Εμπειρίες και απορίες..

Συντονιστής: Vasoula

Επισκέπτης

Δημοσίευση από Επισκέπτης »

:-? Ευτυχώς που μένω στην Αθήνα .... :)) :)) :))
Επισκέπτης

Αete μου, στη Μυτιλήνη δεν υπάρχουν μόνο στροφές !!! Υπάρχουν και κάτι τεράστιες ευθείες .......!!
χ ι χι χι πλάκα κάνω ..αλλα εδω που τα λεμε ..εκτος απο την μια αξιοπρεπη ευθεια προς το Μανταμάδο και μια αλλη κάπως προς την Καλλονή που ειναι οι αλλες ? Α κατάλαβα ..θα εννοεις τις θαλάσσιες ευθείες.. :P
Την αγαπαω πολυ την Μυτιλήνη....κανω ψιστηρι εδω μπας και παμε και το πασχα.....αλλα δε βλέπω να τσιμπάει κανεις... :-o
Άβαταρ μέλους
galazia_sfaira

Δημοσίευση από galazia_sfaira »

χαχα ρε Ελενη κι εγω σκεφτηκα το ίδιο κι εψαχνα τις ευθείες αλλα επειδη δηλωνω φοβιτσιαρα οδηγός και μονο στα κατουρλοσοκακα της Μυτιληνης "τζιμάνι"....τσιμουδια δεν βγαζω στις οδηγάρες Καλλονης και περιχώρων...τι να κάνω εχω κι εγω τις σκεπτομορφές μου ρα παιδια... :P
Γι αΠασχα έ;
Ενημερωστε για να ξερω ποσε πλατες θα γεμισω...η μηπως να παρω κανένα αρνι....
ρε και ποιος θα το ψήσει.... :-? εγω παντως γιοκκκ
καμια πετσουλα να τραβολογαω οσο ψήνεται μπορει αλλα να γυριζω μανιαβελα no no no 8->
Eγώ είμαι εσύ και Εσύ είμαι Εγω!

"Αφίεσθε Ημών"
Άβαταρ μέλους
Μαιρη

Δημοσίευση από Μαιρη »

Τι ωραια να ερχοταν το φορουμ στο νησι , πω πω κανω κατι ονειρα η ονειροπαρμενη :x
Ακολουθω την εσωτερικη πυξιδα μου και απορριπτω οποιες πεποιθησεις δεν με εξυπηρετουν πλεον...
Επισκέπτης

Μακαρι να μπορουσαμε....Να ηταν καλοκαίρι και να κοιτάζαμε το ηλιοβασίλεμα απο την Πέτρα....ε? @};-
Επισκέπτης

Elena έγραψε::-? Ευτυχώς που μένω στην Αθήνα .... :)) :)) :))
Ευτυχώς που η Συγγρού έχει κεντρικό διάζωμα :-o

Κι εγω κάνω ρέικι πολλές φορές όταν οδηγώ... :oops: :oops: :oops:
Άβαταρ μέλους
Madraoulas

Δημοσίευση από Madraoulas »

galazia_sfaira έγραψε: οδηγός και μονο στα κατουρλοσοκακα της Μυτιληνης "τζιμάνι"....

=)) =)) =)) =)) ΘΕ'Ι'ΚΟ ^:)^ .....κρατα μια γωνια κι εμενα για κατουρημα =)) =))
ΣΑΣ ΑΓΑΠΑΩ ΟΛΟΥΣ!!..ετσι απλα....
''΄Όταν μέσα μας έχουν εκλείψει οι αιτίες της πράξης, τότε η πράξη η ίδια δεν άγεται από τα συμπτώματα, αλλά εκδηλώνεται αυθόρμητα και αυτούσια, ως αγαθοσύνη. "
Άβαταρ μέλους
ARTYADIS

Δημοσίευση από ARTYADIS »

Α κατάλαβα ..θα εννοεις τις θαλάσσιες ευθείες..
Όχι μόνο αετίνα μου! Τώρα τελευταία οι μ.........κες αποψιλώσανε μιά τεράστια έκταση δάσους (σνιφ! :cry: ) μεταξύ Καλλονής και Μυτιλήνης και φτιάξανε μία ατέλειωτη πελώρια ευθεία. Αναρωτιέμαι όλα τα ζωάκια που είχαν τα σπιτάκια τους στα δέντρα, που πήγανε! Τους :geek: ηλ........ς !!!!!

χαχα ρε Ελενη κι εγω σκεφτηκα το ίδιο κι εψαχνα τις ευθείες
Φαίνεται Καλλιοπίτσα μου ότι όντως φοβάσαι να ταξιδέψεις μέχρι Καλλονή, γιατί αλλιώς θα είχες δει τον καινούριο δρόμο και θα σκεφτόσουν κι εσύ για το χαμένο δάσος!
Όταν δεν υφίστανται κενά που χρειάζεται να συμπληρωθούν, τότε το να υπάρχεις απλώς σ' αυτόν τον κόσμο μέσα στο σώμα σου, είναι η υψηλότερη κατάκτηση!

Κι εγω κάνω ρέικι πολλές φορές όταν οδηγώ...
Εδώ που τα λέμε, πολλοί θα κάνουν ρέικι όταν οδηγούν, αλλά δεν το λένε !! =)) =)) =))
Όταν δεν υφίστανται κενά που χρειάζεται να συμπληρωθούν, τότε το να υπάρχεις απλώς σ' αυτόν τον κόσμο μέσα στο σώμα σου, είναι η υψηλότερη κατάκτηση!

Δημοσίευση από galazia_sfaira »

Παιδιά περα απο την φοβία και το αστείο ειλικρινά ανατριχιαζω με αυτο που λέτε.
Το οδηγημα για μενα εινια διπλής ευθύνης και ισως γεγίστης σημασιας στις μερες μας.Ειμαστε πρω΄τη ήδευτερη χώρα στα τροχαια ατυχήματα.ΦΔεν θυμαμαι για τους τραυματίτες καθε χρόνο .....και για μενα και βασει στατιστικών ο παραγοντας άνθρωπος εχει την μεγαλυτερη ευθύνη.
Απαιτείται εγρήγορση και ενσυναισθηση ακόμα και στην οδηγηση.
Αλλά και στο ρεικι.....ετσι οπω ςτο νοιωθω εγω.Κάνω Ρεικι και το ννοιώθω απο πανω μεχρι κάτω σε ολα τα επιπεδα...
Φυσικά και λαμβάνει ενεργεια ακουμπωντας το χέρι αλλα δεν νομμίζω οτι κανεις εχει αυτο ανάγκη εκτος κι ανα οδηγεί με πονο στο νοσοκεομείο και αυτο τον βοηθάει να φτασει.
Δεν ξερω...ισως το ότι εχω χασει ξαδελφι α20 χρονων,ισως γιατι αντιλαμβάνομαι το πως οδηγει ο κόσμος λες και ενα μεσα στον δρομο μονο αυτος....θες γιατι στην γειτονιά μου χθηκαν τρια παιδια απο 16 εως 25 απο τροχαιο,ειμαι απολυτη στην οδηγηση.Αυτο δεν σημαινει οτι δεν δεχομαι οτι υπαρχουν δυσκολες ώρες αλλα και παλι αν εχει κανέις δυσκολη ώρα να μην οδηγησει γιατι δεν του φταιει ο απεναντι που ερχεται.
Δεν ξερω αλλα και για το οδηγημα και γαι το ρεικι αυτα πιστευω.
Οταν κανω ρεικι ΚΛΕΙΝΩ τα ματια και ειμαι Ρεικι.
Οταν οδηγω ΑΝΟΙΓΩ τα ματια μου κι εννοω και της ψυχήε μου για να νοιωθω και τον μπροστινό και τον πισω μου....κι εχω αποφυγει πολλα με αυτον τον τρόπο.ΙΣως αυτο ν αεινα ευκολο στην επαρχια που δεν τρεχουν στην πολη κι εγω απλά τους παρατηρώ και αυτους...ισως. >:d<
Eγώ είμαι εσύ και Εσύ είμαι Εγω!

"Αφίεσθε Ημών"
Άβαταρ μέλους
zefira

Δημοσίευση από zefira »

Θα συμφωνήσω με τη σφαιρούλα, γι αυτό και προσπαθούμε όταν στέλνουμε ή κάνουμε να είμαστε σε ήρεμη κατάσταση. Δεν ξέρουμε η χαλάρωση τι συνέπειες θα μας φέρει.
Εικόνα

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΥ ΣΑΣ ΓΝΩΡΙΣΑ
Η ΑΓΑΠΗ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΒΑΛΣΑΜΟ ΖΩΗΣ.
Άβαταρ μέλους
ARTYADIS

Κορίτσια όλοι το ξέρουμε ότι έχετε δίκιο, εγώ ήδη έχω κάνει διευκρίνηση πάνω σ' αυτό το θέμα. ΄Αλλωστε, το ρέικι δεν είναι η μόνη αιτία ατυχήματος, υπάρχουν τόσες και τόσες άλλες αιτίες...
Η ουσία είναι ότι πρέπει να προσέχουμε και να είμαστε πάντα σε εγρήγορση. Και ρέικι, τελικά, μόνο αν είναι απόλυτη ανάγκη και τύχει την ώρα που οδηγάει κανείς να πονάει κάπου.. @};-

Πάντως εμενα μου εχει τυχει να ''μεθύσω '' απο την ενεργεια κάποτε και μετα να δυσκολεύομαι πολυ στην οδήγηση....ακομη θυμαμαι ενα ταξί και ενα μηχανάκι πως με κοίταγαν....[ οι οδηγοί ε]....
Άβαταρ μέλους
zefira

Δημοσίευση από zefira »

ακομη θυμαμαι ενα ταξί και ενα μηχανάκι πως με κοίταγαν....[ οι οδηγοί ε]....
Γιατί έβλεπαν μια κουκλάρα ;) ;)
Εικόνα

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΥ ΣΑΣ ΓΝΩΡΙΣΑ
Η ΑΓΑΠΗ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΒΑΛΣΑΜΟ ΖΩΗΣ.
Άβαταρ μέλους
ARTYADIS

Γιατί έβλεπαν μια κουκλάρα
Καλά, μιλάμε, αυτό ήθελα να πω κι εγώ!!! :))

Επιστροφή στο “ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ - ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΡΕΪΚΙ”