Γεια σας!
Έψαχνα σε ελληνική πύλη φόρουμ με και για Ρέικι.Έτσι βρήκα εσάς.
Είμαι από την Λευκορωσία και μένω Ελλάδα εδώ και 10 χρόνια,παντρεμένη και έχουμε ενα αγγελούδι,τη κόρη μας.
Στην Ρέικι είμαι από Σεπτέμβριο 2008.Πριν 10 μέρες πήρα δεύτερο επίπεδο.
Το Ρείκι όπως και όλη μας το είχα πάντα μαζί μου,αλλά δεν ήξερα τη είναι και πως ονομάζετε.Ευχαριστώ όλους αυτούς που με οδηγούσαν στο Ρείκι και επίσης το Μάστερ μου!
Με ενδιαφέρει πώς λειτουργείτε εσείς σε αυτή χώρα με Ρέικι,τη διαβάζετε,πώς δουλεύετε...αν κάνετε εδώ κύκλους Ρέικι.Βεβαία όλα αυτά θα γνωρίζω μόλις θα μπω καλά καλά στην παρέα σας
Σε σελίδα της μάστερ μου είμαι και Admin και βασική τεχνική υποστήριξη,δηλαδή ομορφιά της σελίδας είναι δεύτερη δουλεία μου εκεί.Γεια αυτό χαιρετώ και συνάδελφους ώση είναι Admin!!!
Σε όλους στέλνω την Αγάπη και ευχουμε Ευτυχία!!!
Ότι πληροφορία χρειάζεσαι υπάρχει στο φόρουμ μας..
Υπάρχουν πολλά θέματα που μπορείς να διαβάσεις και να μας πείς τη γνώμη σου κι εσύ..
Στα θέματα σπου αφορουν το ρέικι στη ζωή μας και στην ενότητα ερωτήσεις και απαντησεις για το ρεικι μπορείς να βρείς θέματα που θα λύσουν απορίες σου και φυσικά να ανοίξεις θέματα (αν δεν υπαρχει σχετικο θέμα) για να ρωτήσεις ότι θές,....
Όμως και θα στο πω, γιατί είναι βιωμένο, μέσα στην ανοιχτή καρδιά, αλλάζουν όλα και όλοι...
Γιατί η ανοιχτή καρδιά ξέρει να συγχωρεί και να προχωράει
Και αυτό από μόνο του είναι Σκοπός!