ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ
Συντονιστής: Vasoula
- galazia_sfaira
Ωχ! Αυτή είναι μια πολύ μεγάλη παγίδα και δυστυχώς είναι πολλοί αυτοί που πέφτουν μέσα! Το λιγότερο που δείχνει είναι πνευματική ανωριμότητα η οποία σε τέτοιες περιπτώσεις μπορεί και να αποβεί επικίνδυνη για το άτομο.Το χειρότερο όμως είναι πως νιώθει ο σωτήρας του κόσμου η ίδια
Όταν δεν υφίστανται κενά που χρειάζεται να συμπληρωθούν, τότε το να υπάρχεις απλώς σ' αυτόν τον κόσμο μέσα στο σώμα σου, είναι η υψηλότερη κατάκτηση!
- galazia_sfaira
για ποιόν από τους δύο?μπορεί και να αποβεί επικίνδυνη για το άτομο.
ο καθένας για τον εαυτό του μπορεί να πιστεύει ότι θέλει...
και να πράττει επίσης πειραματιζόμενος...
όταν πειραματίζεται όμως με τους άλλους, είναι έλλειψη σεβασμού στα όντα, και αυτό αποτελεί ακύρωση ενός συμπαντικού νόμου!
οπότε...
άλλο είναι "σου δίνω ενέργεια σε ζωτικά σημεία για να νιώσεις καλά" και άλλο είναι "σε θεραπεύω"...
Γιατί στο μεν πρώτο μπορεί ο καθένας να συμμετάσχει με χαρά και προσφορά, στο δε δεύτερο θα πρέπει να έχει ανακαλύψει την θεία χάρη εντός του!

H Aγάπη μου για εσάς έχει χρώμα Λευκό

Ζεφυρούλα το να νιώθει οτι ειναι ο σωτηρας του κοσμου μου φερνει λιγο σε ...ζουρλομανδια ,!!!
Συγνωμη κι ολας αλλα το θεικο χαρισμα αυτος που το εχει δε το διαφημιζει .<Δινει ταπεινα εκει που χρειαζεται να δωθει η βοηθεια άλλα χωρις να φωνάζει στον κόσμο<δοξαστε με>

Συγνωμη κι ολας αλλα το θεικο χαρισμα αυτος που το εχει δε το διαφημιζει .<Δινει ταπεινα εκει που χρειαζεται να δωθει η βοηθεια άλλα χωρις να φωνάζει στον κόσμο<δοξαστε με>
Κανείς δεν θα σου απαντήσει τι είναι αλήθεια, γιατί αυτό που θα σου πει είναι μόνο η δικιά του!Βάσω Νικολοπούλου
:shock:όταν είπα για τον Ουσούι και με ρώτησε ποιος είναι αυτός
Ζεφυρούλα, ποιός ήταν ο εκπαιδευτής της?
Θα έχει ενδιαφέρον, να του λέγαμε δυο λόγια, μήπως κατανοήσει οτι ο σεβασμός στα όντα είναι αρχή του ρέικι και σταματήσει να κάνει συντονισμούς...
Δεν έχει σημασία αν είναι τέσσερις ή ένας ο συντονισμός.
Αυτό το έχω ήδη εξηγήσει...
΄Εχει σημασία όμως στο ρέικι να αγγίζουμε την ψυχή του άλλου με αγάπη και σεβασμό και να τιμούμε τις παραδόσεις μιας μυητικής διαδικασίας που μας παραδόθηκε από κάποιον ΑΝΘΡΩΠΟ!
Δεν θα τολμούσα να πω ότι ο εκπαιδευτής αυτός έδωσε μύηση...
Γιατί ο ίδιος δεν ξέρει τι σημαίνει...

Στο ρέικι υπάρχει ελευθερία...Ο κάθε εκπαιδευτής μπορεί να δώσει παραπάνω ή λιγότερο, ανάλογα με την δική του κατανόηση...Και αυτό δεν είναι εμπόδιο για το άνοιγμα του ανθρώπου στο ρέικι...
Ο Ουσούι όμως είναι εμπόδιο...Το να μην γνωρίζεις την παράδοση, εμένα μου λέει ότι δεν γνωρίζεις τι είναι αυτό που δίνεις...
και φυσικά τι είναι αυτό που παίρνεις...
Η ευθύνη είναι αμφίπλευρη...

H Aγάπη μου για εσάς έχει χρώμα Λευκό