Εχω τις λιγοτερες γνωσεις απο ολους εδω, μιας και στα 18 μου αποφασησα να σπουδασω ανωτατάτη παντρευτικη
Και τα καταφερα μια χαρα,μητερα, νοικοκοιρα,εργαζομενη στο δικο μας καταστημα που διατηρουμε μεχρι και σημερα.(ΗΛΕΚΤΡΙΚΑ -ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ-ΗΛΕΚΤΡΙΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ)
Συχρονως μπορεσα και τελειωσα 2 ξενες γλωσσες ,διακοσμηση εσωτερικου και εξωτερικου χωρου,σχολη τουριστικων επαγγελματων,σχεδιο.
Κανείς δεν θα σου απαντήσει τι είναι αλήθεια, γιατί αυτό που θα σου πει είναι μόνο η δικιά του!Βάσω Νικολοπούλου
Μαιρη έγραψε:Ξανθουλα μου που επιτελους σε βλεπωω! για ποιες λιγοτερες γνωσεις μιλας
Δε με εβλεπες πριν ?? καλα εκανα τοτε και αλλαξα φωτο
Μαρακι σπουδες απο το σπιτι εχω κανει οποτε συγκρινοντας τι εχετε τελειωσει ολοι, ειμαι σε χαμηλοτερο σκαλοπατι.
Αν με ζησεις απο κοντα θα ακουσεις πολλα μαργαριταρια
Κανείς δεν θα σου απαντήσει τι είναι αλήθεια, γιατί αυτό που θα σου πει είναι μόνο η δικιά του!Βάσω Νικολοπούλου
εγώ παιδάκια δουλεύω στο "Πρώτο Θέμα" την εφημερίδα απο το 2005. Τώρα είμαι γραμματέας του περιοδικού Big Fish της εφημερίδας. Έχω αποφοιτήσει απο το τμήμα ΜΜΕ του Καποδιστριακού, αλλά ποτέ δεν ήθελα να γίνω δημοσιογράφος. Δεν μου αρέσει ούτε η δουλειά μου ούτε ο χώρος εργασίας ούτε οι άνθρωποι των media Αλλά η καλή μου μανούλα με εγκλώβισε τόσο έξυπνα όταν έψαχνα για δουλειά που την πάτησα και έκανα το δικό της. Και τώρα το πληρώνω φυσικά και καλά να πάθω Θα ήθελα να ασχοληθώ με τον χορό, αλλά θεωρώ ότι είμαι λίγο μεγάλη γι' αυτό πια.... ή με εναλλακτικές θεραπείες, να κάνω κάτι να μπορώ να βοηθάω τους ανθρώπους Και γι' αυτό είναι αργά πια, οπότε κάθομαι στ' αυγά μου και βλέπουμε...
γιατι βρε καρδούλα είναι αργά πια για όλα
δραση χρειάζεται αποφαση και θεληση, πιστευω αν αφουγκραστεις τι θελεις πραγαμτικα και να οργανωθεις για να ξεβαλτώσεις
όσο ζούμε σε τούτον τον κόσμο, θα τον Ερωτευόμαστε με όλη μας την Αγνότητα, έτσι ώστε να πάμε στον Θεό γεμάτοι από Αγάπη και όχι γεμάτοι από φόβο...