.
Εύχομαι νάναι αλήθεια..........! :) :)

Φιλάκια Σπύρο μου
Το "παιχνίδι" της ψυχής είναι μεγαλειώδες! Δεν την νοιάζει ποιός θα κερδίσει, αρκεί να "παίξει"!! {Βάσω}
η "Εξέλιξη", είναι ο νόμος της Ζωής, ο "αριθμός", είναι ο νόμος του Σύμπαντος, η "ενότητα", είναι ο νόμος του Θεού.
Skapaneas

Δημοσίευση από Skapaneas »

Spyros έγραψε: Δεν είσαι μόνη σου σε αυτή τη θέση που σε προβληματίζει και ενδεχομένως σε στεναχωρεί. Θα ψάξεις και θα βρεις, θα επικοινωνήσεις και θα λύσεις το πρόβλημά σου. Αυτό είναι σίγουρο.

Έχε πίστη στον εαυτό σου και υπομονή. :wink:
Μονη της μπορει να μην ειναι, αλλά μονη της βιωνει εσωτερικα την κατασταση οπως και ολοι μας...
Και το οτι υπαρχουν και αλλοι..., δεν μπορει να αποτελει λογο παρηγοριας, διοτι ο καθενας βιωνει μονος του την "αγωνια" της υπαρξης του...
Και το προβλημα της γειωσης των πνευματικων ενεργειων ειναι εξαιρετικα σημαντικο και επιτακτικο.
Μονο οποιος δεν το εχει αντιμετωπισει εντονα δεν μπορει να το καταλαβει...
Οταν η εσωτερικη συμπιεση ανεβαινει στα υψη και δεν ξερεις που να στραφεις για να εκτονωσεις την ενεργεια, τοτε αντιμετωπιζεις ζωντανα το διλημμα: να συνεχισω ή να τα παρατησω, αφου δεν μπορω να κανω τιποτα στην πραγματικοτητα;
Άβαταρ μέλους
Vasoula
Site Admin

Δημοσίευση από Vasoula »

Iexor έγραψε:Και άντε και βρήκα τις σκιές ....... τι να τις κάνω.....?
Να τις φωτίσεις Πέννη μου!!! Απλά μόνο αυτό!

Τις βρήκες όμως???

Για να τις "δεις" πρέπει να αγαπάς και το σκοτάδι και το φως!
Τότε μόνο μπορεις να ισορροπείς μεταξύ τους, χωρίς φόβο, χωρίς να νοιάζεσαι σε ποιά μεριά θα είσαι...

΄Οσο διαλέγεις την μεριά, οι "σκιές" μετακινούνται και πάνε όπου πας!!! ΄Οταν δεν χρειάζεται πια να επιλέξεις που θα σταθείς, τότε όλα ισορροπούν, και τότε, μόνο τότε, γνωρίζεις τι θα τις κάνεις!!!
Γιατί τότε έχεις γνωρίσει που είναι ο Εαυτός σου!
H Aγάπη μου για εσάς έχει χρώμα Λευκό

Εικόνα

Δημοσίευση από ΔΕΣΠΟΙΝΑ »

Αρχικά καλημέρα σε όλη την παρέα.

Όσα θα σας θα γράψω, ένοιωθα την ανάγκη αρκετό καιρό για να το κάνω. Δεν έχω ασχοληθεί με το ρέικι ποτέ και τυχαία μπήκα στις σελίδες αυτές και αποφάσισα να γίνω μέλος και να μοιραστώ κι εγώ μαζι σας τις σκέψεις μου, τα συναισθήματα μου.

Σχετικά με το παρόν τοπικ κι εγώ απο την πλευρά μου έχω νοιώσει μετά από προσευχή στον αρχάγγελο Μιχαήλ την παρουσία του και τη βοήθεια του όποτε αυτή ζητήθηκε. Το μαγικό είναι πως πριν ανακαλύψω όλη αυτή τη δυναμη πέρναγα μια φάση άγχους....η οποία ομολογώ ότι ήταν πολύ δυσάρεστη. Η "επικοινωνία" μου αυτή με πέρασε σε μία φάση ηρεμίας΄, γαλήνης, αυτοσυγκέντρωσης....νοιώθω πως αγαπώ όλο τον κόσμο και θέλω να τον βοηθήσω. Νοιώθω διαφορετική, νοιώθω πως το "είναι" μου αρχίζει και αναζητά κι άλλη γνώση για να γίνω ακόμα καλύτερη.

Αισθάνομαι όταν είμαι σε φάση απόλυτης ηρεμίας και νοιώθω τις παλάμες μου να καίνε στην κυριολεξία.

Δεν ξέρω τι συμβαίνει...μα ειλικρινά θα χρειαζομουν τη βοήθεια σας για να καταλάβω.

Με απόλυτη αγάπη για ότι μοιράστηκα μαζί σας.

σας φιλώ
Άβαταρ μέλους
Vasoula
Site Admin

Δημοσίευση από Vasoula »

Τις εσωτερικές αλλαγές μόνο εσύ είσαι σε θέση να τις αντιληφθείς, Δεσποινάκι!

Σιγά-σιγά θα αναγνωρίζεις καθαρά τον Εαυτό σου, για να αφήνεις ότι σε βαραίνει και δεν είναι αληθινό.

Το να αναζητάς την εσωτερική αλήθεια σου, προϋποθέτει ότι είσαι έτοιμη να αντιληφθείς την ζωή, μακρυά από πρότυπα γαλήνης και χαράς και να ενσωματώσεις την εσωτερική γαλήνη και χαρά, με αγάπη.

Η δόνηση που σε περιβάλλει σ' αυτές τις στιγμές, που ζεις εσωτερικά, είναι αυτό που σου δίνει την αίσθηση ότι καίνε τα χέρια σου.

΄Ομορφα...!!! :D

Εικόνα

Δημοσίευση από ΔΕΣΠΟΙΝΑ »

Τελικά αρχίζω και συνειδητοποιώ πως όταν κάποιος βρίσκεται σε αναζήτηση με τον εαυτό του παίρνει διάφορα "μηνύματα" .... τίποτα δεν είναι τυχαίο... και αυτό εχει μία απίστευτη ομορφιά...

χαίρομαι που το μοιράστηκα μαζί σας

:D :D :D :D :D :D :D :D :D
gexrag

Δημοσίευση από gexrag »

Χερουβίμ
Είναι οι πρωτόπλαστοι ’γγελοι που έχουν Αρχιστράτηγο τον Αρχάγγελο Γαβριήλ.
Είναι 6 Πρεσβύτεροι και 12 Πρωτοπρεσβύτεροι.

Τα ονόματα τους δεν τα παραθέτω γιατί δεν γνωρίζω ποιοι ακολουθούν τον Αρχιστράτηγο Γαβριήλ

Σεραφείμ
Είναι οι Πρωτόπλαστοι ’γγελοι που έχουν Αρχιστράτηγο τον Αρχάγγελο Μιχαήλ.
Είναι και αυτοί 6 Πρωτοπρεσβύτεροι και 12 Πρεσβύτεροι.

Μετιήλ, Σετιήλ, Φωτιήλ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ παρά στην φαντασία ορισμένων.
Επιθυμία των Αρχαγγέλων είναι να αποκαλυφθεί Η ΑΛΗΘΕΙΑ.

Οι εκκαθαριστές κλπ δεν υπάρχουν.
Φτερά ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ. Έχουν μορφή όμοια με τον Δημιουργό και ίπτανται γιατί απλά και μόνο με την σκέψη τους μπορεί να μεταφέρονται από το ένα μέρος στο άλλο. Τα φτερά στις εικόνες τους δίνονται για τον παραπάνω λόγο.

