Ένα ταξιδάκι στο σύμπαν! Φανταστείτε τον εαυτό σας κάπου στη Γη... πόσο μικρή δείχνει όταν τη βλέπεις σε σχέση με το Δία, το Σείριο, τον Αρκτούρο ?
Δεν μοιάζουν τόσο μικρά τα όποια προβλήματα?

Καλό "ταξίδι"!

Μάζευε λόγια... :lol:εμείς είμαστε το 1/1.000.000 απο αυτά που υπάρχουν εκεί έξω....!!
Σε σχέση με μας Βάσω ο Σείριος είναι τεράστιος!. Με τον Αρκτούρο βέβαια... :roll:Είδα τον Σείριο...χαχαχα πόσο μικρός
Α, ναι συμφωνώ! Ξέρεις αν κοιτάξεις με τηλεσκόπιο τα αστέρια είναι μαγευτικό! ’σε που σου κάνει και ένα 6ο κέντρο περκέτι! :lol:Η εικόνα βοηθάει πολλές φορές να κάνουμε απίστευτες συνειδητοποιήσεις
Έχω "δει" κάποια από αυτά και πιστεύω πως υπάρχουν. Πάντα το πίστευα και πριν έρθω σε επαφή. Το σύμπαν είναι πολύ μεγάλο για να είμαστε μόνο εμείς μέσα.Και είμαι σίγουρη οτι θα υπάρχουν κι άλλες μορφές ζωής....!!!Και άλλοι άνθρωποι,άλλα και άλλα πλάσματα!!!!!
Για αυτό είμαι σίγουρη εγώ.......τόσοι πλανήτες...με συνθήκες ζωής....δε μπορεί να μην υπάρχουν άλλες μορφές ζωής!!!Πάντα το πίστευα και πριν έρθω σε επαφή. Το σύμπαν είναι πολύ μεγάλο για να είμαστε μόνο εμείς μέσα.
Δεν ήξερα ότι ασχολήσε Νίκο.. τωρα μόλις διάβασα το post.. αν σου κάνουν έχω μερικα εξαρτήματα και φίλτρα να σου δωσω.. καθος και ενα η δυο βιβλία που έχουν πολύ ενδιαφέρον.. (αν καταφέρω να τα βρω...)Το κακό είναι πως με τόσα φώτα που έχει η πόλη είναι δύσκολο να τα δεις αν έχεις ερασιτεχνικό όπως εγώ