Δεν έχω λόγους να το αμφισβητήσω αυτό που λες αλλά το Ωδείο χωράει μετά βίας 2,000 άτομα.
Αν βγάλεις έξω τους γνωστούς τζαμπατζήδες (πολιτικούς, δημοσιογράφους κλπ, κλπ...) δεν θα υπάρχουν και 1500 άτομα που ακούνε ΜακΚέννιτ στην ευρύτερη περιοχή; (μπααααα.... λες ε;).
Τέλος πάντων για καλό και για κακό, όταν ξεκινήσει η προπώληση, τα αγοράζουμε για να έχουμε το κεφάλι μας ήσυχο.
Εγώ ήδη θα ενημερώσω φίλο μου, που έχει γνώση των συναυλιών που γίνονται, να αγοράσει αμέσως εισιτήρια.
Σκεπτόμενη αυτά που λες... δεν ξέρω αν η μουσική παιδεία ξεκινάει μέσα από το σπίτι.
Στο δικό μου ακούγαμε ό,τι και στο δικό σου, βάλε και τα δημώδη άσματα σε καθημερινή ακρόαση.
Η κλασική μουσική ήταν κάτι άγνωστο, η όπερα δε... ήταν για όλους κάποιοι τύποι που τσίριζαν.
Πέρασα από διάφορα ακούσματα που έκαναν την τρίχα της μάνας μου να σηκώνεται, μεταξύ αυτών και η heavy metal (περίοδος άγριας εφηβείας

).
Κι όμως.... λατρεύω την κλασική μουσική, όταν ακούω όπερα, νοιώθω πως ένα κομμάτι μου ανυψώνεται και εξαγνίζεται, όπως και με πιο ειδικά ακούσματα όπως οι κέλτικοι ήχοι.
Γνωρίζω πολύ κόσμο που έχει ιδιαίτερα ακούσματα και θεωρούσα πως η Μακέννιτ ήταν ιδιαίτερη αγαπητή στην Ελλάδα...
Ειλικρινά με εκπλήσσεις....