ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ

η σχέση με την ενέργεια, εμπειρίες, αποδοχή ή αμφισβήτηση

Συντονιστής: Vasoula

Επισκέπτης

Δημοσίευση από Επισκέπτης »

Πρακτικά βλέπω οτι εμείς εχουμε καταφέρει να συναντίωμαστε πιο συχνά απο οτι άλλοι που μένουν δίπλα... ε αυτό δεν εγινε επειδή ΘΈΛΟΥΜΕ?
Αλλιως θα είμασταν μεσα στη πρόφαση και τα εμπόδια.....
:x
Άβαταρ μέλους
xamogelo

Δημοσίευση από xamogelo »

Θάθελα και εγώ να ήμουνα σε πολλές περιπτώσεις κοντά σας και δίπλα σας αλλα δυστυχώς δεν εξαρτώνται όλα απο μένα όσο και αν το θέλω ......... το γιατι το ξέρετε....
Η πολλή αγάπη ανοίγει πόρτες, γκρεμίζει τοίχους και κτίζει γέφυρες πάνω απο τη θάλασσα
Άβαταρ μέλους
ARTYADIS

Δημοσίευση από ARTYADIS »

Παρ'ολο που έχει κάποιος πολύ καιρό να γράψει σ'αυτήν την ενότητα, θεωρώ ότι είναι πολύ ωραίο να μοιραζόμαστε τις εμπειρίες μας. Θα ήθελα λοιπόν να σας πω κι εγώ τι μου συνέβη!
Από τότε λοιπόν που πήρα τον β' βαθμό (και δεν είναι πολύς ο καιρός) υπήρξε ένα διάστημα, γύρω στις 7 μέρες συνεχόμενες, που πριν κοιμηθώ κι αφού έκανα αυτοθεραπεία, έκανα τα σύμβολα στον εαυτό μου, στέλνοντας τα συγκεκριμένα στο υποσυνείδητό μου, στον ύπνο μου και στα όνειρά μου γιατί ήθελα να ονειρευτώ και να πάρω ενδεχομένως και απαντήσεις πάνω σε κάτι συγκεκριμένο που με απασχολούσε. Όταν πέρασαν οι εφτά μέρες κι αφού δεν είχα κάποιο αποτέλεσμα, έκανα τη συγκεκριμένη διαδικασία όποτε το θυμόμουν.
Όταν έχασα τον γατούλη μου τον Μπλούζ, πριν από πέντε περίπου μέρες, έστειλα ρέικι αρκετές φορές και παρακάλεσα μέσα μου να μου δοθεί κάποιο σημάδι, κάτι, οτιδήποτε, που να μου επιβεβαιώνει ότι όλη αυτή η προσπάθεια που καταβάλλω, έχει κάποιο αποτέλεσμα!
Προχτές λοιπόν το βράδυ, πριν κοιμηθώ, έστειλα πάλι τα σύμβολα στα όνειρά μου, χωρίς αυτή τη φορά να προσδοκώ τίποτα!
Περιττό να σας πω ότι ονειρεύτηκα αυτό ακριβώς που αποζητούσα τόσο καιρό!! Όταν ξύπνησα, δεν τολμούσα να το πιστέψω..
Το σημάδι που αποζητούσα, μέσω της εύρεσης του Μπλουζ, μου δόθηκε με άλλο τρόπο! Και μάλιστα σε μια στιγμή, ανύποπτη, μια στιγμή που δεν περίμενα να συμβεί τίποτα, μα τίποτα..
Είναι λοιπόν, απίστευτο το πως νιώθεις όταν βλέπεις έκπληκτος να ξετυλίγονται τα θαύματα μπροστά σου! Το δέος που σε τυλίγει ολόκληρο..
Όταν δεν υφίστανται κενά που χρειάζεται να συμπληρωθούν, τότε το να υπάρχεις απλώς σ' αυτόν τον κόσμο μέσα στο σώμα σου, είναι η υψηλότερη κατάκτηση!

