Εμπειρίες και απορίες..

Συντονιστής: Vasoula

Άβαταρ μέλους
Fotinoula
Site Admin

Δημοσίευση από Fotinoula »

:)) :)) :))
όσο ζούμε σε τούτον τον κόσμο, θα τον Ερωτευόμαστε με όλη μας την Αγνότητα, έτσι ώστε να πάμε στον Θεό γεμάτοι από Αγάπη και όχι γεμάτοι από φόβο... :x
Άβαταρ μέλους
AMALIA

Δημοσίευση από AMALIA »

=)) =)) =)) =)) =)) =))
Βασωωωωωωωωω....
Άβαταρ μέλους
zefira

Δημοσίευση από zefira »

=)) =)) =)) =)) =)) =))
Εικόνα

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΥ ΣΑΣ ΓΝΩΡΙΣΑ
Η ΑΓΑΠΗ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΒΑΛΣΑΜΟ ΖΩΗΣ.
Άβαταρ μέλους
Annoula
Site Admin

Δημοσίευση από Annoula »

Τα καλύτερα θα πεις. Είμαι σίγουρη :D :D
Αν ο Θεός είναι η πρωταρχική Αιτία η Αγάπη θα είναι το αποτέλεσμα
Πατέρα μου/Μητέρα μου, είναι παιδί της Αλήθειας και μόνο αυτή είναι ο δρόμος ο δικός μου προς εσένα
Πολέμα και Οραματίσου
Rainmaker

Δημοσίευση από Rainmaker »

Βρε σείς πάλι ξεφύγαμε σε αυτό το τόπικ;;;;

για να επανέλθουμε...
Επισκέπτης

Δημοσίευση από Επισκέπτης »

θεε μου βοήθησέ με να μην ανοίξω το στόμα μου...
χι χι χι λέω να το κάνω λογότυπο..χι χι >:d< >:d<
Άβαταρ μέλους
margaritarenia

Δημοσίευση από margaritarenia »

Vaso έγραψε:
Anna έγραψε:έλα αηδίες :D :D :D :D μια χαρά οδηγοί είμαστε :)) :)) :)) :))

[-o< θεε μου βοήθησέ με να μην ανοίξω το στόμα μου...
Θεε μου βοηθησε την να μην ανοιξει το στομα της [-o< :D :D :D

Οταν ημουν στα πολυ χαλια μου και εστελνα τα συμβολα πανω μου ......οδηγωντας παντα ,με επιανε τετοιο χασμουρητο που ηταν αδυνατο να κρατησω τα ματια μου ανοικτα ......η θαμπωνανε απο τα δακρυα ....οποτε και το εκοψα γιατι ηταν ακρως επικινδυνο ;) :flower:
Απόφαση να μην επιτρέψω σε κανεναν να με εκπλήξει. Ο μονος που εχει αυτο το δικαίωμα είναι ο Εαυτος μου και ο Θεος μεσα μου :romance-heartbeating:
https://m.youtube.com/watch?v=3YDz-ftqr1g#dialog
Rainmaker

Καλά ρε παιδιά σοβαρά τωρα... εδώ και στις ομάδες αποστολής δεν στέλνουμε όταν οδηγεί ο άλλος... εσείς κάνετε στον εαυτό σας και στέλνετε και σύμβολα στον εαυτό σας είναι δυνατόν αν ζαλιστείτε και τρακάρετε.. τότε τι γινεται;; και καλά το δικό σας αμάξι ο άλλος τι θα φταίει;;; κι αν ο άλλος είναι πεζός ;;
Όταν οδηγουμε χρειάζεται προσοχή στο δρόμο... αφήστε το ρέικι για τον χώρο σας...
ακόμα και η συνεδρία χρειάζεται σεβασμό ηρεμια και προσύλωση σε αυτό που κάνεις....
Άβαταρ μέλους
Vasoula
Site Admin

Δημοσίευση από Vasoula »

Ηλία.... >:d< >:d<
H Aγάπη μου για εσάς έχει χρώμα Λευκό

Εικόνα

Εεε πολύ καιρό τωρα λέω να το γράψω γιατι είμαστε και σε θέματα που έχουν σχέση με την ενημέρωση για το ρέικι... και τα διαβάζουν και άνθρωποι που δεν έχουν παρει βαθομους.. και δεν έχουν κάνει σεμινάρια....

Καλό το να κάνεις ρεικι στον εαυτό σου.. το ξέρω .. Αλλα όταν το κάνεις στο αυτοκίνητο.. εκείνη τη στιγμή θυσιάζεις ασφάλεια για λίγα λεπτά που θα κάνεις ρέικι στον εαυτό σου.. που στο κάτω κάτω δεν θα τα ευχαριστηθείς κι όλας αφου δεν θα είσαι και εντελώς χαλαρός...

Νομίζεται ότι παίρνεται προφυλάξεις κάνοντάς το σε ανοιχτό δρόμμο χωρίς κινηση και τα λοιπά... αλλα ακόμα και σε τετοιες περιπτώσεις πάντα υπάρχει κίνδυνος.. να πεταχτεί κανένα ζωάκι.. κανένα παιδάκι.. καμιά μπάλα.. να περάσει κανείς κανένα στοπ χωρίς να κοιτάξει.. και πολλά άλλα.... εδώ γινονται ατυχήματα όταν έχουμε όλη την προσοχή μας στο δρόμο..

