Καλημέρα
Αγαπημένο μου ζευγαράκι να περάσετε
καλά και αγαπημένα
Γι' αυτό που πολεμάς είναι μόνο η εξέλιξή σου...Εκεί στον κάθετο άξονα...γιατί όταν αυτός ολοκληρωθεί, ο πόλεμος μετά, στον οριζόντιο, γίνεται αρμονία, ειρήνη και πληρότητα
Μαντρυ μου σημασια εχει που βρηκες τροπο να εισαι κοντα μας
Ακολουθω την εσωτερικη πυξιδα μου και απορριπτω οποιες πεποιθησεις δεν με εξυπηρετουν πλεον...
Καλημερααααα
Μου λεει σημερα ο πατερας μου..''μα καλα δεν ντρεπεσαι?...Θεο δεν εχεις?...ομελετα με φετα φτιαχνεις Μ.Παρασκευιατικα?..ασε που βρωμαει κιολας''.... ...
και ηταν και γ@@@ω τις ομελετες τελικα ;)
ΣΑΣ ΑΓΑΠΑΩ ΟΛΟΥΣ!!..ετσι απλα....
''΄Όταν μέσα μας έχουν εκλείψει οι αιτίες της πράξης, τότε η πράξη η ίδια δεν άγεται από τα συμπτώματα, αλλά εκδηλώνεται αυθόρμητα και αυτούσια, ως αγαθοσύνη. "
Ειμαι σιγουρος οτι αναψατε λαμπαδα και για μενα ;)
''΄Όταν μέσα μας έχουν εκλείψει οι αιτίες της πράξης, τότε η πράξη η ίδια δεν άγεται από τα συμπτώματα, αλλά εκδηλώνεται αυθόρμητα και αυτούσια, ως αγαθοσύνη. "
Αν ο Θεός είναι η πρωταρχική Αιτία η Αγάπη θα είναι το αποτέλεσμα
Πατέρα μου/Μητέρα μου, είναι παιδί της Αλήθειας και μόνο αυτή είναι ο δρόμος ο δικός μου προς εσένα
Πολέμα και Οραματίσου
Ευχαριστω Αννουλα
Την επομενη μαζι ταμα στο ''11''... ;)
είναι να μην πάρουμε σβάρνα τους τόπους προσκυνήματος εμείς... ;) ;)
Αγγέλα καλά να περάσεις
Αν ο Θεός είναι η πρωταρχική Αιτία η Αγάπη θα είναι το αποτέλεσμα
Πατέρα μου/Μητέρα μου, είναι παιδί της Αλήθειας και μόνο αυτή είναι ο δρόμος ο δικός μου προς εσένα
Πολέμα και Οραματίσου
Ηλιόλουστη Μ.Παρασκευή δεν θυμάμαι τα τελευταία χρόνια...πήγα στο Μοναστήρι της Καισαριανής που βγάζουν Επιτάφιο το μεσημέρι....ήταν καταπληκτικά...όλα μοσχοβολούσαν ....Μαγεία δυο βήματα από την τσιμεντούπολη!
Βρε Γιωργάκη δεν ντρέπεσαι? Αυγά και φέτα αμαρτωλε?