ΘΕΛΩ......!!!

καμιά φορά ξεχνιόμαστε...
και εκτός από την "καλημέρα"
λέμε και ότι νιώθουμε!!
Επισκέπτης

Δημοσίευση από Επισκέπτης »

Δηλαδή εγώ δεν θα έλεγα στο παιδί μου, να συμμετέχει στην εξομολόγηση, αλλά να μην πει προσωπικά δεδομένα...
Εγώ θα του έλεγα, να μην συμμετέχει καθόλου, γιατί είναι δικαίωμά του...

Bάσω μου τι διαφορετικό είπα ? Ακριβώς αυτό τόνισα . Πρέπει να διδάξουμε στους εαυτούς μας και στα παιδιά μας , την συνειδητότητα, έτσι ώστε να είναι ελεύθεροι και ολοκληρωμένοι άνθρωποι. Τότε δεν θα πάνε σε καμία ''καταναγκαστική'' εξομολόγηση και δεν θα υποταχθούν σε κανένα ψυχικό εκβιασμό., ότι και να γίνει.
Στη ζωή μας και στη ζωή τους θα συναντήσουν άπειρες φορές , άλλους που θα θελήσουν να τους παραπλανήσουν και να τους ελέγξουν μέσω του συναισθηματικού χειρισμού. Αν ΕΙΝΑΙ ..τότε δεν θα χρειαστούν εμάς …Η μονή επανάσταση που υπάρχει είναι η εσωτερική αλλαγή που προκαλεί η επαφή μας με το πνεύμα και την συνείδηση μας. Η εξωτερική επανάσταση είναι μια άλλη όψη της βίας που, ποτέ δεν οδήγησε σε ένα αποτέλεσμα ουσιαστικό , αγαθό και διαρκές.
Αυτό βέβαια , δεν σημαίνει ότι μέχρι να αποκτήσουν όλοι συνειδητότητα, θα καθόμαστε να μας καβαλήσουν αλλά ότι καλό είναι να γνωρίζουμε την τέχνη του πολέμου αν πρόκειται να επιτεθούμε.

Αυτό είπα και τίποτα που να αφορά εσένα και τις προσωπικές σου διευθετήσεις, κορίτσι μου...Εσύ καλά κάνεις όπως το κάνεις, ποιά είμαι εγώ που θα διαφωνήσω με τον τρόπο σου?
Το ότι δεν συμφωνώ, δεν σημαίνει ότι κρίνω την ατομική σου πορεία...
Να συμφωνήσω δεν μπορώ, να την αποδεχτώ όμως σαν δική σου ζωή, μια χαρά μπορώ και ούτε μου πέφτει λόγος!
Ποια είσαι εσύ…..
Θα σου πω , ποια είσαι εσύ για μένα .
Είσαι ένας άνθρωπος που εκτιμώ και αγαπώ και ένας από τους ελάχιστους που θεωρώ φίλους της καρδιάς μου.
Είσαι ένα από τους δασκάλους μου , ο βασικότερος, που με την βοήθεια του , μαθαίνω να είμαι , καθώς και να εμπιστεύομαι εμένα και τις αποφάσεις μου …..να έχω την δύναμη να τις τηρώ , όπως και να τις αλλάζω όταν έτσι θεωρώ……να τις υποστηρίζω ακόμη κι αν δεν συμφωνείς ούτε κι εσύ.
Είσαι αυτή που με βοήθησε να ενώσω τα δυο τρίγωνα μου ….που με έφεραν σε μια γλυκεία επαφή με την ψυχή μου , έτσι που τώρα τιμονεύει αυτή, και υπερβαίνει του πρόσκαιρου απατηλού συναισθήματος. Αυτή η φωνή της συνείδησης μου , που με κάνει και γράφω ακόμη κι όταν λυπάμαι …..
Και σε ευχαριστώ γι’ αυτό που είσαι.
Συγνώμη, μάλλον σε αναστάτωσα, αλλά έγινε χωρίς τέτοια πρόθεση...
Ευχάριστη και εποικοδομητική αναστάτωση. Ολα καλά >:d<

http://www.youtube.com/watch?v=REBZQq8q ... re=related
αφιερωμένο
Άβαταρ μέλους
Vasoula
Site Admin

Δημοσίευση από Vasoula »

γλυκιά μου αετίνα...

το πρώτο σου ποστ προς εμένα ήταν μια έκφραση για την ελευθερία που αποπνέει ο λόγος μου!
Το θυμάμαι ακόμα...

Η εσωτερική ελευθερία μπορεί πολλές φορές να παρεξηγηθεί σαν βία...Το ίδιο έκαναν και στον Ιησου...Δεν δέχθηκαν ότι δεν συμβιβάστηκε ποτέ με τους κανόνες της τότε κοινωνίας...
Βέβαια η σύγκριση είναι "άστοχη", όμως για μένα αυτός είναι και θα είναι ο αιώνιος φίλος μου, η αγαπημένη μου ψυχή...
Και αυτήν την ελευθερία έχω μέσα μου σαν θεϊκό ιδανικό του Εαυτού μου, που δέχεται με αγάπη όλους τους διαφορετικούς δρόμους, όλες τις απόψεις, όλες τις ψυχές που υπάρχουν στο θεϊκό στερέωμα...

Δεν είμαι υπέρ της αντίδρασης και το ξέρεις...Δεν συμμετέχω σε οργανώσεις και αντιδραστικές ενέργειες, γιατί θεωρώ ότι είμαι ικανή να σέβομαι τον εαυτό μου και τους άλλους, χωρις να χρειάζεται να "ενταχθώ" σε ένα άλλο σύστημα που φαίνεται διαφορετικό μα είναι σχεδόν το ίδιο...

Μέσα στα πλαίσια αυτού του σεβασμού για μένα, μίλησα! Και μάλλον λέγαμε τα ίδια...καμιά φορά παίζει παιχνίδια η έκφραση χωρίς να βλέπουμε τον άλλον στα μάτια... :x :x :x

Σ' ευχαριστώ για όσα νιώθεις για μένα και γι' αυτό που εκφράζεις με την καρδιά και την ψυχή σου!! :-( :-(

σου αφιερώνω κι εγώ ένα τραγούδι μέσα από την ψυχή μου...είναι το αγαπημένο μου! @};-

http://www.youtube.com/watch?v=xhYz4_-w ... re=related

και μια και είμαστε στο "θέλω".... ;)

Θέλω να σου πω, πως σ' αγαπώ πολύ μικρούλα μου! @};-
H Aγάπη μου για εσάς έχει χρώμα Λευκό

Εικόνα

Δημοσίευση από Επισκέπτης »

Εικόνα

>:d< @};- :-D
Άβαταρ μέλους
Fotinoula
Site Admin

Δημοσίευση από Fotinoula »

Θέλω να καταθέσω ότι νοιώθω ότι το φόρουμ να κυκλοφορει μεσα στο σπίτι μου, νοιωθω το φόρουμ απόλυτα σπίτι και εσας τους συγκατοικους μου @};- @};- :x
όσο ζούμε σε τούτον τον κόσμο, θα τον Ερωτευόμαστε με όλη μας την Αγνότητα, έτσι ώστε να πάμε στον Θεό γεμάτοι από Αγάπη και όχι γεμάτοι από φόβο... :x
Άβαταρ μέλους
ksan8oula

Δημοσίευση από ksan8oula »

Μονο για σημερα δε ΘΕΛΩ τιποτα.......σιωπη!!!Εικόνα
Κανείς δεν θα σου απαντήσει τι είναι αλήθεια, γιατί αυτό που θα σου πει είναι μόνο η δικιά του!Βάσω Νικολοπούλου
Άβαταρ μέλους
MARIELA

Δημοσίευση από MARIELA »

ΘΕΛΩ ΟΛΟΙ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΠΩΣ ΝΙΩΘΩ ΜΕΓΑΛΗ ΕΥΓΝΩΜΟΣΥΝΗ ΠΟΥ ΣΑΣ ΓΝΩΡΙΣΑ. :x
ΟΠΟΙΟΣ ΚΟΙΤΑΖΕΙ ΤΟ ΕΜΠΟΔΙΟ, ΧΑΝΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥ ΤΟ ΣΤΟΧΟ.
ELLI

Δημοσίευση από ELLI »

Θέλω να σταματήσω να γυρνάω σ'ένα σπίτι άδειο. :-(

Θέλω να βρω έναν σύντροφο και να νιώσω την απόλυτη αγάπη δίχως όρους και όρια :-(
Άβαταρ μέλους
ksan8oula

Στο ευχομαι ολοψυχα ELLI :x >:d<
Κανείς δεν θα σου απαντήσει τι είναι αλήθεια, γιατί αυτό που θα σου πει είναι μόνο η δικιά του!Βάσω Νικολοπούλου
Άβαταρ μέλους
Danielli
Site Admin

Δημοσίευση από Danielli »

Μόλις γεμίσεις το σπίτι από ΕΣΕΝΑ, θα βρεθει και ο υπέροχος άνθρωπος ELLI μου.... @};-
Όμως και θα στο πω, γιατί είναι βιωμένο, μέσα στην ανοιχτή καρδιά, αλλάζουν όλα και όλοι...
Γιατί η ανοιχτή καρδιά ξέρει να συγχωρεί και να προχωράει
Και αυτό από μόνο του είναι Σκοπός!
Άβαταρ μέλους
galazia_sfaira

Δημοσίευση από galazia_sfaira »

Θέλω να βρω έναν σύντροφο και να νιώσω την απόλυτη αγάπη δίχως όρους και όρια
Θελω να σου πω ότι βάζεις τον μεγαλυτερο όρο και όριο εσυ στον εαυτό σου >:d<
Eγώ είμαι εσύ και Εσύ είμαι Εγω!

"Αφίεσθε Ημών"
Άβαταρ μέλους
Vasoula
Site Admin

Δημοσίευση από Vasoula »

θα είχε ενδιαφέρον Ελλάκι να μοιραζόσουν μαζί μας αυτό το θέλω, σε ανάπτυξη...

΄Ισως αν το δεις γραμμένο σε ανάπτυξη, τρομάξεις με την διαφορά του...

τι σημαίνει απόλυτη αγάπη για σένα?
τι παραχωρείς γι' αυτήν?
πόσο απλώνεις τα όρια σου για να την απολαύσεις?
και επίσης, τι όρους βάζεις για να την κατανοήσεις?

@};-
H Aγάπη μου για εσάς έχει χρώμα Λευκό

Εικόνα

Δημοσίευση από MARIELA »

:x :x :x :x :x
ΟΠΟΙΟΣ ΚΟΙΤΑΖΕΙ ΤΟ ΕΜΠΟΔΙΟ, ΧΑΝΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥ ΤΟ ΣΤΟΧΟ.
ELLI

Δημοσίευση από ELLI »

Vaso έγραψε:θα είχε ενδιαφέρον Ελλάκι να μοιραζόσουν μαζί μας αυτό το θέλω, σε ανάπτυξη...
΄Ισως αν το δεις γραμμένο σε ανάπτυξη, τρομάξεις με την διαφορά του...
τι σημαίνει απόλυτη αγάπη για σένα?
τι παραχωρείς γι' αυτήν?
πόσο απλώνεις τα όρια σου για να την απολαύσεις?
και επίσης, τι όρους βάζεις για να την κατανοήσεις?
@};-
Απόλυτη αγάπη για μένα σημαίνει δεχομαι τον άλλον έτσι ακριβώς όπως είναι χωρίς να προσπαθώ να τον αλλάξω.

Νομίζω ότι παραχωρώ πολλά πράγματα (δεν ξέρω γιατί δεν μου βγαίνει να γράψω τα πάντα.)

Ναι.Βάζω όρους. :-o Μάλλον έχω στο μυαλό μου την αγάπη ως ''δοσοληψία'' και δεν αφήνομαι να την εισπράξω εκατό τοις εκατό? :-?
Άβαταρ μέλους
ksan8oula

Ε δε ζηταει και πολλα βρε κοριτσια.Ενα συντροφο ζηταει χωρις να την καταπιεζει ομως, ωστε να εχει κι αυτη μια συντροφια και στο σπιτι και στη ζωη.Μια αγκαλιτσα θελει να κουρνιαζει τα μοναχικα βραδυα...
ELLI

Δημοσίευση από ELLI »

>:d< >:d< >:d<

Επιστροφή στο “Η ΠΑΡΕΑ - ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!!”