Δημοσίευση από VasilisM »

Και εγώ έχω "χάσει" τον γάτο μου, αλλά δεν το έχασα ακριβώς.. Τον είχα στο διαμέρισμα εδώ στην Θεσσαλονίκη, αλλά ο καημένος στενοχωριόταν, οπότε τον πήγα στο σπίτι στο χωριό, μαζί με άλλες γάτες, όπου έμεινε μερικές εβδομάδες και μετά έφυγε για το άγνωστο.. Αλλά δεν λυπήθηκε καθόλου.. γιατί ήξερα ότι καταπιέζεται ο μικρός, και αν υπάρχει κάτι που σέβομαι πραγματικά είναι η ελευθερία! Θα μπορούσα να τον στειρώσω όπως κάνουν πολλοί, αλλά είμαι ενάντια σε κάτι τέτοιο.
Οπότε σκέψου ότι ίσως ήθελε να φύγει.. οι γάτες είναι και λίγο παράξενες, έχουν ένστικτα των αιλουροειδών, δεν έχουν καμία σχέση με σκύλους. Ειδικά οι αρσενικοί.. :?
Πολέμα και Οραματίσου
Άβαταρ μέλους
ARTYADIS

γιατί ήξερα ότι καταπιέζεται ο μικρός, και αν υπάρχει κάτι που σέβομαι πραγματικά είναι η ελευθερία! Θα μπορούσα να τον στειρώσω όπως κάνουν πολλοί, αλλά είμαι ενάντια σε κάτι τέτοιο.
Κι εγώ Βασίλη μου δεν ήθελα με τίποτα να τον στειρώσω, είμαι της ίδιας αντίληψης. Δεν τον έβγαζα καθόλου έξω γιατί φοβόμουν μη μου τον κλέψουν, πανέμορφος, χνουδωτός με πελώρια γαλάζια μάτια! Αλλά στενοχωριόμουν που δεν ήταν ελεύθερος! Γι' αυτό τον έβγαλα ένα βράδυ δειλά-δειλά για να πάρει ο καυμένος μυρωδιές. Όταν μετά από δύο ώρες γύρισε, χάρηκα πολύ. Τη δεύτερη βραδιά όμως εξαφανίστηκε. Κι επειδή δεν ήξερε την περιοχή, και δεν έτρωγε σχεδόν τίποτα όταν τον είχα (ήταν δύσκολος στο φαί) γι'αυτό φοβάμαι γι' αυτόν. Μακάρι να είναι καλά κι ας έχει την ελευθερία του @};-
Όταν δεν υφίστανται κενά που χρειάζεται να συμπληρωθούν, τότε το να υπάρχεις απλώς σ' αυτόν τον κόσμο μέσα στο σώμα σου, είναι η υψηλότερη κατάκτηση!
Site Admin

Δημοσίευση από Fotinoula »

να σου πω την αλήθεια μου Δήμητρα και εγώ όταν έστειλα ρεικι στην κατασταη ευρεσης του ένιωθα αυτο που λεει και Βασίλης ότι είναι αρσενικος και ήρθε η ωρα της αναζήτησης και αναπαραγωγης @};-
όσο ζούμε σε τούτον τον κόσμο, θα τον Ερωτευόμαστε με όλη μας την Αγνότητα, έτσι ώστε να πάμε στον Θεό γεμάτοι από Αγάπη και όχι γεμάτοι από φόβο... :x
Άβαταρ μέλους
VasilisM

Χνουδωτός; Εμένα μου λες; Ένα μαξιλάρι την ημέρα έβγαζε..
Για δες..

Εικόνα

Εικόνα
Πολέμα και Οραματίσου
Επισκέπτης

Δημοσίευση από Επισκέπτης »

Τι ομορφος που ειναι Βασιλη :x

θα κάνει πολλα υπέροχα γατάκια..ετσι οπως φαίνεται θα ειναι ακαταμάχητος γατοκατακτητης ....ελευθερος.. @};-
Άβαταρ μέλους
zefira

Δημοσίευση από zefira »

Κατά τα λεγόμενα η γάτα/ος δένεται με το σπίτι οπότε παιδιά έχετε πιθανότητες να επιστρέψουν τα γατούλια σας.

Σας το εύχομαι με όλη μου την καρδιά :x :x
Εικόνα

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΥ ΣΑΣ ΓΝΩΡΙΣΑ
Η ΑΓΑΠΗ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΒΑΛΣΑΜΟ ΖΩΗΣ.
Άβαταρ μέλους
ARTYADIS

Φωτεινούλα η διαίσθησή σου είναι σίγουρα αληθινή! Βασίλη, ο γατούλης σου είναι ένας κούκλος! Και λέω, είναι, γιατί τον φαντάζομαι "ελεύθερο και ωραίο". Ζεφίρα μου, είσαι πολύ γλυκιά! Εύχομαι να βγούν τα καλά σου λόγια @};- @};-

aetos έγραψε:Τι ομορφος που ειναι Βασιλη :x

θα κάνει πολλα υπέροχα γατάκια..ετσι οπως φαίνεται θα ειναι ακαταμάχητος γατοκατακτητης ....ελευθερος.. @};-
Αυτό μάλλον δεν θα το μάθω ποτέ :-( !
Αλλά ναι τουλάχιστον είναι ελεύθερος.. Όσο για το ακαταμάχητος, δεν θέλω να το παινευτώ αλλά είχαμε πολλές κατακτήσεις η αλήθεια!

Ζεφίρα μάλλον είναι καλύτερα γι αυτόν να μείνει στην ελευθερία του αλλά δεν θα με χαλούσε αν ερχόταν στο σπίτι στο χωριό τουλάχιστον να τον ταΐζω.
Και λέω, είναι, γιατί τον φαντάζομαι "ελεύθερο και ωραίο"
Και εγώ έτσι τον φαντάζομαι, άσχετα αν χρησιμοποιώ παρελθοντικό χρόνο..

:-D :x
Πολέμα και Οραματίσου
Άβαταρ μέλους
Fotinoula
Site Admin

Δημοσίευση από Fotinoula »

Βασίλη έιναι πολύ καλός ο γατούλης :-D
όσο ζούμε σε τούτον τον κόσμο, θα τον Ερωτευόμαστε με όλη μας την Αγνότητα, έτσι ώστε να πάμε στον Θεό γεμάτοι από Αγάπη και όχι γεμάτοι από φόβο... :x
Άβαταρ μέλους
Δωρουλα
Site Admin

Δημοσίευση από Δωρουλα »

Γατουλοσυζήτηση!!!και εμένα ο αγαπημένος μου γατούλης που η νονά του η Φωτεινή τον είχε βγάλει Φούρναρη, έφευγε για ζευγάρωμα και ξαναρχόταν κρυωμένος και ταλαιπωρημένος για περίθαλψη κατα καιρούς!!! :D κάποια στιγμή βέβαια έφυγε και δεν ξαναπάτησε την πατούσα του στο σπίτι!! :D :x
Η πληγωμένη καρδιά μπορεί να Ερωτευθεί
Η προστατευμένη καρδιά δεν μπορεί

Πολέμα και Οραματίσου.

Εικόνα

Reiki Center - Ρεικι
Άβαταρ μέλους
Ellaki

Δημοσίευση από Ellaki »

Είχα ένα γατούλη ελεύθερο να μπαινοβγαίνει όποτε ήθελε.
Σκαρφάλωνε στα δέντρα και παραμόνευε πότε θα περάσω για να μου ρίξει σφαλιάρα. :D
Ας ξεκινήσουμε να αγαπάμε, κι ας μην ξέρουμε ακόμα καλά τον τρόπο... :romance-heartbeating:
Άβαταρ μέλους
Μαιρη

Δημοσίευση από Μαιρη »

Γατισια ζωη ^:)^ ^:)^
Ακολουθω την εσωτερικη πυξιδα μου και απορριπτω οποιες πεποιθησεις δεν με εξυπηρετουν πλεον...

Επιστροφή στο “ΤΟ ΡΕΪΚΙ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΜΑΣ”