Tασούλη μου, διαβάζοντας τα παραπάνω, με την Λογική μου (όχι την κοινή) αναρωτιέμαι...
Φοβάσαι κάτι και κάνεις τα πάντα για να το αποφύγεις...και για να το αποφύγεις μπαίνεις ακριβώς στην διαδικασία να το αντιμετωπίσεις με άλλη οπτική...σαν να ξεγελάς τον εαυτό σου.
Δεν είναι οξύμωρο?
Δηλαδή, φοβάσαι την μοναξιά και επιλέγεις μια σχέση που στην δίνει σε μεγέθυνση
Δες λίγο γραμμένα από εμένα, αυτά που μοιράστηκες παραπάνω...
Προσπαθώντας να αποφύγεις την μοναξιά, κάνεις μια σχέση που δεν σου καλύπτει την ανάγκη της συντροφικότητας και σου δημιουργεί μοναξιά Χ 2!
΄Αρα? Τα συμπεράσματα θα τα βγάλεις μόνος σου...
Το ρέικι "θεραπεύει" κυρίως την άγνοιά μας για τον Εαυτό μας!
Οι εξαρτήσεις προέρχονται από ανέκφραστες ανάγκες της Ψυχής μας και από πεποιθήσεις που έχουν "σφηνώσει" μεταξύ πνευματικού και ψυχικού σώματος, ώστε ο άνθρωπος να μην μπορεί να είναι ολικά ο Εαυτός του, αλλά να ζει και να λειτουργεί με "θεωρήσεις" του νου του.
Κανένας άνθρωπος δεν μπορεί να έχει Λογική και να προχωρήσει στον Δρόμο του με πνευματική αυτάρκεια, αν δεν κατανοήσει ότι η λογική που χρησιμοποιεί είναι μόνο το συναίσθημα.
Το ρέικι θα σε βοηθήσει στον Δρόμο σου, αρκεί να ξέρεις ότι το χρησιμοποιείς όχι για τα αποτελέσματά του, αλλά για τις αιτίες τους.
Εδώ έχουμε έναν "τραυματισμό" στο συναίσθημα της μοναξιάς, που αντί να το θεραπεύσεις, το "κουκουλώνεις"...Δεν θέλει λοιπόν ρέικι η κατάσταση, αλλά το συναίσθημά σου. Οι αιτίες που άπομακρύνθηκες από τον Εαυτό σου και αναγκάζεσαι αυτήν την απομάκρυνση να την απαλύνεις μέσα από έναν άλλον άνθρωπο, δεχόμενος "βίαια" την παρέα του, απλά γιατί έτσι νομίζεις ότι μειώνεις την μοναξιά, αυτές είναι που χρειάζονται θεραπεία.
΄Ομως σου θυμίζω ότι είναι μακρύς ο Δρόμος...Χρειάζεται αφοσίωση και υπομονή, καθώς και επιμονή.
Το ρέικι δεν μπορεί να θεραπεύσει όλους τους ανθρώπους, τους δίνει όμως όλες τις ευκαιρίες...΄Ενα 30-40% των μπλοκαρισμάτων θεραπεύεται με το ρέικι, το υπόλοιπο όμως 60% χρειάζεται να το αναλάβεις μόνος σου, με επιμελή εργασία εσωτερική και κυρίως με ΥΠΟΜΟΝΗ και ΑΓΑΠΗ για τον εαυτό που σου έμαθαν ότι είσαι!