Οικογένειες αγγέλων

Επισκέπτης

Δημοσίευση από Επισκέπτης »

Τρελοκερκυραιε!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
Danielli
Site Admin

Δημοσίευση από Danielli »

ΙΝΤΙΓΚΟ έγραψε: Λέτε να ήταν ’γγελος Κυρίου; Σε ποιά κατηγορία πιστεύετε ότι ανήκουν Εκείνοι με τον μπλε πτυχωτό χιτώνα;
Αγγελος από την στρατιά του Αρχάγγελου Μιχαήλ!! :lol:
Όμως και θα στο πω, γιατί είναι βιωμένο, μέσα στην ανοιχτή καρδιά, αλλάζουν όλα και όλοι...
Γιατί η ανοιχτή καρδιά ξέρει να συγχωρεί και να προχωράει
Και αυτό από μόνο του είναι Σκοπός!
Άβαταρ μέλους
Qisan

Δημοσίευση από Qisan »

Emmanouela έγραψε:8) Μα ναι!!!!

Τραβάς κουπί.....και λες ευχαριστώ!!!! :wink:
Πω πω απο μικρο κι' απο τρελλο θα ακουσεις την αληθεια λεει ....

Χειροκροτημα κλαπ κλαπ κλαπ .... κλαπ κλαπ κλαπ .... κλαπ κλαπ ....
ενω εσυ τους λες ευχαριστω , γυριζουν και σε κοιταζουν παραξενα ... και σκεφτοντε ....
Κατι δεν παει καλα με αυτον/ην εδω ...... χιχιχιχι
Εσυ δεν τομλας να γελασεις για να μην τους το χαλασεις .....
Αλλωστε γιατι να χαλασεις μια κατασταση που σου φερνει παραδοξο ...... ???
και Γελιο !!! και γνωση !!! εε? !!!!!!!

ΝαμασΤΕ
La culture c est comme la confiture , moins on en a plus on l etale
Άβαταρ μέλους
Qisan

Δημοσίευση από Qisan »

Έλλη Καραλή έγραψε:Πρωί - πρωί .............
ΕΓΩ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΠΑΡΑ ΕΝΑ ΤΑΠΕΙΝΟ ΑΙΡΕΤΙΚΟ ΑΝΘΡΩΠΑΚΙ ΠΟΥ ΨΑΧΝΕΙ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΠΛΗΣΙΑΣΕΙ.
Ποσο χαιρομαι οταν ακουω-νιωθω τοσο βαθυστοχαστο αηχο χιουμορ με τεσσερις αντιθεσεις να συνθετουν μια παραδοξη δειλωση γεματη θετικοτητα . !!!!!
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Νασαι καλα Ελλη μου , μουφτιαξες τη μερα μου .

ΝαμασΤΕ
La culture c est comme la confiture , moins on en a plus on l etale
Επισκέπτης

απαντηση

ΕΧΩ ΝΟΙΩΣΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΒΡΙΣΚΩ ΛΟΓΙΑΝΑ ΤΑ ΕΚΦΡΑΣΩ ΟΙ ΛΕΞΕΙς ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΦΤΩΧΕς!!ΘΑ ΣΑς ΠΩ ΟΤΙ ΑΥΤΗ Η ΔΥΝΑΜΗ ΠΛΗΜΜΥΡΙΖΕ ΟΛΟ ΜΟΥ ΤΟ ΕΙΝΑΙ ΜΕ 3 ΠΡΑΓΜΑΤΑ. ΑΓΑΠΗ !ΑΠΟΔΟΧΗ !ΑΣΦΑΛΕΙΑ!ηταν μια μεγαλη αγκαλια για ολους και για ολα μια χαρα που αν διαρκουσε περισσοτερο δεν θα την αντεχα μια ευγνωμοσυνη!!ολα ηταν ομορφα δεν αισθανομουν ελλειψη ολα τελεια ικανοποιηση μονο.ευχομαι σε ολους να πλυμηριζουν απο ΑΓΑΠΗ. :wink:
Άβαταρ μέλους
eudemonia

Δημοσίευση από eudemonia »

Δε διάβασα όλα τα ποστ γιατί είναι λίγο μεγάλο το θέμα αλλά θέλω να ρωτήσω κάτι...

