Μιλφέι Σοκολάτας.
2 φακελάκια κρέμα σοκολάτας γιώτης
1,5 λίτρο γάλα ( περίπου)
2 πακέτα μπισκότα cream crakers Παπαδοπούλου.
Λίγη ζάχαρη άχνη
Φτιάχνουμε τον έναν φάκελο κρέμα γιώτη όπως λέει, στρώνουμε σε ένα τετράγωνο μπωλ τα μπισκότα και βάζουμε σιγά σιγά από πάνω τους τη ζεστή κρέμα.
Μετά φτιάχνουμε και τον άλλο φάκελο με την κρέμα πάλι όπως λέει.
Στο τετράγωνο μπωλ που έχουμε βάλει την κρέμα με τα μπισκότα, βάζουμε άλλη μια στρώση μπισκότα και ρίχνουμε την κρέμα που μόλις φτιάξαμε.
Σε ένα άλλο μπωλ τρίβουμε 2 -3 μπισκότα και τα ανακατεύουμε με λίγη ζάχαρη άχνη.
Αυτό το ρίχνουμε από πάνω στο γλυκό μας και το πασπαλίζουμε και με λίγη άχνη ακόμη.
Το βάζουμε στο ψυγείο για 2-3 ώρες και είναι έτοιμο για φάγωμα.
