Αυτό το διαπιστωσαμε με τον Γιάννη αγναντευοντας την ψυχή μας...μου λέει..."ειμαι μονο 8 μήνες μαζί σας"...του απαντω οτι ειμαι μαζι μας χρονια....silver29 έγραψε:Η πιο ισχυρη επιβεβαιωση για μενα ξερεις ποια ειναι? οτι εχουν περασει μονο 8 μηνες!!! και αν βαλεις οτι δεν πηρα αμεσως εμπρος, ειναι πολυ λιγοτεροι... απιστευτες αλλαγες στον τροπο σκεψης, στον τροπο ζωης, στην αντιληψη των γεγονοτων, στις φιλιες μου, στα αγαπημενα μου προσωπα, σε ολα!
κι αισθανομαι οτι ειμαι εδω μεσα απο τοτε που γεννηθηκα![]()
Eξεφρασα μονο πως το νιωθω μεσα μου..Vaso έγραψε:Αμαλίτσα μου, μην προσθέτεις βάρος στην διαδρομή μου...![]()
είναι θαυμάσιο να συναντιώμαστε και να υποστηρίζουμε ο ένας τον άλλον στην φυσική μας εμπειρία...
είναι θαυμάσιο να εμπνεόμαστε από την ίδια την ζωή, και κανείς έξω από αυτό το μεγαλείο του πνεύματός μας, δεν μπορεί να μας "διδάξει" με αυθεντικότητα...
![]()
θαρρος θα πει να παραδεχεσε οτι υπαρχει καποιος-α πανω απο σενα ,που μπορει να σε διδαξει και να σε οδηγησει εκει που ισως ο εαυτο σου δε θα καταφερνε ποτε να φτασειείναι θαυμάσιο να εμπνεόμαστε από την ίδια την ζωή, και κανείς έξω από αυτό το μεγαλείο του πνεύματός μας, δεν μπορεί να μας "διδάξει" με αυθεντικότητα...
Ο καθένας μας έχει τον δρόμο του, Αμαλίτσα...
Και καμιά φορά ο δρόμος κάποιων ανθρώπων "κοντράρει" με τον δικό μου, γιατί χρειάζεται να αναπτυχθούν μέσα από την προσωπική διάκριση Clipeste din ochi
εσύ ίσώς δεν έχεις ανάγκη αυτήν την προσωπική διάκριση και έτσι μπορούμε να συμπορευόμαστε, γιατί ούτε εγώ την έχω!