Κατά καιρούς έχω ακούσει για οικογένειες τον αγγέλλον για εδω, δηλαδή κάποιοι άνθρωποι ανήκουν στην οικογένεια του ΑΑ Μιχαήλ, ή ΑΑ Γαβριήλ. Τι πιστέψετε για αυτό?
Άβαταρ μέλους
VasilisM

Δημοσίευση από VasilisM »

Κάποιος συγγενικό μου πρόσωπο, ζήτησε να μάθει ποιος είναι ο "φύλακας -άγγελος" του και του δόθηκε το όνομα "ιεζεκιήλ" μέσα από ένα όνειρο. Υπάρχει τέτοιος αρχάγγελος; Και αυτό με τους φύλακες-αγγέλους είναι αυτό που ονομάζουμε και ανώτερο εαυτό;
Πολέμα και Οραματίσου
Επισκέπτης

Ο Ιεζεκιήλ απ΄όσο θυμάμαι από την Παλαιά Διαθήκη, ήταν προφήτης αλλά όταν ανελήφθη να κατάχτηκε στα Αγγελικά Τάγματα :-?
Άβαταρ μέλους
Vasoula
Site Admin

Δημοσίευση από Vasoula »

οι κωδικοί των Αγγελικών οντοτήτων είναι χιλιάδες, Βασίλη μου!
Δεν σημαίνει ότι επειδή δεν ανήκει στα γνωστά ονόματα δεν υπάρχει...Να έχετε εμπιστοσύνη σ' αυτούς τους κωδικούς που δίνονται για κάποιον λόγο...

Δεν υπάρχει φύλακας άγγελος, με την συγκεκριμένη έννοια που του έχουμε δώσει εμείς οι άνθρωποι, από τον φόβο μας για το αόρατο...και κυρίως για την ζωή μας εδώ.
Ο Ανώτερος Εαυτός μας δεν έχει σχέση με φύλακα άγγελο...
Η ενεργοποίηση μιας δυναμικής σύνδεσης μαζί του, έγκειται μόνο στην πνευματική μας πρόθεση να ολοκληρωθούμε σαν πνευματικά όντα και στο φυσικό πεδίο...

Οι ενέγειες των όντων στο Πνευματικό Σύμπαν έρχονται να υποστηρίξουν την πνευματική πρόθεση των ανθρώπων, και όχι την υλική τους πρόθεση...

Η διαφοροποίήση έγκειται απλά και μόνο στην αγνότητα της πρόθεσης...

Θεωρώ ότι όλοι έχουμε την δυναμική για εσωτερική επικοινωνία, πάντα όμως κάτω από προϋποθέσεις...
Ενα ανοιχτό κέντρο λαιμού είναι η μία και ίσως από τις πιο σημαντικές...
Αλλιώς τα μηνύματα και η επικοινωνία έχουν παρεμβολές του νου μας!
Η ανάπτυξη της διάκρισης μας κάνει να κατανοούμε εσωτερικά τις αλήθειες της επικοινωνίας μας.

Αυτό που άκουσες Μιχαήλ, μάλλον είναι παρερμηνεία της ακτίνας της ψυχής που ανήκουν οι άνθρωποι...
Δεν υπάρχουν οικογένειες αγγέλων που ανήκουν οι άνθρωποι...
Υπάρχουν οι δονητικές συμβατότητες μεταξύ των όντων και αυτό ονομάζεται "ακτίνα ψυχής" που έχει να κάνει με συγκεκριμένο τομέα εργασίας μας!

Αυτά έχω εγώ κατανοήσει...Κάποιος άλλος μπορεί να το έχει κατανοήσει διαφορετικά...

Εχω ακούσει πολλούς ανθρώπους να πάνε σε κάποιον που μπορεί να επικοινωνήσει με τον αόρατο πνευματικό κόσμο, για να μάθουν για το μέλλον τους...
Αυτό για μενα είναι απαγορευτικό...Κανείς δεν λέει το μέλλον, αφού αυτό έγκειται στον επηρεασμό, και ΄θεωρείται ασέβεια έτσι κι αλλιώς η οποιαδήποτε παρέμβαση στην βούληση των ανθρώπων...ακόμα και με τις αγνότερες προθέσεις (που δεν είναι αγνές, αλλά τέλος πάντων...)

@};-
H Aγάπη μου για εσάς έχει χρώμα Λευκό

Εικόνα

Βάσω... >:d<
Άβαταρ μέλους
VasilisM

Δημοσίευση από VasilisM »

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις αν και προς το παρών μου φαίνονται ανώτερα μαθηματικά.. :-D Τα κρατάω όμως για την στιγμή που θα χρειαστούν..
Πολέμα και Οραματίσου
Άβαταρ μέλους
eudemonia

Συμφωνώ μαζί σου Βάσω για τα παραπάνω αν και έχω κάποια άλλη άποψη για τους φύλακες αγγέλους που δεν θα σχολιάσω.

Ο Ιεζεκιήλ ήταν προφήτης, ήταν ο προφήτης που είδε ως όραμα το <<άρμα του Θεού>> ή Μερκαβά.
Δεν είναι σίγουρα φύλακας άγγελος αλλά μπορεί να είναι πολλά άλλα που πάλη δεν θα σχολιάσω. Το όνομα του σημάνει <<Ο Θεός είναι η δύναμή μου>>
Εχω ακούσει πολλούς ανθρώπους να πάνε σε κάποιον που μπορεί να επικοινωνήσει με τον αόρατο πνευματικό κόσμο, για να μάθουν για το μέλλον τους...
Αυτό για μενα είναι απαγορευτικό...Κανείς δεν λέει το μέλλον, αφού αυτό έγκειται στον επηρεασμό, και ΄θεωρείται ασέβεια έτσι κι αλλιώς η οποιαδήποτε παρέμβαση στην βούληση των ανθρώπων...ακόμα και με τις αγνότερες προθέσεις (που δεν είναι αγνές, αλλά τέλος πάντων...)
Κανένας μα κανένας δεν μπορεί να σου πει το μέλλον μιας και αυτό εξαρτάτε από εσένα και είναι αβέβαιο. Υπάρχει η πιθανότητα αλλά απέχει πολύ από αυτό που πραγματικά θα γίνει. Γι αυτό όποιος θέλει να μάθει το μέλλον του ας ρωτήσει τον εαυτό του...
Άβαταρ μέλους
Vasoula
Site Admin

Δημοσίευση από Vasoula »

Γιατί δεν λες και την δική σου άποψη για τον φύλακα άγγελο, Μιχαήλ?

Εγώ δεν μιλάω ποτέ σαν αυθεντία, και αν πρόσεξες είπα "δεν έχουν την συγκεκριμένη έννοια που τους δίνουμε εμείς οι άνθρωποι"... Και είναι αυτό που έχω εγώ κατανοήσει και βιώσει...

Κάποιος να με προσέχει, εννοείται, μα δεν είναι ακριβώς έτσι...

πάντως, θα με ενδιέφερε να ακούσω και την δική σου άποψη, αν δε στηρίζεται σε βίωμα, ακόμα καλύτερα! :-D

Στα "υπερβατικά" θέματα ο καθένας έχει τις δικές του βιωματικές εμπειρίες, που ακόμα κι αν φαίνονται διαφορετικές, τελικά η ουσία τους είναι ίδια... :-D

Εικόνα

αν δε στηρίζεται σε βίωμα, ακόμα καλύτερα
:))
’στο καλύτερα... Δεν θέλω να μπερδέψω κανέναν. Κάποια άλλη στιγμή ίσως...
Άβαταρ μέλους
Vasoula
Site Admin

Δημοσίευση από Vasoula »

όπως θέλεις... @};-

Εικόνα

Επιστροφή στο “ΑΝΩΤΕΡΕΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΕΣ”