ΚΑΛΗΜΕΡΑ...ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ...ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ!!!!!
καλημέρα!
Μαράκι, πρωινή σήμερα βλέπω

Μαράκι, πρωινή σήμερα βλέπω

H Aγάπη μου για εσάς έχει χρώμα Λευκό

μελετω εδω συνηθως.. και διαβαζοντας παρατηρω οτι εχω μακρυ δρομο ακομα μπροστα μου!
Κανείς δεν θα σου απαντήσει τι είναι αλήθεια, γιατί αυτό που θα σου πει είναι μόνο η δικιά του!Βάσω Νικολοπούλου
Mαράκι, ο ύπνος αναπληρώνει την αιθερική ουσία που δαπανήθηκε την ημέρα. Οπότε είναι απαραίτητος στον άνθρωπο, για να μπορεί να είναι δραστήριος...
Δεν σου λέω βέβαια να πιεστείς για να κοιμηθείς, αλλά καμιά φορά οι σκέψεις είναι πιο δυνατές από τις ανάγκες του οργανισμού μας και έτσι δεν παίρνουμε είδηση ότι τον εξουθενώνουμε...
Η μηχανή κινείται, αλλά εμείς δεν θέλουμε μηχανική κίνηση του εαυτού μας ε?
όσο για τον δρόμο, ο καθένας μας έχει να διανύσει εκείνο που του υπολείπεται...Αρκεί που έχεις ξεκινήσει...

Δεν σου λέω βέβαια να πιεστείς για να κοιμηθείς, αλλά καμιά φορά οι σκέψεις είναι πιο δυνατές από τις ανάγκες του οργανισμού μας και έτσι δεν παίρνουμε είδηση ότι τον εξουθενώνουμε...
Η μηχανή κινείται, αλλά εμείς δεν θέλουμε μηχανική κίνηση του εαυτού μας ε?
όσο για τον δρόμο, ο καθένας μας έχει να διανύσει εκείνο που του υπολείπεται...Αρκεί που έχεις ξεκινήσει...

Ασε που σημερα ειναι η μερα που φτιαχνουμε τα καλιτσουνια και η μανα μου περιμενε μηπως και παω να βοηθησω...
Ολη μερα θα ειμαι χαλια σημερα ,και το κακο ειναι οτι αν κοιμηθω τωρα θα παθω το ιδιο αποψε....δε θα κλεινω ματι .Πως θα αντεξω ξυπνια απορω..

Ασε που σημερα ειναι η μερα που φτιαχνουμε τα καλιτσουνια και η μανα μου περιμενε μηπως και παω να βοηθησω...

Κανείς δεν θα σου απαντήσει τι είναι αλήθεια, γιατί αυτό που θα σου πει είναι μόνο η δικιά του!Βάσω Νικολοπούλου
Μαράκι, μπορείς να κοιμηθείς λίγο...Νομίζω ότι τα καλιτσουνάκια μπορούν και να περιμένουν...
όμως όσο αναπληρώνεις την ουσία το βράδυ μέσα σε δύο ώρες, δεν μπορείς να το κάνεις την ημέρα, ακόμα και αν κοιμηθείς 8 ώρες.
Είναι θέμα των πνευματικών ενεργειών μας που είναι συνδεδεμένες με τον ήλιο, που μπορούν να αναπλάσουν τον εαυτό μας, στην φάση που εμείς νομίζουμε ότι "κρύφτηκε"...
Αντίθετα από ότι πιστεύεται, η μεγάλη δραστηριότητα αναπλήρωσης γίνεται το βράδυ, ενώ το πρωί κινούμαστε με την ενέργεια που έχουμε αναπληρώσει με τον βραδυνό ύπνο.
ξεκουράσου κοριτσάκι...

όμως όσο αναπληρώνεις την ουσία το βράδυ μέσα σε δύο ώρες, δεν μπορείς να το κάνεις την ημέρα, ακόμα και αν κοιμηθείς 8 ώρες.
Είναι θέμα των πνευματικών ενεργειών μας που είναι συνδεδεμένες με τον ήλιο, που μπορούν να αναπλάσουν τον εαυτό μας, στην φάση που εμείς νομίζουμε ότι "κρύφτηκε"...
Αντίθετα από ότι πιστεύεται, η μεγάλη δραστηριότητα αναπλήρωσης γίνεται το βράδυ, ενώ το πρωί κινούμαστε με την ενέργεια που έχουμε αναπληρώσει με τον βραδυνό ύπνο.
ξεκουράσου κοριτσάκι...

Καλημέρα κοριτσια και αγόρια

Όμως και θα στο πω, γιατί είναι βιωμένο, μέσα στην ανοιχτή καρδιά, αλλάζουν όλα και όλοι...
Γιατί η ανοιχτή καρδιά ξέρει να συγχωρεί και να προχωράει
Και αυτό από μόνο του είναι Σκοπός!
Γιατί η ανοιχτή καρδιά ξέρει να συγχωρεί και να προχωράει
Και αυτό από μόνο του είναι Σκοπός!
Με μπερδεψατε τωρα...
Η Βασω ειπε υπνοθεραπεια και εσυ λες ηλιοθεραπεια......
Ωραια ,το βρηκα...κουβερτουλα στο καναμπε διπλα στη μπαλκονοπορτα ...Υπνος και Ηλιος
παω παιδακιαα καλη σας μεραααα

Η Βασω ειπε υπνοθεραπεια και εσυ λες ηλιοθεραπεια......
Ωραια ,το βρηκα...κουβερτουλα στο καναμπε διπλα στη μπαλκονοπορτα ...Υπνος και Ηλιος

παω παιδακιαα καλη σας μεραααα