Πρίν λίγους μήνες έχασα ένα φίλο και ξάδερφο του κολητου μου... νέο 27 χρονών σε δυστυχημα ... ήταν λίγο αφηρημένος... ο δρόμος όμως ήταν ανοιχτός.. όμως απο ένα παράδρομο βγήκε μια νταλίκα λίγο περισσότερο ... πεθανε ακαριαία είπαν οι γιατροι..

Η οδήγηση χρειάζεται προσοχή... Αφήστε το ρέικι για άλλη στιγμή της μέρας σας...
Επισκέπτης

Δημοσίευση από Επισκέπτης »

Ο προηγούμενος δάσκαλος που είχα μας έλεγε πως κάνει συνέχεια ρέικι στον εαυτό του έξω από τα πλαίσια μιας κανονικής αυτοθεραπείας.....πως έχει το χέρι του στην καρδιά όποτε μπορεί, ακόμα και όταν οδηγεί :-?

Αυτό μου έμαθαν, δεν το επεξεργάστηκα και ίσως λάθος το εφάρμοσα....πολλές φορές όμως νοιώθω την ανάγκη να βάλω το χέρι μου στην καρδιά ή στο ηλιακό....χωρίς σύμβολα όμως.... :-?
Άβαταρ μέλους
AMALIA

Δημοσίευση από AMALIA »

Ηλια μου >:d< >:d<
Άβαταρ μέλους
margaritarenia

Δημοσίευση από margaritarenia »

Σωστα Ηλια !
Καλλιοπη ,γιαυτο χρειαζεται και η δικη μας κριση σ αυτα που μας λενε ;)
Απόφαση να μην επιτρέψω σε κανεναν να με εκπλήξει. Ο μονος που εχει αυτο το δικαίωμα είναι ο Εαυτος μου και ο Θεος μεσα μου :romance-heartbeating:
https://m.youtube.com/watch?v=3YDz-ftqr1g#dialog
Άβαταρ μέλους
ARTYADIS

Δημοσίευση από ARTYADIS »

Βασούλα μου, θα ήθελα να μου εξηγήσεις τους όρους "οριζόντια" και "κάθετη" ανάπτυξη. Δεν ξέρω αν το έχετε ήδη αναφέρει σε άλλο τοπικ, είναι όμως ενδιαφέρον και θα ήθελα να μάθω σχετικά.. @};- @};-
Όταν δεν υφίστανται κενά που χρειάζεται να συμπληρωθούν, τότε το να υπάρχεις απλώς σ' αυτόν τον κόσμο μέσα στο σώμα σου, είναι η υψηλότερη κατάκτηση!
Site Admin

Δημοσίευση από Vasoula »

η οριζόντια είναι η ανθρωποκεντρική ανάπτυξη και η κάθετη η πνευματική...

Μέσα σ' αυτήν την φυσική μας ζωή δεν μπορούμε να αναπτυσσόμαστε μόνό προς το πνεύμα.

Χρειάζεται να αναπτυσσόμαστε και προς τους ανθρώπους...

Η αγάπη και η συμπόνια μπορεί να είναι αγνές και πνευματικές ποιότητες, αλλά χρειάζεται να εκδηλωθούν στο σύνολο της ανθρωπότητας, όχι σαν "θυσιαστική αγάπη", αλλά σαν αυτονόητη κατάσταση του ανθρώπινου όντος!

Η έλλειψη κριτικής είναι ένας τομέας εργασίας μας που ανήκει στην οριζόντια ανάπτυξη, πχ...
Η πνευματική μας οριοθέτηση με τις ποιότητες του ανώτερου Εαυτού μας, είναι ένας τομέας εργασίας μας που ανήκει στην κάθετη ανάπτυξή μας, πχ.

΄Οσο εργαζόμαστε εσωτερικά, ο "σταυρός" ανάπτυξης μεταβάλει τις πεποιθήσεις και τα πρότυπα της φυσικής μας ζωής σε πνευματικη αυτοπραγμάτωση...

Αλλο να σκέφτεσαι πως είναι η πνευματική αγάπη, δηλαδή, και άλλο να την εφαρμόζεις στον Εαυτό σου, ώστε να καταφέρεις να εκδηλώσεις το ίδιον εσωτερικό φως και προς το σύνολο!

Η πνευματική ανάπτυξη (κάθετη) έχει να κάνει με όλα μας τα πεδία με την σειρά που αυτά ακολουθούν την φυσική μας συνείδηση.
Συναισθηματικό, νοητικό, πνευματικό...

Αν μέσα σου έχεις συναισθήματα απόρριψης, ενοχών, θυμού και δεν τα επεξεργαστείς με αγάπη, δεν θα μπορέσεις να προσεγγίσεις κάθετα την ανάπτυξή σου προς την νόηση και το πνεύμα σου...

΄Ολα θα βρίσκοται στην σφαίρα της γνώσης, αλλά επί του πρακτικού, θα συνεχίζει η ανάπτυξη να είναι μόνο οριζόντια...
Δηλαδή βασισμένη στις αξίες που έρχονται μέσα από τον κοινωνικό σου εαυτό, αλλά όχι από τον αληθινό Εαυτό!

και ο φόβος θα αντικαθιστά την αγάπη, που δεν είναι φυσικό συναίσθημα, αλλά πνευματική κατάσταση...

Δεν ξέρω αν σου έδωσα να καταλάβεις... :x :x
H Aγάπη μου για εσάς έχει χρώμα Λευκό

Εικόνα

Επιστροφή στο “ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ - ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΡΕΪΚΙ”