Ετσι πές μας.. αρα ψιλοσυμφωνούμε...Εγώ δεν είπα ποτέ τη φυσική ηλικία..
Και εννοείται πως πρέπει να είσαι ειλικρινής πρώτα με τον εαυτό σου και μετά με τους άλλους.....γιατί η απιστία δεν είναι πάντα συνειδητή......!
ναί είσαι ελεύθεροσ/η μέσα σε μια σχέση..
δεν υπάρχει θέμα πίστης...
χρειάζεται ειλικρίνια οριμώτητα και εμπειρία..
Η βάσω έχει δίκιο σε αυτό που λέει...
Θεωρούμε τον άλλον κτήμα μας... απλά σκεφτήτε πώς ονομάζουμε τις σχέσεις... "Κατακτήσεις" λέτε να είναι τυχαίο;;;Μόνοι μας έχουμε αφήσει "περιθώρια" στην λέξη "απιστία",να εισβάλλει στην ζωή μας και το χειρότερο στην ψυχή μας!!!
Για αυτό μας ενοχλεί τόσο πολύ η απιστία και χτυπάει στο Εγω μας.. αλλα όχι μόνο για άυτό..
Πάντα απο τα πρώτα που έλεγα στις σχέσεις μου είναι ότι ότι και να γίνει θέλω να αντιμετωπίζουμε τα πάντα με διάλογο να υπάρχει επικοινωνία.. να υπάρχει ειλικρίνια όσο σκληρη κι αν είναι και ότι δεν αφήνουμε πρόβλημα ή παρεξήγηση "άλυτη".. 'ετσι ξεπερνάμε πολλά προβλήματα και καταλαβαίνουμε τους εαυτούς μας καλύτερα.. όταν μιλάς για κάτι σκέφτεσαι.. αν δείς το ΕΓΩ σου να ξεπροβάλει το διώχνεις όσο μπορείς και βλέπεις την ρίζα του προβλήματος.. είτε το λένε απιστία είτε το λένε ασυμφωνία χαρακτήρων...(ότι κι αν σημαίνει αυτο...)
Εμμανουέλα η απιστία.. δεν είναι κάτι "λάθος"... είναι ένα σημάδι..
το ξέρω γιατι την έχω ζήσει.. και από τις δύο πλευρές.. και στις 2 περιπτώσεις όμως υπήρχε ειλικρίνια.. και βρέθηκε η ρίζα του θέματος..