Και ναι......ήρθε η ωρα για τους.....ΓΟΝΕΙΣ!!!!!!!

Συντονιστής: Emmaki

Άβαταρ μέλους
AMALIA

Δημοσίευση από AMALIA »

Δευκαλιων ... εχω ενα γιο που εκλεισε τα 20 και παει 21..
Μας ζηταει χωριστα απο μενα και τον πατερα του μηχανη... και λεω χωριστα γιατι εχουμε χωρισει ....εδω 2 μιση χρονια που σπουδαζει Αθηνα...
Δεν θελω σιγουρα να παρει μηχανη για τους γνωστους λογους... υποψιν ειναι μοναχοπαιδι.. το τρεναρω με τροπο εδω και πολυ καιρο..
Ομως σε μια συναντηση των τριων που ειχαμε τον Αυγουστο και βλεποντας την πραγματικοτητα οτι και οδηγαει των φιλων του και αναιβενει συμφωνησα τουλαχιστον να παει να παρει διπλωμα και του εδωσα και τα χρηματα...
Ο πατερας του του ελεγε οταν παει 40 χρονων θα τον αφησει και αλλες τετοιες μα@@κιες...
Απο καποια στιγμη και μετα δεν μπορεις αλλα προσωπικα δεν θελω και να τον ελεγχω .... απλα ειμαι διπλα του σαν φιλαρακι του...Του εχω δωσει τα λεφτα απο τον Σεπτεμβρη τα εχει και για διπλωμα δεν εχει παει... μεχρι να παρει το οκ μερα παρα μερα μου το ελεγε..
Αληθεια γιατι ρωτας???
Deukalion

Δημοσίευση από Deukalion »

Απλά θέλω να δω γενικα τις γνώμες σας..Σε καμια περιπτωση χρήματα δεν θα ζητούσα απο τους γονεις μου πάντως.
Γιάννη τι εννοείς γιατι δεν σας μιλησα εχθές;
Άβαταρ μέλους
Vasoula
Site Admin

Δημοσίευση από Vasoula »

Βάσω το να πάθεις ένα ατύχημα μπορεί να είναι τυχαίο καθαρά;
απροσεξία, υπερβολική αυτοπεποίθηση, η σκέψη "εμένα δεν θα μου συμβεί" και φόβος μην σου συμβεί και φυσικά σου συμβαίνει...

Τα ατυχήματα κλείνουν και μηνύματα για εμάς.

εκτός κι αν είναι "ατύχημα" αποχώρησης...
H Aγάπη μου για εσάς έχει χρώμα Λευκό

Εικόνα

Δημοσίευση από Επισκέπτης »

Εγω προσωπικα ειχα μηχανακι απο 14 χρονων γιατι δουλευα και μπορουσα να το παρω μονος μου... αν με ρωτησεις τον γιο μου θα κανω το παν για να μην παρει μηχανη.. προτιμω να του παρω αυτοκινητο... γιατι αναλογιζομαι τις μ******ς που εκανα! Εχασα ομως την κολλητη μου και αδερφικη φιλη 18 χρονων απο μηχανακι.. παραβιασε καποιος το στοπ και την χτυπησε... Ετσι και σοβαρος να εισαι (που εσυ εισαι σιγουρα) εισαι εκτεθιμενος στον κινδυνο παρα πολυ χωρις να εχεις ομως την εμπειρια να αντιδρασεις σε λαθος αλλου.
Ελεγα να μας μιλαγες εχθες απο κοντα για τους προβληματισμους σου... Αλλιως μπορουμε να εκφραστουμε face to face
Άβαταρ μέλους
AMALIA

Δημοσίευση από AMALIA »

Deukalion ..
Ο γιος μου σπουδαζει και παραλληλα δουλλευει...
αλλα φυσικα και του δινουμε και εμεις σιγα μην ζησει με 600 - 700 ευρω...

Εξαρταται ποσο χρονων εισαι....στο αν θα ζηταγες!!!!!!!!!!
Deukalion

Δημοσίευση από Deukalion »

Σίλβερ είναι το timing καμια φορά εξάλλου ήρθα και αργοπορημένος.
Ξέρω Αμαλία και με 1000 ευρώ καμια φορά δυσκολα ζει ενα ατομο. Απλά για αυτο το θέμα και να ζητούσα δε θα μου δίναν.
Επισκέπτης

Εμενα οι μηχανες πάντα μου αρεσαν και αν τυχει ανεβαίνω ακόμα αλλα δεν κρύβω οτι παρατηρώντας τον κίνδυνο απο την θέση του οδηγού αυτοκινήτου, φοβάμαι.
Πάρη για να δείς τι συμβαίνει με τις μηχανες πρέπει να οδηγείς αυτοκίνητο ....
Κατα τα αλλα οταν κάποτε είπα οτι θα πάρω..στα 22 μου, την ωρα που το ελεγα στους γονείς μου [ κάπου πηγάιναμε] εγινε ενα ατύχημα με μηχανή μπροστά μας στην Κηφησίας και δεν το ξανασυζήτησα. Αγόρασα τελικά αυτοκίνητο.
Συμφωνω με τον Μαντρυ όμως.....επειδή η μηχανή αποτελεί πρότυπο ''επανάστασης '' δεν σημαίνει οτι θα ελευθερωθείς απο τον εαυτό σου αν την εχεις.
Νομίζω ομως απο αυτα που γράφεις οτι αν αποφασίσεις να πείς στους δικούς σου την επιθυμια αυτή, σε λίγο καιρό θα σου πάρουν αυτοί το αυτοκίνητο.... ;) ...
Άβαταρ μέλους
Madraoulas

Δημοσίευση από Madraoulas »

Εχω πεσει 2 φορες σε ατυχημα με αυτοκινητο-δεν εφταιγα..αλλα δεν εχει αυτο σημασια..το αποτελεσμα μετραει- αλλα δεν επαθα ουτε γρατζουνια......με τα χρονια εχω γινει πολυ προσεκτικος λογω εμπειριας αλλα και πολλεσ φορεσ 'πιανω' τον εαυτο μου να ειναι πολυ προσεχτικος και να μην κανω μ******ς(οπως παλιοτερα)..ειναι πολυυυ ευκολο να χτυπησεις...αυτο ειναι σιγουρο
Απο την αλλη ενα 50αρι μεταχ/νο το αγοραζεις για πλακα....αν ειναι να κανεις τοσες διαδρομες :-o με ποδηλατο...κι ενα μικρο μεταχ/νο αυτοκινητο 'τσαμπα' το βρισκεις.....
αυτη η πολη χρειαζεται μεταφορικο....δυστυχως η ευτυχως αυτη ειναι η αληθεια..λογω κινησης/////ετσι το βλεπω εγω δλδ
ΣΑΣ ΑΓΑΠΑΩ ΟΛΟΥΣ!!..ετσι απλα....
''΄Όταν μέσα μας έχουν εκλείψει οι αιτίες της πράξης, τότε η πράξη η ίδια δεν άγεται από τα συμπτώματα, αλλά εκδηλώνεται αυθόρμητα και αυτούσια, ως αγαθοσύνη. "
Επισκέπτης

Εχω εξελιχθει στον χειροτερο πατερα του κοσμου. Για ενα πεισμα εχω να τον δω 15 μερες και φταιω εγω γι αυτο..
Μη το σχολιασετε.. απλα ηθελα καπου να το πω :-(
Άβαταρ μέλους
Vasoula
Site Admin

Δημοσίευση από Vasoula »

>:d< >:d< >:d<

δεν χρειάζεται να σχολιάσει κανείς, αρκεί που το γνωρίζεις Γιαννάκη...

Μόνο αυτό θα σου πω...Μην κρίνεις αυστηρά τον εαυτό σου, καλύτερα γνώρισέ τον! :x :x
H Aγάπη μου για εσάς έχει χρώμα Λευκό

Εικόνα

Δεν πειραζει Γιαννάκη...σε ολους μας εχει συμβει...μονο διορθωσε το >:d<
Άβαταρ μέλους
galazia_sfaira

Δημοσίευση από galazia_sfaira »

Eλα Γιάννη μου,ολοι μας εχουμε νοιώσει έτσι αλλα το θεμα δεν ειναι να αυτοτιμωρείσαι αλλά να δείς προς τα μεσα >:d<
Eγώ είμαι εσύ και Εσύ είμαι Εγω!

"Αφίεσθε Ημών"
Άβαταρ μέλους
Ellaki

Δημοσίευση από Ellaki »

όλοι μα όλοι Γιαννάκη μου το 'χουμε ζήσει >:d< >:d<
Ας ξεκινήσουμε να αγαπάμε, κι ας μην ξέρουμε ακόμα καλά τον τρόπο... :romance-heartbeating:
Άβαταρ μέλους
Emmaki
Site Admin

Δημοσίευση από Emmaki »

Αδερφουλη μου...... >:d< >:d< >:d< >:d< >:d< >:d< >:d< >:d< >:d< >:d< >:d< >:d< >:d< >:d< >:d< >:d<
Ας είμαι και ο μόνος ΄Ανθρωπος που πιστεύει στην Δύναμη της Αγάπης, δεν παίρνω ποτέ τον Λόγο μου πίσω...Θα την υπηρετώ, ακόμα κι αν μείνω μόνη και αξιοκατάκριτη από αυτούς που όφειλαν να είναι οι αγαπημένοι μου... ΓΙΑΤΙ ΜΠΟΡΩ!!!

Reiki Center - Ρεικι
Άβαταρ μέλους
AMALIA

Δημοσίευση από AMALIA »

Οντως ολοι εχουμε νιωσει καποια στιγμη ετσι και χειροτερα θα ελεγα ...
αλλα το μονο σιγουρο που δεν βοηθαει ειναι η αυτοτιμωρια και οι ενοχες .....

Γιαννακη @};- >:d< >:d< >:d< >:d<

Επιστροφή στο “ΣΧΕΣΕΙΣ”