Όσο εργάζεται δηλαδή κάποιος με την οριζόντια ανάπτυξή του, εφαρμόζει όλες τις πνευματικές αξίες και αρετές στην καθημερινή του ζωή , με τους συνανθρώπους του, στην πράξη και όχι να στέκεται μόνο στην θεωρητική γνώση αυτών, τότε αναπτύσει παράλληλα και την κάθετη ανάπτυξή του, η οποία είναι η πνευματική, σωστά?
Εμπειρίες και απορίες..
Συντονιστής: Vasoula
Νομίζω πως κατάλαβα ..
Όσο εργάζεται δηλαδή κάποιος με την οριζόντια ανάπτυξή του, εφαρμόζει όλες τις πνευματικές αξίες και αρετές στην καθημερινή του ζωή , με τους συνανθρώπους του, στην πράξη και όχι να στέκεται μόνο στην θεωρητική γνώση αυτών, τότε αναπτύσει παράλληλα και την κάθετη ανάπτυξή του, η οποία είναι η πνευματική, σωστά?

Όταν δεν υφίστανται κενά που χρειάζεται να συμπληρωθούν, τότε το να υπάρχεις απλώς σ' αυτόν τον κόσμο μέσα στο σώμα σου, είναι η υψηλότερη κατάκτηση!
- galazia_sfaira
H Aγάπη μου για εσάς έχει χρώμα Λευκό

πήρα τον 1ο βαθμό επιτέλους το σου κου που μας πέρασε, με τη Βάσω φυσικά!
Ήθελα να πω ότι αυτες τις δυο μέρες το εφαρμόζω στον εαυτό μου και με χαλαρώνει πάρα πολύ. Αυτό που βλέπω είναι το μωβ χρώμα, τίποτε άλλο πιο συγκλονιστικό!Φαντάζομαι ότι είναι πολύ νωρίς για να νιώσω κάτι πιο έντονο μάλλον... Μόνο ζέστη αισθάνομαι στα χέρια και σε κάποια σημεία νιώθω τα χέρια μου να είναι καυτά και την ενέργεια πιο έντονη. Μήπως θα έπρεπε να κάνω διαλογισμό πριν αρχίσω το ρέικι??? εσείς τι λέτε??
Μην κοροϊδεύετε αν ρωτάω χαζομάρες,έτσι??
Μην κοροϊδεύετε αν ρωτάω χαζομάρες,έτσι??
Δεν ρωτάς χαζομάρες, να ρωτάς ότι θες. Και μεις περάσαμε από όλα αυτά τα στάδια και ακόμα τα περνάμε...
Κατά τη γνώμη μου δεν είναι απαραίτητος ο διαλογισμός. Μόνο που ακουμπάς τα χέρια σου στο σώμα, η ενέργεια αρχίζει και ρέει..
Κατά τη γνώμη μου δεν είναι απαραίτητος ο διαλογισμός. Μόνο που ακουμπάς τα χέρια σου στο σώμα, η ενέργεια αρχίζει και ρέει..
Όταν δεν υφίστανται κενά που χρειάζεται να συμπληρωθούν, τότε το να υπάρχεις απλώς σ' αυτόν τον κόσμο μέσα στο σώμα σου, είναι η υψηλότερη κατάκτηση!
Bάλια μου δεν ξέρω τι συγκλονιστικό περιμένεις...
το ότι χαλαρώνεις ας πούμε είναι συγκλονιστικό?
Για πολλούς ανθρώπους αυτό είναι το συγκλονιστικότερο, μια και δεν μπορούν να μείνουν "ακίνητοι" ούτε ένα λεπτό...
Ο καθένας, βλέπεις, βιώνει διαφορετικά το συγκλονιστικό στην ζωή του...Και ο δρόμος με το ρέικι είναι πολύ προσωπικός!
όσο μένεις σε αρμονία με τον Εαυτό σου θα τον βιώνεις αληθινά...
αυτά που θα αναδυθούν μέσα από το ίδιο το βίωμα έχουν και αξία για την συνέπεια της αρμονίας σου με τον Εαυτό σου...
Ο διαλογισμός δεν ξέρω αν βοηθάει...Η σιωπή όμως βοηθά στον εσωτερικό διάλογο...
Αλλά ο καθένας όπως νιώθει...Ελεύθερα και με αγάπη!

το ότι χαλαρώνεις ας πούμε είναι συγκλονιστικό?
Για πολλούς ανθρώπους αυτό είναι το συγκλονιστικότερο, μια και δεν μπορούν να μείνουν "ακίνητοι" ούτε ένα λεπτό...
Ο καθένας, βλέπεις, βιώνει διαφορετικά το συγκλονιστικό στην ζωή του...Και ο δρόμος με το ρέικι είναι πολύ προσωπικός!
όσο μένεις σε αρμονία με τον Εαυτό σου θα τον βιώνεις αληθινά...
αυτά που θα αναδυθούν μέσα από το ίδιο το βίωμα έχουν και αξία για την συνέπεια της αρμονίας σου με τον Εαυτό σου...
Ο διαλογισμός δεν ξέρω αν βοηθάει...Η σιωπή όμως βοηθά στον εσωτερικό διάλογο...
Αλλά ο καθένας όπως νιώθει...Ελεύθερα και με αγάπη!

- margaritarenia
Καλα ταξιδια Βαλια ........και οτι κι αν νοιωθεις εισαι εσυ...... ;)
Απόφαση να μην επιτρέψω σε κανεναν να με εκπλήξει. Ο μονος που εχει αυτο το δικαίωμα είναι ο Εαυτος μου και ο Θεος μεσα μου
https://m.youtube.com/watch?v=3YDz-ftqr1g#dialog
https://m.youtube.com/watch?v=3YDz-ftqr1g#dialog
-
Valia
Με καταδιώκει αυτό το μωβ χρώμα όμως...![]()
βρε κοριτσάκι μου έχεις κάτι εναντίον του μωβ?