Η ΒΕΡΟΝΙΚΑ ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ ΝΑ ΠΕΘΑΝΕΙ του Παολο Κοελιο
Η ΒΕΡΟΝΙΚΑ ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ ΝΑ ΠΕΘΑΝΕΙ του Παολο Κοελιο
Αν και ο τιτλος του ειναι απαισιοδοξος ειναι απο τα πιο αισιοδοξα βιβλια που εχω διαβασει!Μιλαει για το πως μπορει να αλλαξει τροπο σκεψεις ενας ανθρωπος που δεν του απομενει πολυ ζωη ακομα και το πως μπορει η καθε μερα να ειναι ενα μεγαλο θαυμα! 

- galazia_sfaira
Μέχρι να έρθει μια χαστουκα και ουτε η Βερονικα σε σώνει,ουτε το Πέμπτο βουνό....ουτε........Μιλαει για το πως μπορει να αλλαξει τροπο σκεψεις ενας ανθρωπος που δεν του απομενει πολυ ζωη ακομα και το πως μπορει η καθε μερα να ειναι ενα μεγαλο θαυμα!
Για να κάνεις την μερα σου ενα μεγάλο θεύμα,θελει να πιστεύεις οτι εισαι εσύ ενα θαυμα!
Και σίγουρα όχι μονο μεσα απο την γνωση που τα βιβλία σου δινουν και τον διαφορετικό τρόπο σκέψης.
Παρτε και το Μυστικο και κάντε το Αλήθεια!

Eγώ είμαι εσύ και Εσύ είμαι Εγω!
"Αφίεσθε Ημών"
"Αφίεσθε Ημών"
Ήταν η εποχή που διάβαζα Κοέλο.
Ε, μόλις διάβασα αυτό δεν ξαναδιάβασα τίποτε άλλο από τον ίδιο...
Δεν μου άρεσε καθόλου.
Ε, μόλις διάβασα αυτό δεν ξαναδιάβασα τίποτε άλλο από τον ίδιο...
Δεν μου άρεσε καθόλου.
"Ο Ειρηνικός πολεμιστής δεν πολεμάει το κακό αλλά αυξάνει μέσα του το καλό"
https://www.youtube.com/watch?v=SgbdTeIYV5Y"
https://www.youtube.com/watch?v=SgbdTeIYV5Y"
- galazia_sfaira
Μέχρι να έρθει μια χαστουκα και ουτε η Βερονικα σε σώνει,ουτε το Πέμπτο βουνό....ουτε........
Για να κάνεις την μερα σου ενα μεγάλο θεύμα,θελει να πιστεύεις οτι εισαι εσύ ενα θαυμα!
Και σίγουρα όχι μονο μεσα απο την γνωση που τα βιβλία σου δινουν και τον διαφορετικό τρόπο σκέψης.
Δεν θα διαφωνισω, απλα μερικες φορες ενω μεσα σου γνωριζεις δεν εχεις τα λογια για να το εξηγησεις ουτε στον ιδιο σου τον εαυτο..Αλλωστε οταν πεφτει τυχαια ενα βιβλιο στα χερια σου συνεχεια, τοτε καποιος λογος υπαρχει..

καλα τα λεσ!!!galazia_sfaira έγραψε:Μέχρι να έρθει μια χαστουκα και ουτε η Βερονικα σε σώνει,ουτε το Πέμπτο βουνό....ουτε........Μιλαει για το πως μπορει να αλλαξει τροπο σκεψεις ενας ανθρωπος που δεν του απομενει πολυ ζωη ακομα και το πως μπορει η καθε μερα να ειναι ενα μεγαλο θαυμα!