ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ
- Madraoulas
Αν κι εχω παρει 1 δισκο στη ζωη μου και ολα τ αλλα ειναι πειρατικα/φιλων/κοπιες κλπ..(δεν γνωριζω πολλα απο ονοματα μουσικων αν και ακουω μουσικη μονιμα στο σπιτι και στη δουλεια(χωρις να ξερω ποιος/α τραγουδαει)) νομιζω οτι η Λορενα ειναι αρκετα γνωστη στην Ελλαδα (την ξερω κι εγω ως ονομα και ειδος μουσικης)ωστε να γεμισουν οι συναυλιακοι χωροι
οποτε ΒΙΑΣΤΕΙΤΕΕΕΕΕΕ........
Υ.Γ...οχι εγω δεν θελω εισητηριο
οποτε ΒΙΑΣΤΕΙΤΕΕΕΕΕΕ........
Υ.Γ...οχι εγω δεν θελω εισητηριο
ΣΑΣ ΑΓΑΠΑΩ ΟΛΟΥΣ!!..ετσι απλα....
''΄Όταν μέσα μας έχουν εκλείψει οι αιτίες της πράξης, τότε η πράξη η ίδια δεν άγεται από τα συμπτώματα, αλλά εκδηλώνεται αυθόρμητα και αυτούσια, ως αγαθοσύνη. "
''΄Όταν μέσα μας έχουν εκλείψει οι αιτίες της πράξης, τότε η πράξη η ίδια δεν άγεται από τα συμπτώματα, αλλά εκδηλώνεται αυθόρμητα και αυτούσια, ως αγαθοσύνη. "
Εμένα στο γυμνάσιο η φιλόλογος με είχε ρωτήσει το εξής "Βασίλη οι γονείς σου το ξέρουν ότι είσαι σατανιστής;"Vaso έγραψε:για να το λες κάτι θα ξέρεις Βασίλη μου...![]()
εγώ θεωρώ ότι το κοινό της "εναλλακτικής" ψυχαγωγίας είναι γενικά λίγο...
άκουγα πριν λίγο Deuter και μου λέει ένας συνάδελφος..."πενθούμε κανέναν?"![]()
Επειδή φορούσα μαύρα και μπότες..
Με λίγα λόγια η μουσική πρέπει να είναι οπωσδήποτε χαρούμενη για να γίνει αποδεκτή από τη μάζα, αλλιώς μπαίνει στα "εναλλακτικά" ή τα.. "σατανιστικά"

Πολέμα και Οραματίσου
Angela μου τα παντα στην εποχη μας εχουν ταμπελιτσες πια.
Ο ανθρωπος αντι να βρισκει τροπους να πλησιαζει με αγαπη τους συνανθρωπους του,κολαει ταμπελιτσες για να ξερει απο τι θα προφυλαχτει
Ο ανθρωπος αντι να βρισκει τροπους να πλησιαζει με αγαπη τους συνανθρωπους του,κολαει ταμπελιτσες για να ξερει απο τι θα προφυλαχτει

Κανείς δεν θα σου απαντήσει τι είναι αλήθεια, γιατί αυτό που θα σου πει είναι μόνο η δικιά του!Βάσω Νικολοπούλου
έτσι, Βασίλη μου! ΄Οχι μόνο σε επηρεάζουν, αλλά σε βάζουν στην διαδικασία έντονου διαχωρισμού...Το θέμα είναι πόσο σε επηρεάζουν τα λόγια αυτών
Τον έχεις που τον έχεις από την οικογενειακή εκπαίδευση, έρχεται και η κοινωνική και σε αποτελειώνει...΄Αντε μετά ο άνθρωπος να βρει τον Εαυτό του...

H Aγάπη μου για εσάς έχει χρώμα Λευκό

Η πληγωμένη καρδιά μπορεί να Ερωτευθεί
Η προστατευμένη καρδιά δεν μπορεί
Πολέμα και Οραματίσου.

Reiki Center - Ρεικι
Πολέμα και Οραματίσου.
Reiki Center - Ρεικι

Η πληγωμένη καρδιά μπορεί να Ερωτευθεί
Πολέμα και Οραματίσου.

Reiki Center - Ρεικι
Πολέμα και Οραματίσου.
Reiki Center - Ρεικι
Έχουμε νεότερα...
κάνω copy/paste απο το site: http://new.e-go.gr/exodos/article.asp?c ... id=2325663 :
Πότε- Που: 9 Ιουνίου - Στο Αρχαίο Ωδείο Πάτρας
Η συναυλία πραγματοποιείται στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Πάτρας
10 Ιουνίου - στο θέατρο Βράχων «Μελίνα Μερκούρη» στην Αθήνα
Η προπώληση των εισιτηρίων ξεκινά την Τετάρτη 6 Μαΐου σε όλα τα καταστήματα Metropolis και στο Ticket House.
Τιμή εισιτηρίου: 45 Ευρώ προπώληση & 50 Ευρώ στο Ταμείο
11 Ιουνίου - στη μονή Λαζαριστών στη Θεσσαλονίκη
Η προπώληση των εισιτηρίων ξεκινά την Τετάρτη 6 Μαΐου στα καταστήματα Metropolis, Patsis και Stereodisc
Τιμή εισιτηρίου: 40 Ευρώ προπώληση & 45 Ευρώ στο ταμείο
Η προπώληση εισιτηρίων πραγματοποιείται και από το internet μέσω του ticketservices.gr
Τηλ: 210 7234567

κάνω copy/paste απο το site: http://new.e-go.gr/exodos/article.asp?c ... id=2325663 :
Πότε- Που: 9 Ιουνίου - Στο Αρχαίο Ωδείο Πάτρας
Η συναυλία πραγματοποιείται στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Πάτρας
10 Ιουνίου - στο θέατρο Βράχων «Μελίνα Μερκούρη» στην Αθήνα
Η προπώληση των εισιτηρίων ξεκινά την Τετάρτη 6 Μαΐου σε όλα τα καταστήματα Metropolis και στο Ticket House.
Τιμή εισιτηρίου: 45 Ευρώ προπώληση & 50 Ευρώ στο Ταμείο
11 Ιουνίου - στη μονή Λαζαριστών στη Θεσσαλονίκη
Η προπώληση των εισιτηρίων ξεκινά την Τετάρτη 6 Μαΐου στα καταστήματα Metropolis, Patsis και Stereodisc
Τιμή εισιτηρίου: 40 Ευρώ προπώληση & 45 Ευρώ στο ταμείο
Η προπώληση εισιτηρίων πραγματοποιείται και από το internet μέσω του ticketservices.gr
Τηλ: 210 7234567

Είναι βολικό να γίνεσαι καλός άνθρωπος από φόβο, από το να γίνεσαι συνειδητός στην Αγάπη και να τους έχεις όλους εναντίον σου...
α, Αμαλίτσα! τέλεια!
είναι Τετάρτη!
αν θέλει κάποιος άλλος, να το δηλώσει για να βγάλουμε εισητήρια και να κάτσουμε όλοι μαζί...
η ΄Εμμα μου είπε πως θέλει να έρθει. Και το αθώο Μαράκι επίσης...

είναι Τετάρτη!

αν θέλει κάποιος άλλος, να το δηλώσει για να βγάλουμε εισητήρια και να κάτσουμε όλοι μαζί...
η ΄Εμμα μου είπε πως θέλει να έρθει. Και το αθώο Μαράκι επίσης...

H Aγάπη μου για εσάς έχει χρώμα Λευκό