Ευχαριστώ.
Για περισσότερα είμαι στην διάθεσή σας.
Άβαταρ μέλους
galazia_sfaira

Δημοσίευση από galazia_sfaira »

Επειδή εγω εχω μεσα μου διπλα μου και παντου και στονκαθενα στο σπιτι μου τους Ταξιαρχες,ιδιαίτερα τον Μιχαήλ,παρακαλω πρωτα εκεινους και μετα τους Ζακχιήλ,Ουριήλ,Ραφαήλ και κυρίως τους ευχαριστώ.ΑΝ υπαρχουν κι αλλοι.........κιεκεινους τους Ευχαριστω αν όχι.........μου φτανουν .........ο Μιχαήλ κι ο Γαβριήλ.'Τους αγαπω και μαγαπουν ειναι διπλα σε ολο το σπιτικό μου.Κάποτε τους φοβομουν κι ετρεμα!
Eγώ είμαι εσύ και Εσύ είμαι Εγω!

"Αφίεσθε Ημών"
gexrag

Δημοσίευση από gexrag »

Ο Αγγελος ’γιος Ραφαήλ είναι από τους Πρωτοπρεσβύτερους.
Υπάρχει και ο ’γιος Ραφαήλ απλός ’γγελος που είναι ιδιαίτερα γνωστός για τα θαύματα που έχει κάνει.

Ο ’γιος Ιεζεκχιήλ και όχι ζακχιήλ είναι πρεσβύτερος ’γιος.

Ο ’γιος Ουριήλ δεν μου είναι γνωστός. Πολύ πιθανό να είναι απλός ’γιος προερχόμενος από τον Εβραϊκό λαό.

Όλοι μας έχουμε την ευλογία των Αγγέλων και όσοι δίνουν 'ολο τους το είναι στην αγάπη αυτοί έχουν και την μεγαλύτερη.
Ευχαριστώ
Άβαταρ μέλους
Vasoula
Site Admin

Δημοσίευση από Vasoula »

:shock: Τι εννοείς "προερχόμενος από τον Εβραϊκό λαό?"gexrag

Δηλαδή οι Αγγελοι έχουν πατρίδα?

Αυτό δεν το ήξερα...Δηλαδή ο Αρχάγγελος Μιχαήλ και ο Αρχάγγελος Γαβριήλ είναι τι εθνικότητας?

Ο Αρχάγγελος Ουριήλ είναι ο Αργάγγελος που πρωτοστατεί στην ανάληψη της γης. Είναι ο "πλανητικός" άρχοντας αυτήν την στιγμή...Της μεταστοιχείωσης...

΄Ομως ας μην μείνουμε στο τι ξέρει ο καθένας μας για τους Αρχάγγελους, γιατί δεν θα βγάλουμε άκρη.

Ας συμφωνήσουμε όμως ότι οι Αγγελοι και οι Αρχάγγελοι δεν έχουν εθνικοτητα, σε παρακαλώ!

Εικόνα

Δημοσίευση από Rainmaker »

gexrag έγραψε:Μετιήλ, Σετιήλ, Φωτιήλ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ παρά στην φαντασία ορισμένων.
Επιθυμία των Αρχαγγέλων είναι να αποκαλυφθεί Η ΑΛΗΘΕΙΑ.
Αλήθειαα;; είσαι λοιπόν βέβαιως ότι γνωρίζεις όλους τους αγγέλους που υπάρχουν;;
Είμαι σίγουρος πως επιθυμία των αρχαγγέλων αλλα και όλων των αγγέλων είναι να αποκαλυφτεί η Αλήθεια
Αλλα μην καταρίπτεις τα πιστεύω των άλλων είναι δικαίωμα του καθενός να πιστεύει σε ότι θέλει.. και ΚΑΝΕΝΑΣ δεν θα τους κρίνει για αυτό.. (Στους άλλους μέσα είμαι και εγώ...) Ο καθένας μπορεί να έχει την δική του εικόνα για το θεό για τους αγγέλους ή για ότι άλλο πιστεύει ότι υπάρχει ακόμα και για τα ξωτικά ή τις νεράιδες..
Σε αυτό το Φόρουμ υπάρχει ελευθερία απόψεων και ΟΧΙ κριτική Γιατί κυριαρχεί η ΑΓΑΠΗ
Άβαταρ μέλους
galazia_sfaira

Δημοσίευση από galazia_sfaira »

Εμένα περαν και της εθνικότητας δεν με ενδαιφερει και η όποια ιεραρχία.Δεν παρακαλω εον εναν περισσοτερο ή τον αλλον λιγώτερο,τον εναν γοντιστή και τον αλλον ορθια.
Τους ευχαριστω ολους ,τους παρακαλω ολους απλά μεσ αστην καρδια μου ειναι ο Μιχαήλ.Μεγαλωσα διπλα σε μια γειτονισσα που ειχε ενα εικονισμα και μας ελεγε οτι ξυπνησε ο Ταξιάρχης και εδωσε ξυλο τον άντρα της.ΑΥτομε τρομοκράτησε στηνηλικία των 6 χρόνων.ΑΚουγα απο τις θεουσες οτι θ αμε δειρει και μενα αν δεν ειμουν καλο κοριτσι.
Μεχρι τα 18 μου δεν τολμαγα να παω στην εκκλησια του.
Οταν ομως βρεθηκα στο σημειο μηδεν ,εκεινον φώναξα,σε κεινον πιστεψα και οταν πηγα σε κεινον ηταν γλυκός.
Οταν γεννησα τον Ταξιάρχη,ειμοουν 37 χρονων,ηταν συνειδητη επιλλογή και ήρθε με τετοιον παραξενο τροπο στην γεννηση του ......ο λωρος τον ειχε πνιξει κι ο ιδιος ο γιατρός ξεφώνησε.Εγω αποκεινη την στιγμη ένοιωσα ότι χαθηκα,εφυγα απο μενα ουρλιαζοντας γιατι νομισα οτι κατι ειχε το μωρό μου.Μια μαια διπλα μου καταφερε να με κανει για ενα δευτερολεπτο ισως και λιγώτερο να σηκώσω το βλεμμα μου γαι να δω οτι το μωρο μου ηταν καλα,ειδα την εικονα του Ταξιαρχη μπροστα μου καιμετα το μωρο μου.Ηξερα εκεινη την στιγμη οτι ηταν καλα,κι εγω επανήλθα.Θα μπορουσα απο κεινη την στιγμη να ειχα "φυγει".
Ηθελα να παω και να Τον ευχαριστησω.
Το έκανα μετα απο 8 χρονια.
Πηγα γονατιστη μπροστα του,γαιτι ηθελα να του προσφερω ετσι το ευχαριστω μου.
Δεν ξερω αν ειναι Κινεζος ή Τουρκος.
Ειναι εκεινη η δονηση για μενα που με ενώνει με τον Θεό μου τον Θεό της Αγαπης.μπορεί να με παρει στα φτερα του και ολα γυρω μου να καιγονται κι εγω να αναπνεω το πευκο ,μπορεί ολα να πλημμυρίζουν κιεγω να κανω ηλιοθεραπεία.Σε αεροπλανο ειμουν κι ολοι ουρλιαζαν κι εγω χαμοεγελουσα στα φτερα επτα αγγελων πανω σε μια λιμνη,διπλα σε ενα καταρράκτη.
Αυτος ειναι ο Θεός μου κ ιεχω κι αλλους τροπους να ερχομαι κοντα του.Μεσω των ανθρωπων που αγαπω και με αγαπουν.
Μεσω των δενδρων που με αναζωογονουν.Μεσω του νερού που κυλάει πανω μου,μεσω του υπολογιστη μου που σας γραφω και σας φωναζω σας αγαπω!
Αγκαλιες για ολους ζεστες απο μια υπεροχη Μυτιλήνη,απο ενα υπεροχο γραφειο με υπεροχους συναδελφους,απο μια Καλλιόπη τρελαρα χεχε
Eγώ είμαι εσύ και Εσύ είμαι Εγω!

"Αφίεσθε Ημών"
Άβαταρ μέλους
Vasoula
Site Admin

Δημοσίευση από Vasoula »

Αγαπητέ θα σε συμβούλευα να μην είσαι "δογματικός" για αλήθειες που δεν μπορείς να αποδείξεις παρά μόνο στον εαυτό σου.

Και φυσικά δεν έχουν φτερά, διαφορετικά από τα δικά μας!!!

Τα δικά σου άραγε τα έχεις βρει?
Και αν όχι, πώς ξέρεις ότι και αυτοί δεν έχουν?

Η διαφορετικότητα μέσα στο Σύμπαν δεν προϋποθέτει και διαφορετικότητα στην θεότητα, που έχουμε όλοι μέσα μας.

Εκτός αν πιστεύεις κι εσύ τον Κύριο σαν ένα όν έξω από εμάς που δημιουργεί και δημιουργεί, αφήνοντας τα δημιουργήματά του στην τύχη τους...

Στα παραπάνω πεδία, εγώ έχω βρει την μία και μοναδική συμπαντικη συνειδητότητα, που περιέχει πολλές συνειδητότητες...

Και για να το κάνω αυτό, χρειαζόμουν τα "φτερά" μου, που ο υλικός κόσμος, στον οποίο τώρα βρίσκομαι οικειοθελώς, μου τα "συρίκνωσε"....

Εικόνα
Site Admin

Δημοσίευση από Δωρουλα »

Οι Αρχαγγελικές και Αγγελικές Ιεραρχίες είναι ένα "σύστημα" πολύπλοκο γιατί φυσικά δεν υπόκειται στούς νόμους και τις αισθήσεις και τα πρότυπα του Υλικού μας κόσμου!Ανήκει σε άλλους κόσμους και άλλες διαστάσεις που κανείς δεν μπορεί να γνωρίζει επακριβώς, όσο και άν έχει επαφή!Καποιοι που επικοινωνούν ομολογούν με διακριτικότητα και χωρίς δογματισμούς ότι αυτες οι φωτεινές οντότητες είναι μυριάδες!Έχουν ονόματα άλλα τόσα μυριάδες και η εποχή μας είναι τέτοια που εμφανίζονται κατα μυριάδες και σε ανθρώπους που ουδεμία σχέση 'έχουν με Εβραικό ή Χριστιανικό δόγμα ή Βουδικό!Εμφανίζονται ανεξερέτως και βοηθουν και καθοδηγούν όλους τους ανθρώπους που το έχουν ανάγκη!Γιατί εκεί δεν υπάρχει δυισμός, χωριστικότητα, θρησκείες,δόγματα!Αυτά είναι κατασκευάσματα του ανθρώπινου νου που βιώνει την ύλη και το δυισμό!Μην πάμε να τα βάλουμε λοιπόν όλα σε καλούπια γιατί χάνουν και τη μαγεία τους!!!!
Η πληγωμένη καρδιά μπορεί να Ερωτευθεί
Η προστατευμένη καρδιά δεν μπορεί

Πολέμα και Οραματίσου.

Εικόνα

Reiki Center - Ρεικι
Άβαταρ μέλους
Vasoula
Site Admin

Δημοσίευση από Vasoula »

Δωρούλα δεν χάνουν την μαγεία τους, για όσους την έχουν "βρει"...

΄Οσοι δεν την έχουν βρει, τους προσκαλώ να την βρουν και να την κάνουν αγάπη και όχι "δόγμα"

Κάπως έτσι ξεκίνησε η αγάπη του Ιησού και έγινε θρησκεία...
Δεν ακολουθώ εγώ τουλάχιστον παρά μόνο την αγάπη που με καλύπτει ολόκληρη και είναι η ενέργεια όσων αγγέλων και αρχαγγέλων έχω προσκαλέσει εγώ στην ζωή μου.

Μπορεί να μην "προσκαλούμε" τους ίδιους, αλλά δρουν σαν μία ενιαία ενέργεια, όποιον κωδικό-όνομα και αν έχουν...

Πως μπορώ λοιπόν να χάσω την "μαγεία" της δράσης αυτής?

Εικόνα

Επιστροφή στο “ΑΝΩΤΕΡΕΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΕΣ”