Σαμανικες Πετρες
Σαμανικες Πετρες
Καταπληκτικες πετρες!!!!!!!!!! Ειναι ειδος προς εξαφανιση!
Μπορουν να καθαρισουν τα παντα απο τα σωματα μας, τσακρα, μεσημβρινους κτλ. Αυτο που δεν κανουν τα αλλα καθαριστικα ορυκτα και που το κανουν οι σαμανες ειναι οτι εκει που καθαριζουν δεν αφηνουν κενο και γεμιζουν με την ποιοτητα της ενεργειας που χρειαζεται εκεινη τη στιγμη.
Ειναι πολυ σηναντικες πετρες για τους αναζητητες και τους θεραπευτες επειδη τους εξισορροπουν τους προστατευουν και απορροφουν οτι προσκολλαται επανο τους μεσα απο της θεραπειες, γεμιζοντας το αμεσως με θετικη ενεργεια.
Μπορουν να καθαρισουν τα παντα απο τα σωματα μας, τσακρα, μεσημβρινους κτλ. Αυτο που δεν κανουν τα αλλα καθαριστικα ορυκτα και που το κανουν οι σαμανες ειναι οτι εκει που καθαριζουν δεν αφηνουν κενο και γεμιζουν με την ποιοτητα της ενεργειας που χρειαζεται εκεινη τη στιγμη.
Ειναι πολυ σηναντικες πετρες για τους αναζητητες και τους θεραπευτες επειδη τους εξισορροπουν τους προστατευουν και απορροφουν οτι προσκολλαται επανο τους μεσα απο της θεραπειες, γεμιζοντας το αμεσως με θετικη ενεργεια.
Κούκλες είναι οι άτιμες!!! 

Η πληγωμένη καρδιά μπορεί να Ερωτευθεί
Η προστατευμένη καρδιά δεν μπορεί
Πολέμα και Οραματίσου.

Reiki Center - Ρεικι
Η προστατευμένη καρδιά δεν μπορεί
Πολέμα και Οραματίσου.
Reiki Center - Ρεικι
και αυτο σημαινει οτι, οπου υπαρχει περιφερεια ,ειναι θηλυκο??
και οτι ειναι μεγαλο ..ειναι αρσενικο???

Πολλες φορές αναρωτιέμαι ,ποιος ειναι αυτος που κατατασει τα ειδη σε κατηγοριες και δινει το ονομα .Ο νονός δηλαδή !!
και οτι ειναι μεγαλο ..ειναι αρσενικο???

Πολλες φορές αναρωτιέμαι ,ποιος ειναι αυτος που κατατασει τα ειδη σε κατηγοριες και δινει το ονομα .Ο νονός δηλαδή !!

Κανείς δεν θα σου απαντήσει τι είναι αλήθεια, γιατί αυτό που θα σου πει είναι μόνο η δικιά του!Βάσω Νικολοπούλου
Εχω κι εγώ ένα ζευγάρι κι ευτυχώς που άνοιξα το τοπικ και τώρα ξέρω πως να τους χρησιμοποιήσω!! Μου τους χάρισε ο μπαμπάς μου γιατι έλεγε ότι είναι πέτρες για.......νεραίδοίσκιωτες υπάρξεις. Πότε δεν μου εξήγησε τι ένοούσε!!! Ως ναυτικός που ήταν είχε μανία να φέρνει διάφορα ορυκτά από το εξωτερικό αλλά κανεις μας δεν ήξερε ούτε μας είπε ποτέ τι κάνει το καθένα.....Τους μιλούσε, τους τραγουδούσε και τα λάτρευε!!!!
εμ Ναταλί μου, τυχαία λες τον επέλεξες?

H Aγάπη μου για εσάς έχει χρώμα Λευκό